amalfi 25.11.2010 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 U mnie w piwnicy kaloryfery są "prawie" zimne, ale coś tam grzeje. Jak ide do pralni, to nie zamarzam. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.11.2010 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Wróciłam z Gdańska, z koncertu Lady GaGi. Ale dała szoła. Ma taką kondycję i takie głosisko, że to musi być prawdziwa gwiazda. Szary człowiek by nie podołał takiemu wysiłkowi. Najlepsze (moim zdaniem) zdjęcie z wyjazdu zrobiłam na dworcu Gdańsk Oliwa http://img256.imageshack.us/img256/999/zdjciezdworcaoliwa.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.11.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wróciłam z Gdańska, z koncertu Lady GaGi. na potwierdzenie daj tamtą fotę..... terrorystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Czeeeeeeść Beatka! A cóż sie z Tobą działo? Ja ostatnio tez jakoś tak rzadko, bo czasu brak. Moja nieobecność spowodowana była totalnym brakiem czasu. Tak to jest jak się zasuwa na dwa etaty, podrapać się nie ma kiedy... Do tego doszła choroba mojej mamy, więc ogólny dół i galimatias. No i szczeniaka sobie sprawiliśmy na dokładkę. Też jestem ciekawa tych zdjęć z koncertu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.12.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Aisa, z tą terrorystką to musi być coś na rzeczy, bo zawsze mnie kontrolują. Bea, wiem coś o tym, bo sama już ledwo dycham, a czasu dla siebie to nie mam wcale. Głupio sie przyznać, ale marze o grypie. Dwa lata temu złożyło mnie to choróbsko i muszę przyznać, że był to jeden z najszczęśliwszych tygodni w moim życiu. Nic nie musiałam, bo nie miałam siły, czyli zero wyrzutów sumienia, że coś tam nie zrobione, zero oczekiwań ze strony innych, bo widzieli,że nie daję rady. Ech, to był czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 03.12.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 jak tylko zlape gdzies grype,to Ci ja natychmiast przywioze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.12.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Oki, tylko pomiędzy świętami, a sylwestrem nie chce. Najlepiej po sylwestrze, bo jeszcze w grudniu mam tygodniową delegacje, w którą niestety musze jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.12.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Żeby nie było, że myślę tylko o grypie, to uprzejmie doniose,że nowe drzwi od ogródka sprawują się wyśmienicie. W piwnicy naprawde jest ciepło. Grzejniki mam tam przykręcone prawie na zero, a mimo to nie wieje tak jak dawniej. No i można bez problemu otworzyć i zamknąć drzwi, bo te stare zamykały się tylko potraktowane kopniakiem. Łazienkowych mebli nadal nie mam, nie zamówiłam i chyba do lutego nie zamówię. Znowu odpuszczam, bo nie mam czasu, bo mi sie nie chce, bo jestem zmęczona.... Wszyscy czytający, pamiętajcie o tym, że jak macie charakter podobny do mojego, czyli nie przeszkadzają wam tymczasowe rozwiązania, bo luksusy nie są rzeczą niezbędna do waszego życia, a równocześnie nie chcecie żyć w prowizorkach, to nie odpuszczajcie. Planujcie remonty dzień po dniu i sztywno trzymajcie sie planu,. bo inaczej będziecie myć zęby w bidetach albo kuchennych zlewach. Przesadziłam troche, ale jak sie odpuści, to potem baaaaaaardzo trudno sie zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 06.12.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Heh, no grypa to dobra sprawa Mi to by się ciąża przydała i wtedy 9 miesięcy laby by było bo inaczej będziecie myć zęby w bidetach albo kuchennych zlewach Połozyłaś mnie normalnie... Dobrze, że jednak zrezygnowalismy z bidetu Ale to fakt, prowizorki są wieczne. Ps. widzę, że strzeliła Ci sześćdziesiatka - oczywiście mam na mysli ilość stron..Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.12.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja mam trzydziestke (inaczej ustawiłam) Cały czas sie zbieramy do tej łazienki i gadamy, że może by zadzwonić do staolarza, ale na gadaniu sie kończy. Teraz to i tak nie ma kiedy, bo to trzeba sie zebrać przed 16 i razem pojechać wybrać drewno i blaty. Jeszcze balustrada została do zrobienia, na którą nawet nie mam pomysłu. Dobrze, że ten piec i drzwi sie udało, to jakoś tak zupełnie łyso mi nie jest. Od przyszłej soboty do następnej soboty nie będzie mnie w domu, więc nie myślę o meblach, ale o tym, żeby sie jako ze świętami wyrobić, bo wszystko wskazuje na to, że kolejny rok będą na pół gwizdka, czyli na łeb, na szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Trzeba troche ruszyć sakiewką, a Święta staną się piękniejsze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170302-Aukcja-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-ozd%C3%B3b-i-kart-zbieramy-na-ferie-dla-dzieci-z-trudno%C5%9Bciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Uffff... wczoraj czytałam do 3:30 no i dziś dokończyłam.. no i przebrnęłam. Uśmiałam się jak nie wiem co. hehe dobre było o radiu Maria:D, że apetyt córce odebrało:DStylt totalnie nie mój, ale domek fajniusi , a dziennik świetny:) Pozdrawiam serdecznie. P.S. ja to też ta z czytających po nocach pod kołdrą z latarką, okulary są przecież urocze;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Dziękuję anagat za miłe słowa Jak teraz patrze, to ten mój dom w moim stylu tez nie jest (bo on raczej w żadnym stylu ), bo tak jakoś wszystko na wariackich papierach, bez planu i konsekwencji. Najważniejsze, że wygodniej sie mieszka niż przed remontem. Mamy ambitny plan z córką, aby po nowym roku zabrać sie za dekoracje typu obrazki i takie tam inne duperele. Może sie uda, bo już mi wstyd przed samą sobą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wczoraj była akcja SOPEL, czyli zrzucanie przy pomocy szczotki na długim kiju sopli zwisających z dachu. Jeden miał całkiem pokaźne rozmiary i w połowie wpadł do sypialni. Było zbierania lodu z podłogi.... Z zazdrością patrzę na domy i mieszkania forumowiczów, w których to domkach już swiąteczne dekoracje cieszą oko. Ja jak zwykle przed świętami: wróciłam z delegacji do zabałaganionego domu i jeśli chodzi o święta, to długa droga jeszcze do pokonania. Jedyne pocieszenie jest takie, że w tym roku wyjątkowo Wigili nie przygotowuję ja, a moja mama, więc mniej roboty. Dziś wieczorem zaczynam gotowanie niektórych potraw, a jutro sprzątanie. Pewnie jak zwykle jakoś sie wyrobie, ale tak mi sie marzy jeden jedyny grudzień, w którym zrobię sobie wszystko spokojnie i bez nerwów. Chyba na emeryturze, czyli za jakieś 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/filipek2006r/upload/stajenka.jpg Niech te radosne Święta będą dla Ciebie szczęśliwe,niech przyniosą miłość, wiarę i nadziejęoraz dużo, dużo dobrego, dla całej rodziny, w Nowym Roku, życzy Zbigniewhttp://www.emotka.pl/emotikony/swieta/88.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.12.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wesolych Swiat! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Cześć. Ja mam też troche mniej mimo, że w domu ciepło. Nie wspomnę, że wreszcie mam naprawde ciepłą wode w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia http://img535.imageshack.us/img535/42/bozenarodzenieg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 24.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/cc311.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts