Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tygodnik remontowy szeregowca

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a który drugi? ten z poddaszem?

a kuchnia może mała ale masz fajne ciągi szafek i stół w dobrym miejscu pomiędzy kuchnią i salonem nie trzeba daleko latać z talerzami

Drugi ten nieodzowny z muratora z 4 pokojami i salonem na środku.

Tak, kuchnia może być. Rolę spiżarki na gary i mało używane sprzety, bo zapasów spożywczych i tak teraz się nie robi, bo po co jak sklepy czynne prawie całą dobę może pełnić jedna szafa w korytarzu.

nie, ten drugi bardziej mi się podoba, rozwojowy taki bardziej i ustawniejszy, szaf sporo, nieodzowny ma te łazienki obok siebie... jakoś mi to nie pasuje, nie będziesz miała gabinetu ani garderoby

Chodzi o tę wersję. Wyżej go wklejałam

http://projekty.muratordom.pl/projekt_nieodzowny-wariant-ii,2776,0,0.htm?photo_id=37731&mirror=yes

No to Was poniosło dziewczyny :D .....

Ja tez szukam ale dla córy..... priorytety inne ale znalazłam fajny, oczywiście według mnie, i córa zaakceptowała. Nie chce nawet słyszeć o innym projekcie :D Przy okazji oglądam inne, bo jakbym tak w totka wygrała ehhhh :D ..... pomarzyć nie zaszkodzi :p

Działka jest spora, fajnie ustawiona.... w tym roku miała być ogrodzona ale przez te ciągłe deszcze chyba nie zdążą.....

No to Was poniosło dziewczyny :D .....

Ja tez szukam ale dla córy..... priorytety inne ale znalazłam fajny, oczywiście według mnie, i córa zaakceptowała. Nie chce nawet słyszeć o innym projekcie :D Przy okazji oglądam inne, bo jakbym tak w totka wygrała ehhhh :D ..... pomarzyć nie zaszkodzi :p

Działka jest spora, fajnie ustawiona.... w tym roku miała być ogrodzona ale przez te ciągłe deszcze chyba nie zdążą.....

To pochwal się, jaki domek córci wybrałaś. Na start dla młodej osoby to i tak bardzo dużo. Nawet jakby był malutki. Ja zaczynałąm w maleńkiej kawalerce na IV piętrze i to już było coś!

Aisa, czyżby Ci się dziecko miało wyprowadzać i zaczynać swoją drogę?

Jak działka duża, to zostaw miejsce na drugi dom. ;)

Edytowane przez amalfi

Mnie się ten nieodzowny podoba. Taki poukładany jest. I można zrobić w jednym końcu pokój teścia/owej i bibliotekę/ gabinet a w drugim waszą sypialnię i pokój córki . No nie wiem. Garderoby tam nie ma :)

Już wiem! Popatrzyłam wnikliwiej i brałabym Ibisa. Bo ten taras pod dachem można przeszklić, z lekka grzać i zrobić piękny ogród zimowy. Moje marzenie!

Edytowane przez EZS

To pochwal się, jaki domek córci wybrałaś. Na start dla młodej osoby to i tak bardzo dużo. Nawet jakby był malutki. Ja zaczynałąm w maleńkiej kawalerce na IV piętrze i to już było coś!

Aisa, czyżby Ci się dziecko miało wyprowadzać i zaczynać swoją drogę?

Jak działka duża, to zostaw miejsce na drugi dom. ;)

Ja nie wybierałam broń Boże..... wysunęłam tylko propozycję, bo akurat mi się spodobał.... to ten http://extradom.pl/projekt-domu-e-128-WAX1029

Jak dla mnie to wystarczający i układ ma fajny :D .... A dziecko na razie nie myśli o wyprowadzce ale szuka czegoś fajnego, bo działkę ma ;) Działka dość duża i chyba miejsca na drugi dom wystarczy, więc w planach jest się tak wybudować, żeby w razie czego miejsce było ;)

Ja nie wybierałam broń Boże..... wysunęłam tylko propozycję, bo akurat mi się spodobał.... to ten http://extradom.pl/projekt-domu-e-128-WAX1029

Jak dla mnie to wystarczający i układ ma fajny :D .... A dziecko na razie nie myśli o wyprowadzce ale szuka czegoś fajnego, bo działkę ma ;) Działka dość duża i chyba miejsca na drugi dom wystarczy, więc w planach jest się tak wybudować, żeby w razie czego miejsce było ;)

Aisa, to wielka chałupa. Bardzo ładna. W takim razie czekamy na kolejny dziennik. :)

Hihi..... no to trochę czekania będzie.... działka miała byc ogrodzona w tym roku ale wszystko wskazuje na to, że nie zdążą..... a na wsi grodzić na jesień nie należy, ot taki przesąd..... nic nie poradzę, zresztą ma dziewczyna czas ;)

A po co grodzić przed budową? Niektórzy mówią, że to bez sensu, bo tylko przeszkadza maszynom. Ale ja nie mam doświadczenia, więc może i racja?