kocimieta 08.06.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No tak, jak tylko wolne to burze i deszcze:( też liczyłam na trochę słońca, ja z tych ciepłolubnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 U nas dzisiaj było ciepło i słonecznie. Deszcz popadał może przez 10 minut. Miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 u nas też słonecznie i sucho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Te prognozy to o kant..... Ciekawe jak z prognozami trzęsienia ziemi we Włoszech, bo się wybieram właśnie w aktywne ostatnio tereny. Wprawdzie za 2 miesiące, ale cały czas gadają, że będą powtórki. Mam nadzieję, że to wieszczenie będzie równie sprawdzalne, jak nasze pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 U mnie ślicznie aż do teraz.... leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Aisa, jeśli Cię to pocieszy, to u mnie nie leje, ale ogłuchłam zupełnie. Chyba ten antybiotyk nie działa. Jeszcze do poniedziałku poczekam, może wreszcie zacznę słyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 też leje.. i dobrze, po ziemia jak pieprz sucha. O Włoszech nic nie wiem, chyba prognozy trzęsień ziemi są mało przewidywalne w okresie kilkumiesięcznym. Raczej minutowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 a byłaś u laryngologa? Burze chyba u ciebie ?http://www.gdziejestburza.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Burzy nie ma. Jest ciepło i czyste niebo. Chyba, że jest gdzieś w pobliżu i nie słyszę. . Wiozłam młodą do koleżanki na działkę i bardzo dziwnie mi się jechało, bo nie słyszałam mijających mnie samochodów. Mąż mi zaglądał do ucha, ale nic nie widać, bo jest obrzęk. Dał mi duomox. Jak do poniedziałku nie przejdzie, to muszę się do laryngologa wybrać. Teraz w weekend to nawet nie ma gdzie pójść. Pierwszy raz w życiu mam takie cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 W temacie leżonka jest postęp. Sierść od czasu do czasu włazi poleżeć. Tu nawet chyba łapy wytarł. Bo jakieś błoto przed leżonkiem się pojawiło. http://s1.zmniejszacz.pl/106/p1010230__237761.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 amalfi, to nie są żarty. Najczęściej przyczyną ogłuchnięcia jest zwykła woskowina i antybiotyk nie jest u do niczego potrzebny. Antybiotyk daje się przy bakteryjnym zapaleniu ucha środkowego, a nie bardzo mi na to wygląda. Trzecia opcja to nagła głuchota o różnym tle ale tutaj biegiem trzeba dać kroplówki, bo słuch może nie wrócić!!!! Zwykły wysięk w uchu ogłuchnięcia nie da choć słuch jest gorszy. Czy twój mąż jest lekarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Napisałam na PW o tym moim nieszczęsnym uchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 09.06.2012 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Kokornak i winogronek podrosły: http://s1.zmniejszacz.pl/106/p1010213__631656.jpg Kokorniak ladnie otulil barierke - lubie takie zielone parawany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 amalfi... kurcze blade... w te pędy do lekarza !! ale już !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 10.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 kardamina - głowa do góry - skoro jest słabo to może być tylko lepiej. też tak sobie powtarzam... Amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.06.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki za przytulenie. Jutro idę do laryngologa, bo mi się nie poprawia. Co do ogródka, to u mnie wystrzeliły pięknie chwasty. Trawa nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Chwaściory to ja traktuję nożem... oczywiście te większe a mniejsze STARANE'm.... gdzieś wyczytałam, że najlepszym sposobem na trawnik jest jego regularne koszenie, podlewanie i przesiewanie dodatkowymi nasionkami i tego się będę trzymać. I nie zależy mi żeby mieć idealną murawę a potem krzywo patrzeć, że mi tam ktoś wlazł.... u mnie czasem i samochody na trawniku parkują... tak, że bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 11.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Co na to wszystko poradził dziś laryngolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Co na to wszystko poradził dziś laryngolog? Niestety, nawet prywatnie nie można iść kiedy się chce. Mam na jutro zapisaną wizytę, więc czekam cierpliwie. Tyle mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts