amalfi 13.09.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Fajny, a jakie zmiany masz na myśli? Przede wszystkim taras w innym miejscu i łazienka z oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.09.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 najważniejsze że masz bazę skoro i tak chcesz indywidualny, no i jednak 4 sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.09.2014 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Tak, o coś takiego mi chodzi. Obecnie szukam w Kielcach architekta. Znajomy polecał swojego znajomego (nie projektował mu domu, ale twierdzi, że projektuje). Na stronie internetowej przeważają większe inwestycje, więc nie wiem, czy projekt małego domu będzie mu się opłacał. No i mamy znajomego, młodego chłopaka. Nie wiem, czy postawić, na młodość? Już ileś tam domów zaprojektował. Tak sobie myślę, że młody może bardziej się bedzie przykładał, bo "stary" to może będzie chciał na odwal się przemycić któryś ze swoich już istniejących projektów? Czyli poleci rutyną. Nie wiem, co robić. Nikogo poleconego nie mam. Muszę pogrzebać w internecie, może znajdę jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.09.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 młody będzie miał fajne wizje i nowe rozwiązania jeśli chodzi o sam układ, bałabym się tylko o te techniczne rozwiązania wiesz, stropy, dach itd ale w sumie jak my nie damy młodym szansę to jak wierzyć ze nasze córki dostaną? zawsze tak myślę jak przeglądam CV do sklepu i widzę rocznik mojej córki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 15.09.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 a wiesz ze ten gostek co wstawił tą wizkę z kozą w łazience naprawdę wrzucił tę fotkę jako aranżację swojej łazienki w dzienniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.09.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 a wiesz ze ten gostek co wstawił tą wizkę z kozą w łazience naprawdę wrzucił tę fotkę jako aranżację swojej łazienki w dzienniku ? Wiem, widziałam. Fajnie, że ludzie spełniają marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 15.09.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 a ja byłam przekonana że to jest żart zawsze jak oglądam takie dzienniki to zastanawiam się kto to będzie sprzątał, chyba musi być pani do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.09.2014 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 a ja byłam przekonana że to jest żart zawsze jak oglądam takie dzienniki to zastanawiam się kto to będzie sprzątał, chyba musi być pani do sprzątania Niektórzy planują, albo już korzystają z usług sprzątaczki, a do niektórych po czasie dociera, że latanie z mopem to mało atrakcyjne zajęcie. Jest w mojej okolicy kilka wielkich domów do sprzedania właśnie z tego poodu. Ale jak kogoś stać na wielki dom i panią do sprzątania to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.09.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 o czym mówicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.09.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 o kominku w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.09.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 o czym mówicie??? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?18808-Czego-w-urz%C4%85dzaniu-domu-nie-zrobiliby%C5%9Bcie-ponownie/page163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.09.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 aaa, zaniedbałam ten wątek. Cóż, widok ognia przy moczeniu się w wannie może i można. Sęk w tym, że od kilku lat nie miałam czasu na taką dłuugą odprężającą kąpiel z jakimś domowym spa. I obecność kominka w łazience nic by nie zmieniła. A tak poza tym, to prawdziwe jest stwierdzenie- albo ma się pieniądze, albo czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.09.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 a dla mnie, to niektórzy naoglądali się za dużo seriali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.09.2014 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Zastanawia mnie, co się dzieje z Wierzchem. Stasiu, jak to czytasz, to się wreszcie do cholery odezwij!!!! Chyba od lutego nie daje znaku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.10.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 http://extradom.pl/projekt-domu-basia-bez-garazu-WRF1227 Bardzo ładne duże pokoje. Brak drugiej łazienki, ale można powiększyć kibel zmniejszając kotłownię. Mała kubatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.10.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) http://extradom.pl/projekt-domu-d152ak-WAI1288Pod warunkiem odcięcia garażu. Albo (tylko nie drewniany) http://extradom.pl/projekt-domu-aniela-drewniany-WAN1012 Edytowane 10 Października 2014 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.10.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/domy-parterowe/S-GL-1087-Nevada-IV,1084,lustro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.10.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Beatko wszystkie domki piękne ale wkurza mnie otwieranie linków ze stronki.... te przekierowania wrrrrrr....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.10.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Beatko wszystkie domki piękne ale wkurza mnie otwieranie linków ze stronki.... te przekierowania wrrrrrr....... Chyba jak się nie jest zalogowanym to to przekierowanie się pojawia. Postaram się w wolnej chwili zamieścić obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.10.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Jestem zalogowana cały czas ..... znaczy wchodzę na FM i z automatu już jestem i zawsze mnie przekierowuje jak są jakieś linki.... obojętnie jakie..... tylko na forumowe wchodzę bezpośrednio.... może coś w ustawieniach muszę zmienić.... nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts