Andrbasia 21.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 [ od moderatora - usunięto z wątku http://forum.muratordom.pl/w-tym-dziale-umieszczamy-tylko-dzienniki-budowy,t49061.htm ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Do Redakcji! Co się stało ze zdjęciami zamieszczanymi przez autorów dzienników. W tym momencie dzienniki stały się nieciekawe. Nikt nie ma czasu czytać za długich opisów. Spojrzy się na zdjęcie i wszystko wiadomo, a teraz nie ma nic. Popsuliście cała zabawe. Pozdrawiam Najłatwiej jest kogoś oskarżyć, dużo trudniej spróbować dojść co tak naprawdę się stało. Proponuje najpierw przeprosić, a następnie poczytać sobie: http://forum.muratordom.pl/fotosik-i-oplaty-za-transfer,t150452.htm http://forum.muratordom.pl/fotosik-pl,t152182.htm i kilka innych temu podobnych pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 23.02.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kto kogo tutaj obraża to po pierwsze a po drugie nie pamietam abyśmy byli na Ty. nie ciskaj się tak gwałtownie, bo jeszcze sobie coś urwiesz na Forum wszyscy są na "ty" większość też szuka informacji, popisywanie się indolencją nie jest tu dobrze widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 25.02.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To przestań się mnie czepiac i zastanów się zanim skrobniesz głupstwo. Naprawdę dziewczyno, przestań się ciskać. O różne rzeczy można oskarżyć Redakcję, ale przesadziłaś i fajnie by było przynajmniej się nie odzywać i nie napadać na moderatora jeśli nie potrafisz przeprosić za niesłuszne oskarżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O matko, Andrbasiu, czy tak trudno wejść w temat, do którego Moderatorzy podesłałi Ci linki??? Tam jest wszystko wyjaśnione, a ciskanie się jeszcze nikomu niczego dobrego nie przyniosło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Widzicie - popsuliście zabawę droga Redakcjo przede wszystkim tym co nie mają czasu czytać postów , bo przecież : "Nikt nie ma czasu czytać za długich opisów. to ja tych "nikt" odsyłam na forum fotograficzne - tam nie trzeba wiele czytać Pozdrawiam Andrbasia i jednak zachęcam do czytania , mozna sie na przykład dowiedzieć co to Fotosik i jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a przepraszam pozdrawiam Pana/Panią Andrbasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To przestań się mnie czepiac i zastanów się zanim skrobniesz głupstwo. Jeeeesooooo ręce opadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To przestań się mnie czepiac i zastanów się zanim skrobniesz głupstwo. Jeeeesooooo ręce opadają ... A mi się podniosły ... ze smiechu uwielbiam takie nabzdyczone forumowe "osiołki" :) mozna sie posmiac ( tak, tak... wiem , niedobra zielonooka, niedobra... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 mozna sie posmiac ( tak, tak... wiem , niedobra zielonooka, niedobra... ) Nio ... nio ... nio ... bzidko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 To przestań się mnie czepiac i zastanów się zanim skrobniesz głupstwo. Jeeeesooooo ręce opadają ... A mi się podniosły ... ze smiechu uwielbiam takie nabzdyczone forumowe "osiołki" :) mozna sie posmiac ( tak, tak... wiem , niedobra zielonooka, niedobra... ) No taaaaaaa - będziesz miała tyle lat co ja to też CI opadną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 22.03.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 [pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts