Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tygodnik remontowy szeregowca

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te prognozy to o kant.....

Ciekawe jak z prognozami trzęsienia ziemi we Włoszech, bo się wybieram właśnie w aktywne ostatnio tereny. Wprawdzie za 2 miesiące, ale cały czas gadają, że będą powtórki. Mam nadzieję, że to wieszczenie będzie równie sprawdzalne, jak nasze pogodowe. ;)

też leje.. i dobrze, po ziemia jak pieprz sucha.

O Włoszech nic nie wiem, chyba prognozy trzęsień ziemi są mało przewidywalne w okresie kilkumiesięcznym. Raczej minutowym ;)

Burzy nie ma. Jest ciepło i czyste niebo. Chyba, że jest gdzieś w pobliżu i nie słyszę. ;) .

Wiozłam młodą do koleżanki na działkę i bardzo dziwnie mi się jechało, bo nie słyszałam mijających mnie samochodów.

Mąż mi zaglądał do ucha, ale nic nie widać, bo jest obrzęk. Dał mi duomox. Jak do poniedziałku nie przejdzie, to muszę się do laryngologa wybrać. Teraz w weekend to nawet nie ma gdzie pójść. Pierwszy raz w życiu mam takie cuś. :(

amalfi, to nie są żarty. Najczęściej przyczyną ogłuchnięcia jest zwykła woskowina i antybiotyk nie jest u do niczego potrzebny. Antybiotyk daje się przy bakteryjnym zapaleniu ucha środkowego, a nie bardzo mi na to wygląda. Trzecia opcja to nagła głuchota o różnym tle ale tutaj biegiem trzeba dać kroplówki, bo słuch może nie wrócić!!!! Zwykły wysięk w uchu ogłuchnięcia nie da choć słuch jest gorszy. Czy twój mąż jest lekarzem?

Chwaściory to ja traktuję nożem... oczywiście te większe a mniejsze STARANE'm.... gdzieś wyczytałam, że najlepszym sposobem na trawnik jest jego regularne koszenie, podlewanie i przesiewanie dodatkowymi nasionkami i tego się będę trzymać.

I nie zależy mi żeby mieć idealną murawę a potem krzywo patrzeć, że mi tam ktoś wlazł.... u mnie czasem i samochody na trawniku parkują... tak, że bez szaleństw :D