amalfi 10.11.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Też tak myślę, że z tym kiblem jakoś damy radę. Pobawiłam się programem z Leroy Merlin: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/188/1244105_Bez tytulu.png http://zmniejszacz.pl/zdjecie/188/1244152_dom2.png http://zmniejszacz.pl/zdjecie/188/1244156_dom3.png http://zmniejszacz.pl/zdjecie/188/1244159_dom4.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 12.11.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) nie mam słów odkrywasz nowe talenty no i tak pod prysznicem.... zastanawiałam się nad Twoim rozkładem i mam pytanie co do WC, na pewno jest Ci potrzebny? bo jest dosyć daleko od salonu, w okolicach jest łazienka ( zakładam że jest tam toaleta) i czy to nie wystarczy, skoro córa ma osobistą łazienkę? a zawsze to dodatkowe pomieszczenie do sprzątania, no chyba że łazienka ma być tak intymna że nie "życzysz" sobie oglądactwa gości Edytowane 12 Listopada 2014 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.11.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wiesz, ja cały czas się liczę z ewentualną przprowadzką teściów (i cały czas mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności), więc wtedy może być trudno spokojnie poleżeć w wannie. Ten program do "budowania domów" jest fajny i łatwy: http://www.leroymerlin.pl/planer3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ale masz fajnie! To najprzyjemniejszy etap budowania. Potem projekt zamienia się w rzeczywistość i zaczyna skrzeczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.11.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ale masz fajnie! To najprzyjemniejszy etap budowania. Potem projekt zamienia się w rzeczywistość i zaczyna skrzeczeć Do tej pory kupowałam gotowe i też zaskakiwały w niemiły sposób. Zobaczę jeszcze co powie projektant jak dokładnie ogarnie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 po projekcie zaczyna się nerwówka że za wolno się buduje moja mama złamała rękę więc teraz mieszka u nas, jedna łazienka... jakieś nieporozumienie, moja córcia do męża " buduj szybciej ten dom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Byłam dzisiaj u sympatycznego Pana Stasia projektanta. Pokazał mi model domku w swoim kompie i bardzo mi się podobał. Pogadaliśmy o umieszczeniu domu na działce. Okazało się, że nawet sporo miejsca zostanie, a bałam się, że ta parterówka zajmie całą działkę. Wnętrze domu zostanie takie jak narysowałam. Trochę poprawiliśmy niektóre ścianki. Tu na forum niektórzy się mądrowali, że to, co narysowałam, to sie nie będzie nadawać, bo trzeba sprawdzić to, tamto i sramto, a okazało się, że da się tak zrobić, co mnie bardzo cieszy. Czekamy na mapkę do celów projektowych, bo jej brak wszystko blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2014 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.12.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 No i gitara.... jak to mówi Ferdek Kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.12.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 No i gitara.... jak to mówi Ferdek Kiepski Na razie gitara. Jedynie Wy wierzyłyście w moją koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2014 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Czekamy nadal. Ostatnio podjeliśmy decyzję, że rezygnujemy z kominka. Alternatywnym źródłem ogrzewania będzie piec na paliwo stałe w pomieszczeniu gospodarczym przy garażu. To zamiast kominka. Doszliśmy do wniosku, że jak w tym domu nie palimy w kominku, to pewnie w tamtym też palić nie będziemy, więc szkoda kasy na budowę komina i kominka. Jak mi się zachce nastroju, kupię sobie kiczowaty elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Juskra, a jak tam u Ciebie? Nie zakładasz dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jak kto lubi. My palimy co dzień. Dziś nie mogłam doprać firanek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.12.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 hej, hej też nie mamy kominka, dwa leniwce z nas, nie miałby kto tego sprzątać, mam zamiar ułatwiać sobie życie nie zakładam, jakoś te budowlane sprawy są dla mnie całkiem obce... nie umiałabym tego sensownie opisać, może gdy rozpoczniemy wykończeniówkę, na razie mamy obsuwę, do końca roku miał być dach a jest dopiero strop nad piwnicą, cóż życie... przestałam się spinać bo życie i tak stresuje. Ale z wielkim zainteresowaniem przeczytałam wątek o życiu w dużych powierzchniowo domach, trochę odetchnęłam, bo w sumie jak policzyć piwnice, garaż i parter to nasz dom też będzie ogromny i trochę mnie to martwiło, czytałaś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.12.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jak kto lubi. My palimy co dzień. Dziś nie mogłam doprać firanek... No właśnie zalezy co kto lubi. Mnie to jakoś nie bawi, więc doszłam do wniosku, że bez sensu robić coś, co mam i nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.12.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Bardzo dziękuję za życzenia. {Postaram się zrewanżować "oficjalnym" wpisem, bo u mnie świeta tradycyjnie.... czyli w proszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.12.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 hej, hej też nie mamy kominka, dwa leniwce z nas, nie miałby kto tego sprzątać, mam zamiar ułatwiać sobie życie nie zakładam, jakoś te budowlane sprawy są dla mnie całkiem obce... nie umiałabym tego sensownie opisać, może gdy rozpoczniemy wykończeniówkę, na razie mamy obsuwę, do końca roku miał być dach a jest dopiero strop nad piwnicą, cóż życie... przestałam się spinać bo życie i tak stresuje. Ale z wielkim zainteresowaniem przeczytałam wątek o życiu w dużych powierzchniowo domach, trochę odetchnęłam, bo w sumie jak policzyć piwnice, garaż i parter to nasz dom też będzie ogromny i trochę mnie to martwiło, czytałaś może? To wklej tu u mnie jakieś zdjęcie. Ciekawa jestem. Nie czytałam o tych dużych domach. Sama mam ciągle wrażenie, że planuję za duży, ale już się dokonało, więc nie będę kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.12.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 A tu model przesłany przez projektanta, abym się cieszyła [ATTACH=CONFIG]295370[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]295371[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]295372[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]295373[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]295374[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.12.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://zmniejszacz.pl/zdjecie/203/1512935_20141223_212604.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts