amalfi 20.10.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 http://i54.tinypic.com/wleh39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.10.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 I na zakończenie: A kuku! To chyba jakiś tasmanian devil z gorejącymi ślepiami. http://i54.tinypic.com/2qnmucg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak patrzę na Twoje drzwi to szlak mnie trafia, ze u mnie takich mieć nie mogę :/ A tych kafelek do wymiany to nie zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jak patrzę na Twoje drzwi to szlak mnie trafia, ze u mnie takich mieć nie mogę :/ A tych kafelek do wymiany to nie zazdroszczę... Kafelki jeszcze się trzymają, ale jak sie postuka w podłogę, to słychać puste miejsca. Podobno jakby coś ciężkiego upadło, to po herbacie. Ale póki co, kowadeł nie przenoszę, więc może jeszcze posłużą. Mam w dość odległej przyszłości, jak już pisałam, zmienić meble w kuchni na takie na wymiar, więc bardzo bym chciała, aby sie te dwie sprawy zbiegły, bo wiadomo.... Chyba, że z powodu wieku, stresu i łakomstwa tak sie upase, że sama te podłoge połamię, to sprawa zostanie przyśpieszona. Jestem chyba na dobrej drodze, bo z powodu zimna bardzo mi smakują same zakazane rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziś jeśli chodzi o foty, bedzie bardzo skromnie. Zastałam w większej części obitą płytą klatkę. Ten, kto wymyślił płyty KG powinien dostać Nobla. Jak patrzę na te swoje krzywe ściany, to gotowa jestem wynalazcy buty sznurować. Ileż on zaoszczędził ludziom problemów. http://i53.tinypic.com/wty4bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Okno, pod którym z tego samego materiału, co parapet będzie półeczka na badziewie wynoszone z domu w razie potrzeby. Na przykład tam trzymam oliwę, bo jest chłodno. http://i55.tinypic.com/2qkkrgp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 I widok w dół, w stronę piwnicy. http://i53.tinypic.com/2jg31x4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mam dość remontów wszelkiej maści, dlatego się ostatnio nie odzywam. Miewam takie fazy, więc uznałam, że nic na siłe i należy czekać na zmianę prądu. Powiem tylko, aby Tygodnik sie utrzymywał na pierwszych kilku stronach (w końcu to moje kilkuletnie dziecko i trzaby o nie zadbać), że klatka została obita w całości i czeka na powrót majstra. Na szczęście mam na suficie klatki żarówkę, to jakoś mogę przejść do piwnicy bez ryzyka potłuczenia doopy w razie nagłego poślizgu na zaciemnionych schodach. Dodam jeszcze, że faza przejściowa, w której tkwię sprawiła, że na śmierć zapomniałam, że powinnam wybrać płytki na schody. Ja pierdziele, znowu będzie decyzja w ostatniej chwili. Ale za mnie stara sklerotyczka. http://i41.tinypic.com/6ykshd.jpg http://i39.tinypic.com/10hvwix.jpg http://i43.tinypic.com/ofndl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 04.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A wczoraj sprawdzałam kiedy ostatnio żeś śmigała po forum. Nie wiem dlaczego nic nie napisałam w tym wątku, bo miałam zamiar Cię wywołać No ale wywołałam myślami, równie skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A wczoraj sprawdzałam kiedy ostatnio żeś śmigała po forum. Nie wiem dlaczego nic nie napisałam w tym wątku, bo miałam zamiar Cię wywołać No ale wywołałam myślami, równie skutecznie Na forum czasem zajrze, ale raczej do wątków nie związanych z budowaniem i remontami. Bo, cytując Pawlaka z "Samychswoich", jakoś tak mnie mgli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 06.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.11.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zobaczysz Kardaminko, że i Ciebie dopadnie, jak poremontujesz jak ja przez pare lat (czego Ci absolutnie nie życzę). Za przytulenie dziękuję. Nie wiem, czy jacyś kosmici nie wylądowali ostatnio w okolicach mojego domu i nie naładowali wszystkiego obcą energią, bo dzieją się dziwne rzeczy. Szwankuje mi radio w samochodzie, zepsuł sie czajnik, zmywarka i palą się żarówki w domu. Do tego zepsułam sobie klawisz od laptopa pazurem. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 08.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Amalfi Ty mi tu nie mglij....obleciałam własnie szeregowca tam i nazad i widzę żeś ogromne postępy uczyniła od mojej ostatniej bytności. :jawdrop:Piwniczna łazienka wymiata, jak masz dośc , to idź se posiedź w niej a na pewno naładujesz się pozytywnie:)Ty chociaz remontujesz kobito, a ja nadal siedzę w "gołych" scianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.11.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Rynka, u mnie to sie chyba remont nigdy nie zakończy... Właśnie wczoraj doszłam do wniosku, że wiosną trzeba by salon i kuchnie pomalować. To jest jakiś obłęd. A dolna łazienka jest zajebiaszcza. Jak robiłam, to moje psiapsiółki kręciły nosem, że takie kolory.... i tak inaczej....., a teraz mi zazdraszczają i nawet jedna powiedziałą, że żałuje, że swoją taką mdłą zrobiła. Obecnie łzienka jest używana przez męża. Kąpie sie tam, bo twierdzi, że go pozytywnie nastraja. W ten weekend mam w planach przetargać tam kanapę, to pomieszczenie nabierze charakteru mieszkalnego. Nie wiem, czy się tam nie przeprowadzę, bo ostatnio prócz sypialni nie mam swojego kąta. Młoda zawłaszczyła d spania komputerownię, bo w jej pokoju jest bardzo zimno (narożny pokój od zewnętrznej strony) i nie mam gdzie się podziać. Została mi piwnica. Edytowane 8 Listopada 2011 przez amalfi byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 08.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no dobra, może i piwnica, ale za to jaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.11.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no dobra, może i piwnica, ale za to jaka... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt77-v1 30.11.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 poczytałam/posmiałam się /powzdychałam..achhh jak ładnie i ta zieleń w ogrodzie u mnie tylko chwosty no i serie dziwnych zdarzeń/wypadków/złośliwości natury martwej .. itp kwiatków życia codziennego w nadmiarze myślałam że tylko ja tak mam pozdrawiam już prawie grudniowo ******* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tak tu zawsze można się pośmiać ... Amalfi już to kiedyś pisałam powinnaś zarabiać piórem na życie , a może tak robisz?A co tam słychać w piwniczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Chętnie kupię pierwszy tomik :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.12.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 poczytałam/posmiałam się /powzdychałam..achhh jak ładnie i ta zieleń w ogrodzie u mnie tylko chwosty no i serie dziwnych zdarzeń/wypadków/złośliwości natury martwej .. itp kwiatków życia codziennego w nadmiarze myślałam że tylko ja tak mam pozdrawiam już prawie grudniowo ******* Witam i również pozdrawiam. Dzięki za wywleczenie wątku, bo już prawie o nim zapomniałam. Co do ogrodowej zieleni, to...hm. Trzeba umiejętnie robić zdjęcia i omijać chwasty. Mój ogródek to jedno wielkie zielsko, którego uporządkowanie odkładam co roku na bliżej nieokreśloną przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts