Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZUKAM dekarza- więźba +blachodachówka. okolice Legionowa

Recommended Posts

witam.

jak w temacie. poszukuję ekipy do wykonania więźby dachowej oraz krycia dachu blachodachówką, z zastosowaniem membrany. może byc również samo krycie dachu- bez więźby..

planuję zastosować blachodachówkę LINDAB LPAH- prosze o informacje, czy dekarz może sam kupic materiał- jako firma 7%, a ja kupuję "usługę wraz z materiałem"..

dom gw projektu ARCHON, dom w rododendronach

http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_rododendronach_5_%28G2%29/m4796f9713c754,2

zmiany- jeden komin więcej, jedno okno dachowe mniej.

wg projektu- 242mkw dachu, 1 lukarna

proszę tylko osoby znające tehcnikę stosowania membran, solidne, mile widziane informacje o dachach wykonywanych- do obejrzenia wykonawstwa..

planowany termin 06/07 2009

• 4 weeks później...

Dzień dobry p.Moniko,

jeśli Pani ogłoszenie jest aktualne proszę o kontakt - jesteśmy szwedzkim producentem blach profilowanych (blachodachówek, blach trapezowych) zajmujemy się sprzedażą wszelkich akcesoriów np. membran dachowych, etc... oraz wykonujemy u klienta montaż dachu, począwszy od więźby dachowej do głównego pokrycia.

pozdrawiam

Maciek

Dzień dobry. Jestem zainteresowany pani ofertą. Jesteśmy solidną ekipą,możemy wykonać pokrycie membraną i blachodachówką bez więżby.Może pani kupić materiał wraz z usługą na 7%. Wrazie jakiś pytań zostawiam nómer tel:509045983. Pozdrawiam.