Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tygodnik remontowy szeregowca

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też się zastanawiałam, ale byłam bez netu przez tydzień. Żyjesz?

Cześć Ewa. Czytałam, że się zaszyłas w jakimś zakonie, czy czymś takim. :)

Tak, żyję, już jest prawie dobrze. Czekam na antybiogram, ale teraz to już chyba bez znaczenia, bo się poprawia z dnia na dzień. Przeczołgało mnie przez tydzień.

Jakie wrażenia z Rept? Warto polecać?

Kuracjuszom? Warto, bo bazę mają OK.. Nawet tak bardzo warto, że warto jechać tam na turnus komercyjny a na noclegi zaszyc się w zakonie.. tfu :)

Miło, że się poprawia. Antybiogram? Ostatnio mielismy to co ty masz z gronkowcem w roli głównej. mam nadzieję, że u ciebie nie...

Kuracjuszom? Warto, bo bazę mają OK.. Nawet tak bardzo warto, że warto jechać tam na turnus komercyjny a na noclegi zaszyc się w zakonie.. tfu :)

Miło, że się poprawia. Antybiogram? Ostatnio mielismy to co ty masz z gronkowcem w roli głównej. mam nadzieję, że u ciebie nie...

Może i u mnie być gronkowiec. Oby nie. W środę dopiero wynik. Poczekam i ewentualnie znowu antybiotyk. Póki co smaruje się Mupiroxem.

Dobrze wiedzieć z tymi Reptami, że można komercyjnie bez noclegów. Myślimy z koleżanką o takim turnusie jak dzieci gdzieś wyjadą. :)

Baz netu, bez komórek.... Ech, to .......... chyba okropne. :D

Spóźnione, ale dzieki w imieniu sierścia.

Nie pisałam, bo mi sie tak przeplata szczęście z nieszczęściem i doszłam do wniosku, że w jeden dzień wpisując radosne wieści, a zaraz potem kiepski, wyszłabym na osobę mało zrównoważoną. Dziś już mogę mniej więcej wszystko ogarnąć i się podzielić wiadomnościami.

Zacznę od gorszych wieści. Do dziś bujam się z moim uchem. Właśnie zaczęłam brać trzeci antybiotyk. Tym razem mam nadzieję, trafiony. Zaliczyłam ostrą reację alergiczną z okropnymi objawami neurologicznymi na drugi z kolei antybiotyk. Nikomu nie życzę takich doświadczeń.

Z dobrych wieści to duma z mojej Młodej, która sprawiła mi wielką niespodziankę swoją średnią i wynikami testów. Ponieważ rozwalił jej sie laptop, myślę, aby w nagrodę kupić jej nowy. Naprawdę zasłużyła. Ale to bedzie niespodzianka. :) Chociaż tyle radości mam ostatnio.

No i jeszcze jedna mało dla mnie przyjemna sprawa. Mój pupilek winogronek choruje. Nie wiem, co to za cholerstwo. Chyba go nie zaraziłam. :( ;)

Poniżej zdjęcia.

http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6210246__735801.jpg

http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6210247__700902.jpg

http://s1.zmniejszacz.pl/107/p6210248__233216.jpg

Trzymaj się, bo w takim stanie (ucho) nawet nie będziesz mogła godnie uczcić wyników młodej :p a swoją drogą to... GRATULACJE !!

Moja córa skończyła właśnie drugi rok studiów ze średnią 4,8 więc wiem co to za uczucie :D:D:D

Niestety na zielskach się nie znam ....

Tak, tej radości nie da się porównać z żadną inną. :) Tym bardziej, że jeszcze kilka miesięcy temu jakoś nie było oznak, e Młoda tak się spręży.

Z uchem fatalnie. Ale słuch się poprawił? No i zawsze warto rozważyć opcję szpitala, tak na marginesie...

Jak ten antybiotyk nie pomoże, to już nie wiem, co zrobię. O szpitalu sczerze mówiąc myślałam. Dziś rano przeżyłam chwile grozy, bo mnie zaczęła skóra swędzieć, czyli pomyślałam, że znowu alergia. Potem przeszło. Teraz wziełam tabletkę i czekam, czy się powtórzy.

Słuch się poprawił. Całe szczęście. Chyba głuchnę z powodu obrzęku. Czyli obecnie go nie mam. Najlepsze było to, że dwa antybiotyki przed antybiogramem były nietrafione, więć trułam się dla sportu. :/