aisa222 12.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Amalfi jak tam wizyta u lekarza ?? Jest jakaś poprawa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Amalfi jak tam wizyta u lekarza ?? Jest jakaś poprawa ?? Podobno ma już się poprawiać. Oby, bo już kolejną noc miałam z głowy. Dzięki za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 też się zastanawiałam, ale byłam bez netu przez tydzień. Żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 też się zastanawiałam, ale byłam bez netu przez tydzień. Żyjesz? Cześć Ewa. Czytałam, że się zaszyłas w jakimś zakonie, czy czymś takim. Tak, żyję, już jest prawie dobrze. Czekam na antybiogram, ale teraz to już chyba bez znaczenia, bo się poprawia z dnia na dzień. Przeczołgało mnie przez tydzień. Jakie wrażenia z Rept? Warto polecać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Kuracjuszom? Warto, bo bazę mają OK.. Nawet tak bardzo warto, że warto jechać tam na turnus komercyjny a na noclegi zaszyc się w zakonie.. tfu Miło, że się poprawia. Antybiogram? Ostatnio mielismy to co ty masz z gronkowcem w roli głównej. mam nadzieję, że u ciebie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Kuracjuszom? Warto, bo bazę mają OK.. Nawet tak bardzo warto, że warto jechać tam na turnus komercyjny a na noclegi zaszyc się w zakonie.. tfu Miło, że się poprawia. Antybiogram? Ostatnio mielismy to co ty masz z gronkowcem w roli głównej. mam nadzieję, że u ciebie nie... Może i u mnie być gronkowiec. Oby nie. W środę dopiero wynik. Poczekam i ewentualnie znowu antybiotyk. Póki co smaruje się Mupiroxem. Dobrze wiedzieć z tymi Reptami, że można komercyjnie bez noclegów. Myślimy z koleżanką o takim turnusie jak dzieci gdzieś wyjadą. Baz netu, bez komórek.... Ech, to .......... chyba okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.06.2012 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Moja sierść skończyła 12 lat. http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6150237__856664.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Szanownej jubilatce należy się extra żarcie dziś :D. Nasza na początku czerwca skończyła 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Wszystkiego najlepszego dla siersci!Moj w listopadzie 11 skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Spóźnione, ale dzieki w imieniu sierścia. Nie pisałam, bo mi sie tak przeplata szczęście z nieszczęściem i doszłam do wniosku, że w jeden dzień wpisując radosne wieści, a zaraz potem kiepski, wyszłabym na osobę mało zrównoważoną. Dziś już mogę mniej więcej wszystko ogarnąć i się podzielić wiadomnościami. Zacznę od gorszych wieści. Do dziś bujam się z moim uchem. Właśnie zaczęłam brać trzeci antybiotyk. Tym razem mam nadzieję, trafiony. Zaliczyłam ostrą reację alergiczną z okropnymi objawami neurologicznymi na drugi z kolei antybiotyk. Nikomu nie życzę takich doświadczeń. Z dobrych wieści to duma z mojej Młodej, która sprawiła mi wielką niespodziankę swoją średnią i wynikami testów. Ponieważ rozwalił jej sie laptop, myślę, aby w nagrodę kupić jej nowy. Naprawdę zasłużyła. Ale to bedzie niespodzianka. Chociaż tyle radości mam ostatnio. No i jeszcze jedna mało dla mnie przyjemna sprawa. Mój pupilek winogronek choruje. Nie wiem, co to za cholerstwo. Chyba go nie zaraziłam. Poniżej zdjęcia. http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6210246__735801.jpg http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6210247__700902.jpg http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6210248__233216.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 22.06.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Gratulacje dla Młodej - ciekawe po kim taka zdolna? Tobie życzę szybkiej poprawy stanu ucha, trzeci antybiotyk - niefajne. I winogronka szkoda, tym bardziej, że już owocuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.06.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Trzymaj się, bo w takim stanie (ucho) nawet nie będziesz mogła godnie uczcić wyników młodej a swoją drogą to... GRATULACJE !! Moja córa skończyła właśnie drugi rok studiów ze średnią 4,8 więc wiem co to za uczucie :D:D Niestety na zielskach się nie znam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 22.06.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kora podobno się zna , a nie to Ramona jest znawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Gratulacje dla Młodej - ciekawe po kim taka zdolna? Tobie życzę szybkiej poprawy stanu ucha, trzeci antybiotyk - niefajne. I winogronka szkoda, tym bardziej, że już owocuje. Może po listonoszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Trzymaj się, bo w takim stanie (ucho) nawet nie będziesz mogła godnie uczcić wyników młodej a swoją drogą to... GRATULACJE !! Moja córa skończyła właśnie drugi rok studiów ze średnią 4,8 więc wiem co to za uczucie :D:D Niestety na zielskach się nie znam .... Tak, tej radości nie da się porównać z żadną inną. Tym bardziej, że jeszcze kilka miesięcy temu jakoś nie było oznak, e Młoda tak się spręży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kora podobno się zna , a nie to Ramona jest znawcą Myslisz, że powinnam napisać do Ramony? Bo podobno to ona otrzymuje korespondencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Z uchem fatalnie. Ale słuch się poprawił? No i zawsze warto rozważyć opcję szpitala, tak na marginesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.06.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Z uchem fatalnie. Ale słuch się poprawił? No i zawsze warto rozważyć opcję szpitala, tak na marginesie... Jak ten antybiotyk nie pomoże, to już nie wiem, co zrobię. O szpitalu sczerze mówiąc myślałam. Dziś rano przeżyłam chwile grozy, bo mnie zaczęła skóra swędzieć, czyli pomyślałam, że znowu alergia. Potem przeszło. Teraz wziełam tabletkę i czekam, czy się powtórzy. Słuch się poprawił. Całe szczęście. Chyba głuchnę z powodu obrzęku. Czyli obecnie go nie mam. Najlepsze było to, że dwa antybiotyki przed antybiogramem były nietrafione, więć trułam się dla sportu. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Może ktoś znał tę piękną i dzielną kobietę z wywiadów telewizyjnych. Dziś przeczytałam, że przegrała jednak swoją walkę o życie. Bardzo smutna wiadomość. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,11606792,Magda_Prokopowicz__szefowa_Rak_Roll__nie_zyje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 27.06.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Nie wiedziałam, że zmarła. Strasznie mi przykro z tego powodu, była piękną i mądrą kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts