amalfi 27.08.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Może coś takiego? <a href=http://img137.imageshack.us/img137/6733/lustro.jpg' alt='lustro.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Wklejam ku pamięci, bo podobają mi się żaluzje panelowe. Może sie skusze w którymś z pomieszczeń? http://img37.imageshack.us/img37/8467/paneltrack2.jpg' alt='paneltrack2.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A do łazienki moze żaluzja plisowana ?http://img159.imageshack.us/img159/3655/plisa02big.jpg' alt='plisa02big.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 O widzisz...nie było tak źle :D:D Tylko dwa dni bez mycia i kąpieli da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Mycie ok, ale reszta za ładnie szła. Ekipa od ścian kończy tymczasowo w poniedziałek. Plan był taki, że malują raz ściany. Potem wchodzi glazurkarz i robi łazienkę, potem cykliniarz do schodów i parkietu, a potem znowu nasza ekipa maluje drugi raz razem z dolnym korytarzem. Niczego się nie spodziewając dzwonimy wczoraj do glazurkarza, aby potwierdzić, że nie ma opóźnienia i można we wtorek albo poniedziałek wchodzić z łazienką, a ten ....... mówi, że trafiła mu sie robota znacznie większa, bo cały domek i nie przyjdzie Zostaliśmy bez glazurkarza. W niedzielę i poniedziałek mają dwaj poleceni przez znajomych dać znać, czy będą mogli przyjść. Już o nic mi nie chodzi, tylko o ten syf w domu, bo jak mi przyjdzie znowu czekać jak przy remoncie dołu, to chyba sie załamię. Tylko, że wtedy była łazienka, sypialnia, dziecko miało pokój, a teraz są materace na podłodze i wanna w piwnicy. Panie Heńku glazurkarzu, niech Pan omija mnie z daleka, bo jak Pana spotkam, urwe Panu wie Pan co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ponieważ jutro muszę zamówic płytki, wczoraj zrobiłam ponowne rozeznanie w salonie. I dalej nie jestem przekonana. Na pewno chcę mieć podłogę w łazience z płytek imitujących drewno. Znalazłam gres - imitację drewna:http://img213.imageshack.us/img213/7541/pytkipodoga.jpg'[/img] I wersja jaśniejsza:[/img] Ale znając mojego męża, to nie będzie chciał takich, więc alternatywnie:http://img213.imageshack.us/img213/7541/pytkipodoga.jpg' alt='pytkipodoga.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Co do ścian, ciągle jeszcze nie wiem. Spodobały mi sie te dekory, ale reszta od kolekcji tak sobie, więc nie wiem, czy sie da je połączyć z innymi <a href=http://img507.imageshack.us/img507/4272/dekor.jpg' alt='dekor.jpg'> [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Takie płytki też mi sie podobają, ale trzeba by połączyć też i inną kolekcją.http://img197.imageshack.us/img197/9708/blatstaredrewno.jpg'[/img] No i dwa blaty (wstępnie, do rozważenia, zależnie od koloru mebelków) do łazienki:[/img] http://img197.imageshack.us/img197/9708/blatstaredrewno.jpg' alt='blatstaredrewno.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Podobaja mi sie bardzo plytki imitujace drewno numer 1, mozesz podac ich cene. A co do glazurnika to brak slow na takich ludzi, przeciez mogl wczesniej zadzwonic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Chodziło o te z nowej gali? To jest gres polerowany, w macie podobno też jest. Polerowany 132 zł/m2. Mat troche tańszy, ale nie mają w tej chwili, więc nie podał mi ceny. Przeczytałam wątek o gresach i boje sie, czy do łazienki nie będzie za śliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Mi też te pierwsze najbardziej się podobają Ja mam poler w łazience i na śliskość nie narzekam - za to klnę przy sprzątaniu, a raczej tuż po nim, każdą plamkę z wody widać W kuchni mam satynę (półmat) i jest o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Tak o ten mi chodzilo ale cena jak dla mnie zaporowa, bardzo mi sie podobaja te plytki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Mi też te pierwsze najbardziej się podobają Ja mam poler w łazience i na śliskość nie narzekam - za to klnę przy sprzątaniu, a raczej tuż po nim, każdą plamkę z wody widać W kuchni mam satynę (półmat) i jest o niebo lepiej Tu sie zgadzam, do utrzymania czystosci zdecydowanie mat latwiejszy, szczegolnie w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Poza tym wydaje mi się, że taka imitacja drewna będzie dużo lepiej wyglądać w macie, jakoś poler mi nie pasuje w ogóle do idei takich płytek No i skoro tańszy ma być... Moja satyna kosztowała równo pół ceny poleru z tej samej serii, więc to nie była nieznaczna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Byłam przekonana, że to mat. Zdziwiło mnie, jak facet powiedział, że polerowany, bo nie wygląda. Pojade dzisiaj do innego salonu i zapytam o mat. Zobaczę jak sie prezentuje (jak będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Najlepiej wszystko pomacać najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A czy gres jest kłopotliwszy w utrzymaniu w czystości od "normalnych" płytek? Bo nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak dla mnie, to taki sam - najgorszy ten polerowany, ale jakby to była zwykła płytka glazurowana na wysoki połysk, to myślę, że problem byłby ten sam Mój był impregnowany po położeniu i tyle, teraz go myję jak zwykłe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bo już myślałam, że go tzreba jakoś konserwować co chwile, a ja .... wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Coś tam na pudełku pisało, że trzeba, ale... Uważam, że mycie to już wystarczający wysiłek z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts