amalfi 30.07.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No najadł by sie sąsiad moją szarlotką. Chociaz raz w życiu piekłam i nawet dobra mi wyszła, ale to był przepis dla mało rozgarniętych. Nie mam niestety talentu do ciast, nie lubię tego robić i nie jem raczej. A co do sierścia, to wczoraj zrobił mi lepszy numer. Miałam pilne wyjście i nie mogłam sie spóźnić. Sierść wyczuł, że wychodze i pognał do ogródka. Wołam go i szukam, a tu nic. Po chwili patrze, a tu zza świerka widać jedno czujne oczko. Stoi sierść nieruchomo i udaje, że go nie ma. Ukrył sie w takiej dziurze, z której nie da sie go wywlec. Poszłam ze smakołykiem, ze smyczką, a on nic. Musiałam odczekać, aż sam przylazł, bo chyba mu sie znudziło i potem jechałam łamiąc przepisy. Nie zostawiam go na zewnątrz jak nas nie ma, bo tak drapie drzwi, że gotów wydrapać dziure. Przez najbliższe dwa tygodnie nic tu mądrego na temat remontu nie napisze, bo oprócz czekania nic sie nie dzieje. Chyba, że po 7 sierpnia, jak wróce znad morza, zakupimy jakieś sprzęty łazienkowe, to sie pochwale. A na razie zastój w interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No najadł by sie sąsiad moją szarlotką. Chociaz raz w życiu piekłam i nawet dobra mi wyszła, ale to był przepis dla mało rozgarniętych. Nie mam niestety talentu do ciast, nie lubię tego robić i nie jem raczej. Też tak kiedyś myślałam, zmieniłam kuchenkę i okazało się, że jednak umiem piec i to całkiem nieźle :D ...Po chwili patrze, a tu zza świerka widać jedno czujne oczko. Stoi sierść nieruchomo i udaje, że go nie ma... hahaha....niezły jest... ...Przez najbliższe dwa tygodnie nic tu mądrego na temat remontu nie napisze, bo oprócz czekania nic sie nie dzieje. Chyba, że po 7 sierpnia, jak wróce znad morza, zakupimy jakieś sprzęty łazienkowe, to sie pochwale. A na razie zastój w interesie Zastój w interesie nie upoważnia do zaniedbywania nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dziś w nocy jedziemy nad morze w składzie: 4 baby w okresie przedklimakteryjnym plus przychówek w okresie nastoletniego buntu, z wyjątkiem jednej czterolatki. Będzie więc wesoło. Tym bardziej, że naszym śladem może podążać były mąż jednej z koleżanek, który za punkt honoru wziąl sobie udowodnienie wszystkim, że jego była żona jeździ tylko w celach spotkań z kochankami. My, czyli reszta wczasowiczek oczywiście jedziemy w tym samym celu, a dzieci są jedynie przykrywką dla naszych niecnych planów. Oczywiście powiadomił o swych podejrzeniach mojego męża, który już nie ma zdrowia do telefonów tego głupka. Czyli może być wesoło [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Amalfi, ja koniecznie poproszę relację z tego wesołego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nie ma sprawy. Mamy podobno usypiać dzieci jakimiś środkami,aby spały zamknięte całą noc, a kochankowie już tam na nas czekają. Ten głupek przykazał swoim dzieciom, aby były czujne, bo możemy im dać syropu na sen i nic nie będą wiedziały. Swoją drogą, gdzie są tacy kochankowie, aby jechać 600 km po to, aby sie w konspiracji spotkać? To by mi nawet pochlebiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Eeee, agencje to pewnie na miejscu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Sugerujesz, że w wieku przedklimakteryjnym już trza płacić za ten interes? Ciekawe, czy można kartą, czy musze brać gotówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Gotówka z pewnością milej widziana A płacić to chyba w każdym wieku można I wymagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Gotówka z pewnością milej widziana A płacić to chyba w każdym wieku można I wymagać Zawsze mówie, że wole zapłacić, żeby mi kto łaski nie robił Musze jeszcze nabyć zgrzewke usypiających syropów, bo towarzystwo trudne do ujarzmienia i uśpienia, a to tylko tydzień, więc szkoda czasu na czytanie bajeczek na dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nie wiem, czy syropy będą wystarczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.07.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nie wiem, czy syropy będą wystarczające Może knebel z eterem Olga, najgorzej jak ten świr rzeczywiście za nami pojedzie, bo zdolny do tego i bedzie tam cyrk odstawiał i trzeba bedzie policje wzywać Może będziemy w gazetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nie wiem, czy syropy będą wystarczające Może knebel z eterem Olga, najgorzej jak ten świr rzeczywiście za nami pojedzie, bo zdolny do tego i bedzie tam cyrk odstawiał i trzeba bedzie policje wzywać Może będziemy w gazetach Będziecie miały atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Amalfi, ja koniecznie poproszę relację z tego wesołego wyjazdu Tak jest...bez tego się nie obejdzie nie ma szans...i wiadomości od dziś obowiązkowo będę oglądać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Amalfi, to ty: http://www.lampyogrodowe.pl/sklep,601,,,03,,pl-pln,683447,0.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hehe, jak coś to ja znam kilka nazw takich syropów po których się szybko zasypia - przynajmniej ja zasypiam Swoja drogą to mam nadzieje, że wam ten typo wyjazdu nie popsuje. No i oczywiscie wrzuć foty (najlepiej z tymi kochankami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Amalfi, to ty: http://www.lampyogrodowe.pl/sklep,601,,,03,,pl-pln,683447,0.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć Zlokalizowałyście już agencję? Daj jakie info, bo mnie skręca z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.08.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Pewnie jakaś drugiej kategorii bo neta nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak wróci to kolejne 2 tygodnie zajmie jej czytanie forum :D:D:D Najbliższa wiadomość za ok 3 tyg :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 WRÓCIŁAM. Kopchankowy wątek napiszę jak będe miala chwilę spokoju, bo obecnie pakuje książki, których jest dużo i sa cieżkie. Jednym słowem, wyprowadzam się "z góry" w celu jej remontu. O matko i córko, przerasta mnie to wszystko. Jak ja se znajde cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts