Juskra 28.08.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 a który drugi? ten z poddaszem?a kuchnia może mała ale masz fajne ciągi szafek i stół w dobrym miejscu pomiędzy kuchnią i salonem nie trzeba daleko latać z talerzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 a który drugi? ten z poddaszem? a kuchnia może mała ale masz fajne ciągi szafek i stół w dobrym miejscu pomiędzy kuchnią i salonem nie trzeba daleko latać z talerzami Drugi ten nieodzowny z muratora z 4 pokojami i salonem na środku. Tak, kuchnia może być. Rolę spiżarki na gary i mało używane sprzety, bo zapasów spożywczych i tak teraz się nie robi, bo po co jak sklepy czynne prawie całą dobę może pełnić jedna szafa w korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.08.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 pewnie, ale jestem podekscytowana jak wtedy gdy dla siebie szukałam muszę oblukać jeszcze ten nieodzowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.08.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 nie, ten drugi bardziej mi się podoba, rozwojowy taki bardziej i ustawniejszy, szaf sporo, nieodzowny ma te łazienki obok siebie... jakoś mi to nie pasuje, nie będziesz miała gabinetu ani garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 pewnie, ale jestem podekscytowana jak wtedy gdy dla siebie szukałam muszę oblukać jeszcze ten nieodzowny Ja to nawet jak nie myślałam o budowie, to przeglądałam projekty, bo bardzo lubię. Często też oglądam oferty biur nieruchomości. Takie zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 nie, ten drugi bardziej mi się podoba, rozwojowy taki bardziej i ustawniejszy, szaf sporo, nieodzowny ma te łazienki obok siebie... jakoś mi to nie pasuje, nie będziesz miała gabinetu ani garderoby Chodzi o tę wersję. Wyżej go wklejałam http://projekty.muratordom.pl/projekt_nieodzowny-wariant-ii,2776,0,0.htm?photo_id=37731&mirror=yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.08.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 taaa, z tym to można powalczyć ale jutro, spadam, jutro na 7 do pracy tak na szybko to 2,3 i 4 byłaby super dla córci póki teściowa nie zawita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 28.08.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 ale jazda, mam już 100 postów dobrej nocy w kreatywnym szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 taaa, z tym to można powalczyć ale jutro, spadam, jutro na 7 do pracy tak na szybko to 2,3 i 4 byłaby super dla córci póki teściowa nie zawita... Ja też jutro do roboty niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.08.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No to Was poniosło dziewczyny ..... Ja tez szukam ale dla córy..... priorytety inne ale znalazłam fajny, oczywiście według mnie, i córa zaakceptowała. Nie chce nawet słyszeć o innym projekcie Przy okazji oglądam inne, bo jakbym tak w totka wygrała ehhhh ..... pomarzyć nie zaszkodzi Działka jest spora, fajnie ustawiona.... w tym roku miała być ogrodzona ale przez te ciągłe deszcze chyba nie zdążą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.08.2014 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) No to Was poniosło dziewczyny ..... Ja tez szukam ale dla córy..... priorytety inne ale znalazłam fajny, oczywiście według mnie, i córa zaakceptowała. Nie chce nawet słyszeć o innym projekcie Przy okazji oglądam inne, bo jakbym tak w totka wygrała ehhhh ..... pomarzyć nie zaszkodzi Działka jest spora, fajnie ustawiona.... w tym roku miała być ogrodzona ale przez te ciągłe deszcze chyba nie zdążą..... To pochwal się, jaki domek córci wybrałaś. Na start dla młodej osoby to i tak bardzo dużo. Nawet jakby był malutki. Ja zaczynałąm w maleńkiej kawalerce na IV piętrze i to już było coś! Aisa, czyżby Ci się dziecko miało wyprowadzać i zaczynać swoją drogę? Jak działka duża, to zostaw miejsce na drugi dom. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Mnie się ten nieodzowny podoba. Taki poukładany jest. I można zrobić w jednym końcu pokój teścia/owej i bibliotekę/ gabinet a w drugim waszą sypialnię i pokój córki . No nie wiem. Garderoby tam nie ma Już wiem! Popatrzyłam wnikliwiej i brałabym Ibisa. Bo ten taras pod dachem można przeszklić, z lekka grzać i zrobić piękny ogród zimowy. Moje marzenie! Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.08.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 tez jestem za Ibisem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 31.08.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 dumasz który wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.08.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 To pochwal się, jaki domek córci wybrałaś. Na start dla młodej osoby to i tak bardzo dużo. Nawet jakby był malutki. Ja zaczynałąm w maleńkiej kawalerce na IV piętrze i to już było coś! Aisa, czyżby Ci się dziecko miało wyprowadzać i zaczynać swoją drogę? Jak działka duża, to zostaw miejsce na drugi dom. Ja nie wybierałam broń Boże..... wysunęłam tylko propozycję, bo akurat mi się spodobał.... to ten http://extradom.pl/projekt-domu-e-128-WAX1029 Jak dla mnie to wystarczający i układ ma fajny .... A dziecko na razie nie myśli o wyprowadzce ale szuka czegoś fajnego, bo działkę ma Działka dość duża i chyba miejsca na drugi dom wystarczy, więc w planach jest się tak wybudować, żeby w razie czego miejsce było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.09.2014 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ja nie wybierałam broń Boże..... wysunęłam tylko propozycję, bo akurat mi się spodobał.... to ten http://extradom.pl/projekt-domu-e-128-WAX1029 Jak dla mnie to wystarczający i układ ma fajny .... A dziecko na razie nie myśli o wyprowadzce ale szuka czegoś fajnego, bo działkę ma Działka dość duża i chyba miejsca na drugi dom wystarczy, więc w planach jest się tak wybudować, żeby w razie czego miejsce było Aisa, to wielka chałupa. Bardzo ładna. W takim razie czekamy na kolejny dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.09.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Hihi..... no to trochę czekania będzie.... działka miała byc ogrodzona w tym roku ale wszystko wskazuje na to, że nie zdążą..... a na wsi grodzić na jesień nie należy, ot taki przesąd..... nic nie poradzę, zresztą ma dziewczyna czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.09.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 dumasz który wybrać ? Jeszcze szukam, ale wszystko wskazuje na to, że nie znajdę takiego, który mi będzie odpowiadał w 100 %. Pewnie się skończy na indywidualnym, ale jeszcze mam nadzieję, bo nie chce mi się wymyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.09.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Hihi..... no to trochę czekania będzie.... działka miała byc ogrodzona w tym roku ale wszystko wskazuje na to, że nie zdążą..... a na wsi grodzić na jesień nie należy, ot taki przesąd..... nic nie poradzę, zresztą ma dziewczyna czas A po co grodzić przed budową? Niektórzy mówią, że to bez sensu, bo tylko przeszkadza maszynom. Ale ja nie mam doświadczenia, więc może i racja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.09.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 nawet jak będzie indywidualny to ważne że koncepcja już się rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts