tom13 25.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam!W ofercie hydraulik poleca wykonanie instalacji:- wodnej z rur PP zgrzewanych firmy Zinplast,- kanalizacyjnej z rur PP firmy Dyka- c.o system Kan-therm (ogrzewanie grzejnikowe + podłogowe) – rura wielowarstwowa PE-RT/AL/PE-HD 16x2 Grzejniki stalowe płytowe firmy StelradŁazienkowy firmy Enix Co sądzicie o jakości zaproponowanych materiałów? Przegrzebałam forum, na temat grzejników oraz systemu Kan są opinie mieszana natomiast nie ma nic o pozostałych firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/117574-rodzaje-materia%C5%82%C3%B3w-co-cwu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 25.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam! W ofercie hydraulik poleca wykonanie instalacji: - wodnej z rur PP zgrzewanych firmy Zinplast, - kanalizacyjnej z rur PP firmy Dyka - c.o system Kan-therm (ogrzewanie grzejnikowe + podłogowe) – rura wielowarstwowa PE-RT/AL/PE-HD 16x2 Grzejniki stalowe płytowe firmy Stelrad Łazienkowy firmy Enix Co sądzicie o jakości zaproponowanych materiałów? Przegrzebałam forum, na temat grzejników oraz systemu Kan są opinie mieszana natomiast nie ma nic o pozostałych firmach. Co do materiałów to rury pp zgrzewane są powszechnie stosowane do instalacji wodnych a producentów na rynku całe multum o firmie zinplast nie słyszałem chodz to nie dyskfalifikuje producęta jak i produktu najbardziej znany na rynku to wawin tak samo w kanalizacji nie znam firmy i również zastosował bym rury wawina jako najbardziej znane na rynku natomiast co do instalacji z rur kan-termu to jak najbardziej tak ale jest kilka równie znanych produktów takich jak purmo czy też tece Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/117574-rodzaje-materia%C5%82%C3%B3w-co-cwu/#findComment-3074102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts