EZS 17.03.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 A wiesz, co było najgorsze? Musiałam zacisnąć zęby i NIE zrobiłam karczemnej awantury. Bo po pierwsze znajomy chciał dobrze a w dodatku robił za free a po drugie mąż pod koniec budowy był w takim stresie i tak znerwicowany, że mógłby nie wytrzymać. Więc powiedziałam tylko "przecież tłumaczyłam.." a awanturę zrobiłam po 2 latach, jak mu się psyche wyprostowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 17.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 masz cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Jak zaplanowana zemsta po latach. Jeszcze mi się przypomniało, że mój wspaniałomyślnie oddał blaszany garaż znajomemu (taki większy na 2 samochody) bez konsultacji ze mną i do dziś jak o tym pomyślę, to mam takie nerwy, że piany dostaję. Ostatnio się zapomniał i mówi, że jak dojdzie do budowy, to trzeba taki garaż kupić. Nie wspomnę, że u moich rodziców mógł stać i nawet się przydać, a ten obdarowany ma kasy jak lodu. Oddał również nowe meble (szafę i komodę) majstrom, którzy spartolili ściany. Taki dobrodziej. Ale już ma zapowiedziane, że jak jeszcze coś zrobi bez mojej zgody, to zabiję, a potem spakuję i wystawię walizki. I nioe chodzi o to, że ja jakaś skąpa jestem, bo nie jestem, ale ciągle dokładamy jak głupki do wszystkiego, a wolałabym dać jakimś biednym dzieciom czy zwierzakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 17.03.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 mam blaszak na zbyciu prawie nówka, też na budowę kupiony, ale trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 mam blaszak na zbyciu prawie nówka, też na budowę kupiony, ale trochę daleko Myślę nad namiotem i mężem jako stróżem w namiocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 17.03.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 :rotfl: i niech walczy o słup albo raczej o jego przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.03.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Myślę nad namiotem i mężem jako stróżem w namiocie. to też będzie zemsta po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Bo kobiety pamiętliwe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 19.03.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Amalfi.... namiot to numer 1 !! POPIERAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wszystko na dobrej drodze. Słup może na dniach zniknie z wjazdu. Przeczytałam dzisiaj, że od końca czerwca nie będzie potrzebne pozwolenie na budowę, a wystarczy zgłoszenie. Więc chyba się załapiemy. Tak zaglądam od czasu do czasu do Juskry i podpatruję Jej zmagania z kuchnią i chyba będę miała podobne problemy, bo moja też mała i mało ustawna. Już się nawet zaczęłam zastanawiać nad rezygnacją ze spiżarki, ale jak wczoraj popatrzyłam na badziewie, które stoi w kuchni i nie ma gdzie tego schować (zapas wody, zakupy, które się nie mieszczą w szafkach itp.), to chyba tę spiżarkę zostawię. Projektant miał mi przysłać koncepcję domu po korekcie i chyba zapomniał, ale w sumie to mi się nie śpieszy specjalnie, więc nie będę Go nękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://www.przedszkole-inwald.pl/wp-content/uploads/wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Wszystko na dobrej drodze. Słup może na dniach zniknie z wjazdu. Przeczytałam dzisiaj, że od końca czerwca nie będzie potrzebne pozwolenie na budowę, a wystarczy zgłoszenie. Więc chyba się załapiemy. Tak zaglądam od czasu do czasu do Juskry i podpatruję Jej zmagania z kuchnią i chyba będę miała podobne problemy, bo moja też mała i mało ustawna. Już się nawet zaczęłam zastanawiać nad rezygnacją ze spiżarki, ale jak wczoraj popatrzyłam na badziewie, które stoi w kuchni i nie ma gdzie tego schować (zapas wody, zakupy, które się nie mieszczą w szafkach itp.), to chyba tę spiżarkę zostawię. Projektant miał mi przysłać koncepcję domu po korekcie i chyba zapomniał, ale w sumie to mi się nie śpieszy specjalnie, więc nie będę Go nękać. jak zauważyłaś wszystko da się opanować moja trudna jest, dwa wejścia, okno tarasowe, też była myśl aby zrezygnować z spiżarki ale jest też dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://d.naszemiasto.pl/k/r/99/45/551a50acc4966_gd.jpg?20150403210113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.04.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.04.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Wszystko na dobrej drodze. Słup może na dniach zniknie z wjazdu. Przeczytałam dzisiaj, że od końca czerwca nie będzie potrzebne pozwolenie na budowę, a wystarczy zgłoszenie. Więc chyba się załapiemy. radziłabym się pośpieszyć. Poczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?235744-Zmiana-Prawa-budowlanego-2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2015 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzięki, Ewa. Słyszałam o zmianach, które mają niby ułatwić budowę, a z wątku wynika, że sąsiedzi będa się mogli wperniczać. Muszę pogonić męża, bo sobie odpuścił zupełnie chodzenie za czymkolwiek, a tylko on ma czas w godzinach dopołudniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 07.04.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Marzy mi sie na starość chałupka parterowa wśród starodrzewu i z widokiem na Góry Świętokrzyskie......[/quote To Twoje słowa z 17.12.2011. Spełniasz marzenia nie wiem co z tymi widokami ale parterówka na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Marzy mi sie na starość chałupka parterowa wśród starodrzewu i z widokiem na Góry Świętokrzyskie......[/quote To Twoje słowa z 17.12.2011. Spełniasz marzenia nie wiem co z tymi widokami ale parterówka na pewno będzie I tylko jedno stare drzewo, o które muszę walczyć, bo już mąż chciał je wycinać. No i z czasem mi się trochę odmieniło, bo już mi się nie podoba w tym chorym kraju. Marzy mi się gdzieś nad ciepłym morzem, ale Góry Świętokrzyskie muszą zostać. Wprawdzie nie będe m,iała widoku na te góry, ale blisko są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Rozumiem że Italia to Twój wybór nie wiadomo, może na emeryturze choć ja nie mogłabym zostawić córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts