amalfi 05.01.2015 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 tylko jak taki młody człowiek po studiach ma mieć doświadczenia osobiste i biznesowe .... nie martwię się na zapas, dziewczyna jest mądra, zaradna i ma wsparcie, da radę w życiu Po studiach nie ma się doświadczenia zwykle. Ale się go nabywa. Ważne, aby dążyć konsekwentnie do celu i nie zniechęcać się. Czasem za darmo, jako wolontariusze ludzie zdobywają doświadczenie i potem już jest łatwiej. Będzie dobrze, jak dziewczyna zaradna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.01.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Po studiach nie ma się doświadczenia zwykle. Ale się go nabywa. Ważne, aby dążyć konsekwentnie do celu i nie zniechęcać się. Czasem za darmo, jako wolontariusze ludzie zdobywają doświadczenie i potem już jest łatwiej. Będzie dobrze, jak dziewczyna zaradna. i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.01.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 czy Ty wrzuciłaś rzuty tego domu rozrysowane przez projektanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Nie wrzuciłam, bo nie mam jeszcze. Czekamy na tę mapkę i on sobie rysuje pomalutku. Czekam na cynk, bo on załatwia z geodetą. Ja codziennie wracam przed 18.00, to nie mam jak łazić po urzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.01.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 nam to się chyba udało, wszystko załatwił nasz architekt, nie byliśmy w żadnym urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2015 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dlatego też wybrałam opcje załatwiania przez architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.01.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 a jak to się stało że masz wizualizację zewnątrz a rozkładu mieszkalnego nie masz? my najpierw "pracowaliśmy" z projektantem nad układem w domu, elewacje były jakoś dla nas mniej ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 a jak to się stało że masz wizualizację zewnątrz a rozkładu mieszkalnego nie masz? my najpierw "pracowaliśmy" z projektantem nad układem w domu, elewacje były jakoś dla nas mniej ważne Wewnątrz będzie taki jak sobie narysowałam z malutkimi zmianami, których nawet nie widać na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.01.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ale będzie z wymiarowany nic to, czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.01.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Amalfi, założyłam wątek świeża porcja fotek z mojej realizacji, jak się będziesz nudzić podczas oczekiwania na swój domek to zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Amalfi, założyłam wątek świeża porcja fotek z mojej realizacji, jak się będziesz nudzić podczas oczekiwania na swój domek to zapraszam:) Nareszcie Zaraz idę czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.01.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Kolejna namówiona przez Ciebie Ile ich już masz na sumieniu..... :D Jeszcze chwilka i zaczniesz robić krechy na ścianie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 amalfi jest mi bardzo wstyd, dziś sobie uzmysłowiłam, że pozwoliłaś mi tu dojrzewać forumowo a ja Ci nie podziękowałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gif dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.02.2015 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 amalfi jest mi bardzo wstyd, dziś sobie uzmysłowiłam, że pozwoliłaś mi tu dojrzewać forumowo a ja Ci nie podziękowałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gif dziękuję Dzięki. No i widzisz? Tak się czaiłaś, a tu wątek Ci się rozkręcił, że hoho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.02.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ciągle jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2015 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Byłam u projektanta dogadać ostateczną wersję układu pomieszczeń. Mam też już mapkę do celów projektowych. Potem pojechałam na działkę i się bardzo wkurwiłam, bo okazało się, że mam słupa w miejscu, gdzie powinien być wjazd do garażu. Nawet mi się pisać nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.03.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 nie uwierzysz, ale dziś rano tu zajrzałam bo pomyślałam że się substrykcja nie zapisała i coś już działasz a teraz się odzywasz. Ale co to za słup? wcześniej go nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2015 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 nie uwierzysz, ale dziś rano tu zajrzałam bo pomyślałam że się substrykcja nie zapisała i coś już działasz a teraz się odzywasz. Ale co to za słup? wcześniej go nie bylo? Telepatia. Byłam już włascicielką jak go wstawiali, ale nikt o zdanie mnie nie pytał. Myślę, że może poprzedni własciciel się zgodził. Potem jak go wstawili, to myślałam, że jest w granicy, bo działki nie były podzielone płotami i ciężko się było rozeznać. Teraz jak domów przynyło, to wyszło szydło z worka. Załamałam się, bo nawet nie wiem, jak to załatwiać i ile to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.03.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 rozumiem że to słup energetyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2015 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 rozumiem że to słup energetyczny? Niestety tak. I latarnia jest na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts