kerujp 25.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam.jestem tutaj całkiem nowy.jestem od niedawna posiadaczem kominka jotul I80 harmony z zespołem wodnym.strasznie proszę o opinię, porady.pozdro, kerujp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 26.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Napisz więc nowy post i zawrzyj probematykę już w samym Temacie, bo tak to ni z gruszki ni z pietruszki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 więc masz kominek i prosisz o opinie o nim ? rozpal w nim - będziesz wiedział jaki jest ps zmień nazwę tematu ps2 szukaczka nie działa?http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jotul+I80+harmony+site%3Aforum.muratordom.pl&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts