Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tygodnik remontowy szeregowca

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tak za tydzień będę miała :lol:

Chyba że mi prezes wymyśli jakieś fajerwerki, bo przecież ostatnie 2 miesiące nic do roboty nie było :x

To sie ciesz, że nie było. Chyba, że nie ma, nie ma, a potem na łeb , na szyje.

Właśnie tego się obawiam :-?

Ja tak za tydzień będę miała :lol:

Chyba że mi prezes wymyśli jakieś fajerwerki, bo przecież ostatnie 2 miesiące nic do roboty nie było :x

To sie ciesz, że nie było. Chyba, że nie ma, nie ma, a potem na łeb , na szyje.

Właśnie tego się obawiam :-?

No ja też sie boje tego jutrzejszego dnia, bo pewnie jak zwykle przed urlopem wszyscy cos będa chcieli.

Dziewczyny moje kochane, ide spac, bo jutro zemre jak sie nie wyśpie. Wy tez spijcie dobrze. :wink:

Wiecie, co się robi gdy meble za niskie i koty się zbierają?? Podstawia się przy meblu tył odkurzacza, ten dmuchający nie wciągający :wink: Koty robią wypad, a my drugą (wciągającą) stroną tegoż samego odkurzacza je unicestwiamy :D

Dobra, ile te meble kosztują ... tylko szczerze, wzięłam krople uspokajające.

tak.. taką taktykę z odkurzaczem też stosuje jak już mi odbije i generalne porządki robię - sprawdza się ;)

a jak nie, to czasem kijem od mopa - drugą stroną i mokrą ścierą na tym kiju przejadę i też jest git ;)

dobrej nocy życzę,

bo ja też jutro ostatni dzień przed urlopem

właśnie wróciłam z zakupów pewnie przedostatnich

bo na bank czegoś zapomnieliśmy, :)

- grzmi i się błyska u mnie

i mogłoby coś spaść w końcu mokrego bo duchota jak nie wiem co :)

Cześć, wpadłam sie tylko przywitać, bo mam mase roboty. Z tego, co widziałam, to OK też tyra :(

Dziś od 3.30 prowadzałam sie z sierściem po domu, bo znowu była burza i nie dał spać. Zaraz chyba czołem "przybije gwoździa" :evil: Pije trzecią kawe i nic. Dziś chyba pójde spać do piwnicy, żeby sie ukryć.

braza nie wiem, czy potrzebne krople jeśli chodzi o cene tych mebli :-? Dla mnie drogie, bo ostatnio sie dokumentnie spłukałam. Nie pamiętam dokładnie ile jaki element kosztuje, ale jak liczyłam biurko, komode, witryne i szafe, to mi wyszło coś koło 8 tys peelenów. Czyli średnio trza by liczyć jakieś 2 tys za sztuke. Jak sie obrobie, to wyśle im maila, czy zrobią na zamówienie jednoosobowe łóżko. Może na stronach sklepów sprzedających tę kolekcję są ceny. Trzeba sprawdzić.

Patent z odwróconym odkurzaczem jest rewelacyjny. jakoś nie przyszło mi to nigdy do głowy, ale co sie dziwić? W tym wieku to już niewiele przychodzi. :lol: . A wcześniej zawsze miałam wysokie meble. :wink: Pozdrawiam i ide dalej.

Dzień Dobry po przerwie.

Na skutek burz z piorunami nie miałam dostępu do internetu przez kilka dni i nie mogłam napisać o swoich planach wyjazdowych. Dwa dni przed wyjazdem nie było mowy o swobodnym podrapaniu się, a co dopiero o pisaniu (jak zwykle wszystko zostawione na ostatnią chwilę).

Uprzejmie donoszę, że nikt nikogo nie zabił i jeszcze zipię po powrocie z wakacji. Do roboty szłam z płaczem, a właściwie rykiem.

Co do drzwi, stanęło na Waszym :)

Jeśli chodzi o zielska i krzaczory, jak wróciłam i zobaczyłam ogródek, to sie załamałam. Tam już nie wystarczy sekator, tam trzeba odpalać piłe łańcuchową. W sobotę próbowałam walczyc z czarnym bzem i z tego wszystkiego sąsiad mi próbował pomagać, aż zrobiliśmy grilla do rana z tańcami i śpiewem i teraz chodze kanałami unikając sąsiadów, którzy nie spali całą noc, a zielsko ma sie dobrze.

Pozdrawiam i biore sie za robote. jak bedę miała więcej czasu, napiszę obszerniej o wakacjach i remoncie. :wink:

Ooooo...kamień z serca :D:D:D

Też mam ten sam problem...jak tylko lekko zagrzmi to zaraz prąd wyłączają i netu nie mam...uroki wsi :D:D:D ...mojej wsi :D

Jak wracam z wakacji to u mnie trawa do kolan a co dopiero takie zielska i krzaczory :lol: możemy sobie tylko wyobrazić....choć nie musimy...możemy obejrzeć :D:D:D: Wrzuć foty plisss :D:D:D

No i daj znaka...jakby co to się jakąś piłę skombinuje :D:D...