Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tygodnik remontowy szeregowca

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, o coś takiego mi chodzi.

Obecnie szukam w Kielcach architekta. Znajomy polecał swojego znajomego (nie projektował mu domu, ale twierdzi, że projektuje). Na stronie internetowej przeważają większe inwestycje, więc nie wiem, czy projekt małego domu będzie mu się opłacał. No i mamy znajomego, młodego chłopaka. Nie wiem, czy postawić, na młodość? Już ileś tam domów zaprojektował. Tak sobie myślę, że młody może bardziej się bedzie przykładał, bo "stary" to może będzie chciał na odwal się przemycić któryś ze swoich już istniejących projektów? Czyli poleci rutyną. Nie wiem, co robić. Nikogo poleconego nie mam. Muszę pogrzebać w internecie, może znajdę jakieś opinie.

młody będzie miał fajne wizje i nowe rozwiązania jeśli chodzi o sam układ, bałabym się tylko o te techniczne rozwiązania wiesz, stropy, dach itd ale w sumie jak my nie damy młodym szansę to jak wierzyć ze nasze córki dostaną? zawsze tak myślę jak przeglądam CV do sklepu i widzę rocznik mojej córki...

a ja byłam przekonana że to jest żart :) zawsze jak oglądam takie dzienniki to zastanawiam się kto to będzie sprzątał, chyba musi być pani do sprzątania

Niektórzy planują, albo już korzystają z usług sprzątaczki, a do niektórych po czasie dociera, że latanie z mopem to mało atrakcyjne zajęcie. Jest w mojej okolicy kilka wielkich domów do sprzedania właśnie z tego poodu. Ale jak kogoś stać na wielki dom i panią do sprzątania to czemu nie.

aaa, zaniedbałam ten wątek.

Cóż, widok ognia przy moczeniu się w wannie :) może i można. Sęk w tym, że od kilku lat nie miałam czasu na taką dłuugą odprężającą kąpiel z jakimś domowym spa. I obecność kominka w łazience nic by nie zmieniła.

A tak poza tym, to prawdziwe jest stwierdzenie- albo ma się pieniądze, albo czas :D

• 4 weeks później...