Monika.Sz-a 25.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 witam.jak w temacie. poszukuję ekipy do wykonania więźby dachowej oraz krycia dachu blachodachówką, z zastosowaniem membrany. może byc również samo krycie dachu- bez więźby.. planuję zastosować blachodachówkę LINDAB LPAH- prosze o informacje, czy dekarz może sam kupic materiał- jako firma 7%, a ja kupuję "usługę wraz z materiałem".. dom gw projektu ARCHON, dom w rododendronachhttp://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_rododendronach_5_%28G2%29/m4796f9713c754,2 zmiany- jeden komin więcej, jedno okno dachowe mniej.wg projektu- 242mkw dachu, 1 lukarna proszę tylko osoby znające tehcnikę stosowania membran, solidne, mile widziane informacje o dachach wykonywanych- do obejrzenia wykonawstwa.. planowany termin 06/07 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borga_Warszawa 20.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień dobry p.Moniko, jeśli Pani ogłoszenie jest aktualne proszę o kontakt - jesteśmy szwedzkim producentem blach profilowanych (blachodachówek, blach trapezowych) zajmujemy się sprzedażą wszelkich akcesoriów np. membran dachowych, etc... oraz wykonujemy u klienta montaż dachu, począwszy od więźby dachowej do głównego pokrycia. pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes33 27.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień dobry. Jestem zainteresowany pani ofertą. Jesteśmy solidną ekipą,możemy wykonać pokrycie membraną i blachodachówką bez więżby.Może pani kupić materiał wraz z usługą na 7%. Wrazie jakiś pytań zostawiam nómer tel:509045983. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts