Mohag 22.01.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Listwy wyblakna troche od swiatla z czasem, tak ze bez paniki. Po skopiowaniu nieotwierajacego sie zdjecia i wstawieniu przez link, zdjecie otwiera sie normalnie ... i pozniej juz na forum w topiku nie ma z nim problemu. ps moj tez jest czarno-srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dziwne, ze tych pierwszych zdjec nie widac, bo ja je widze. Jutro Mlodego wykasuje . Ok , to nie cytuję jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 amalfi O TEJ GODZINIE JESZCZE NIE SPISZ, JAK TY RANO WSTANIESZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Rzeczywiście, też czarnosrebrny. Cudne są te pieski. Zawsze mówiłam, że mnie wkurza ta odrastająca sierść i powinnam mieć jamnika, którego przetrę ścierą i po toalecie, ale jednak mam słabość do sznaucerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 MOj jak teraz wraca z dworu to fajnie caly snieg mozna wyszczotkowac i jest czysty. Najgorzej jak wszystko zacznie topniec i bedzie blocko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 amalfi O TEJ GODZINIE JESZCZE NIE SPISZ, JAK TY RANO WSTANIESZ ? Przez przypadek wlaczylam caps lock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 amalfi O TEJ GODZINIE JESZCZE NIE SPISZ, JAK TY RANO WSTANIESZ ? Mam wolne Musze jeszcze jutro zakupy poczynić na wyjazd jedynego narciarza w rodzinie Ale już spadam, bo o ósmej majstry przychodzą i nie chcę, aby mnie zastali w pościeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 amalfi O TEJ GODZINIE JESZCZE NIE SPISZ, JAK TY RANO WSTANIESZ ? Przez przypadek wlaczylam caps lock A ja myślałam, że mnie tak wielkimi literami opierniczasz, że nie ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja tez koncze, bo o 7 musze wstac ale pozniej i tak sie jeszcze na chwilke poloze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 amalfi O TEJ GODZINIE JESZCZE NIE SPISZ, JAK TY RANO WSTANIESZ ? Przez przypadek wlaczylam caps lock A ja myślałam, że mnie tak wielkimi literami opierniczasz, że nie ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jamniki sypia sierscia po calej chalupie a ze sznaucem jest spokoj Fakt ze po snieznych wyglupach trzeba do wanny wkladac zeby roztopnial, ale ... no co powiem, wiedzialy galy co braly hihi tu lepiej kolor widac, na tym pierwszym w sloncu siedzi ... http://img517.imageshack.us/img517/203/piesio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No to spadamy. Stosunkowo dobrej nocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jamniki sypia sierscia po calej chalupie a ze sznaucem jest spokoj Fakt ze po snieznych wyglupach trzeba do wanny wkladac zeby roztopnial, ale ... no co powiem, wiedzialy galy co braly hihi tu lepiej kolor widac, na tym pierwszym w sloncu siedzi ... http://img517.imageshack.us/img517/203/piesio.jpg Jak moja Pożegnałam sie, ale jeszcze zapytam. Ile Wasze ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2010 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Moj dokladnie 6-kilo od lat ... ale on malutki jest jak na faceta 30-31 cn ma tylko. Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Moj rowne 10 kg , ciagle jest glodny - ma 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Moj dokladnie 6-kilo od lat ... ale on malutki jest jak na faceta 30-31 cn ma tylko. Dobranocka O matko jak malo, one niby powinny wazyc miedzy 7-9 kg. Moj ma 34 cm. Teraz to juz dobrej nocki zycze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.01.2010 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Moja 7 - 9. Ok. Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ale fajny Młody. Jakie ma dredy Jak sie je robi? Wasze sierście, to pieprz i sól. Moja sierść jest czarnosrebrna. Dredy robil mu w lipcu chlopak, ktory sie tym zajmuje (kilkanascie godzin), wtedy byly cieniutkie i rowniutkie ale moje dziecko codziennie je swetruje (naciera skarpeta z welny) i ona sie pogrubiaja i jest ogolny balagan na glowie (czyli tak jak chce). Robiac dredy dzielisz wlosy gumkami na tyle ile chcesz sztuk, potem kazdy kawalek wlosow tapirujesz i szydelkiem od robotek recznych wciagasz wlosy do srodka. Myje je raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.01.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 O matko jak malo, one niby powinny wazyc miedzy 7-9 kg. Moj ma 34 cm. Mama byla malutka, ojciec tez nie za duzy do tego ciapa nie jest zarlokiem i nigdy nie byl a raczej wrecz przeciwnie ... w mlodosci tak gdzies do 2-ch lat byl strasznym niejadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Na moim osiedlu jest taka miniatura, która waży 3,5 kg Moja sierść przy nim wygląda jak olbrzym. Młoda odpaliła na obóz narciarski. Mam takiego nerwa, że szkoda gadać. Nie zabrała szalika, bo stwierdziła, że NIE UŻYWA. Chciałam wcisnąc podstępnie, ale znalazłam na tylnym siedzeniu, jak autokar odjechał. Normalnie ręce opadają. Ciekawe jak będzie jutro o 9 rano na stoku. Ma ze sobą jakiś taki ozdobny, to sie pocieszam. Dziś rano została podłączona rurka z wodą do lodówki. Czyli Waldi przewiercił podłogę i po suficie w garażu przeprowadził rurkę. Kostkarka działa: http://i47.tinypic.com/w5mw9.jpg A podłączenie wygląda tak: http://i46.tinypic.com/2571x5k.jpg Zgodnie z piosenką Kazika http://www.youtube.com/watch?v=kpRYCtifSps&feature=related, powinnam oddawać się innym zajęciom, ale dziś zostałam w chałupie i umyłam 2 razy piętro i zaczęłam myć parter. Wszędzie ten cholerny biały pył Każdą rzecz, każdą książkę trzeba było wytrzeć. Na kilka miesięcy spokój (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts