amalfi 15.12.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zamiast choinki, w dalszym ciągu mamy barłóg w salonie. Piesek śpi wreszcie, a nie stoi jak to było od rana. http://i44.tinypic.com/6xy9zl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 16.12.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 też naszej suni ściągamy szwy 23 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 też naszej suni ściągamy szwy 23 grudnia A co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 16.12.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 zostawiłam ją na 3 minuty samą... a że to beagle, to musiała coś wykombinować.co się stało - nie wiem, wiem że łapki na szczęście nie połamała, jednak całą łapkę oskalpowała, więc była szyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 zostawiłam ją na 3 minuty samą... a że to beagle, to musiała coś wykombinować. co się stało - nie wiem, wiem że łapki na szczęście nie połamała, jednak całą łapkę oskalpowała, więc była szyta... Ło matko. I nie wiesz czym tak oskalpowała? Słyszałam, że ta rasa to niezłe wiercipięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 16.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 nie mam pojęcia czym, weterynarz też nie... tak, beagle mają adhd, ale mają też słodkie mordki... (i tak bardziej kocham moje doże...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 nie mam pojęcia czym, weterynarz też nie... tak, beagle mają adhd, ale mają też słodkie mordki... (i tak bardziej kocham moje doże...) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.12.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie dostawalam powiadomien , wiec w koncu sama zajrzalam i chcialam zapytac dlaczego milczysz? Dobrze, ze wszystko idzie w dobra strone, a siersc na materacu jak moj Emi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 17.12.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 ehm, mamy w domu doga niemieckiego (on jest bardziej mój - zawiasek), dwa beagle (bonusa, no i kalekę)... no i w planie jeszcze panią dożycę, ale to w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 ehm, mamy w domu doga niemieckiego (on jest bardziej mój - zawiasek), dwa beagle (bonusa, no i kalekę)... no i w planie jeszcze panią dożycę, ale to w przyszłym roku... Powiem krótko: szacun. Tak myślałam, że chodzi o dogi, ale wolałam sie upewnić. Moja sierść w znacznie lepszej formie. Śpimy daklej razem na materacu, chociaż ostatniej nocy mnbie wyrolowała. Budzę się rano i sie okazało, że ja jak pies na podłodze, a sierść zerka na mnie z góry, czyli z kanapy. Bardzo przeszkadza jej ten kaftan. Nie może w nim swobodnie chodzić. Musi sie przemęczyć do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Wkleję foty klatki. Niestety aparat przekłamuje kolory. Najlepiej oddaje je komórka, ale zaginął mi kabel. Ściany są cunie kremowe, a nie takie białe. http://i43.tinypic.com/2mo71ad.jpg http://i42.tinypic.com/2i9z8.jpg http://i44.tinypic.com/6qbkzs.jpg http://i44.tinypic.com/e01w8k.jpg http://i40.tinypic.com/1fh1c8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 17.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 powiem krótko... ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Bardzo ladnie wyszlo!Uwielbiam kremowe sciany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dzięks. Ale teraz jak patrze na schody w domu, to mam nerwy. Trzeba je zmienić. Ja pierdziele. Nigdy nie zamkne tygodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 17.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 a co ci sie w nich nie podoba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jak tyle remontujesz to jest nadzieja, ze tak szybko sie nie wyprowadzisz i osiadziesz na stale w obecnym domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 a co ci sie w nich nie podoba???? Są brzydkie, bo zrobione z kiepskiego drewna i w porównaniu do tych na klatce ze zdjęć powyżej to jakiś koszmar. A półpiętro wygląda jak zrobione ze skrawków od desek. Żałuję, że nie nacisnęłam mocniej starego i nie zmieniłam tych schodów na nowe, a zgodziłam sie na szlifowanie tych starych. Teraz i on to zobaczył jak sobie porównał. Tak ogólnie, to parter domu mam spieprzony i wydaje mi sie, że trzeba go poprawić w bardzo szerokim zakresie. Że też wcześniej nie poznałam Waldiego. Nie dosyć, że pięknie remontuje, to dziś powiedział, że może mi zrobić striptiz w ramach zaległego wieczoru panieńskiego, którego nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jak tyle remontujesz to jest nadzieja, ze tak szybko sie nie wyprowadzisz i osiadziesz na stale w obecnym domu ! Marzy mi sie na starość chałupka parterowa wśród starodrzewu i z widokiem na Góry Świętokrzyskie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Do starosci to Ci jeszcze daleko, wiec na razie remontuj i mieszkaj tu gdzie mieszkasz . A jak tam przygotowania przed swietami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Do starosci to Ci jeszcze daleko, wiec na razie remontuj i mieszkaj tu gdzie mieszkasz . A jak tam przygotowania przed swietami? Dziś byłam w pracy, jutro nie sądzę, abym miała siłe coś przygotowywać, więc zostaje pare dni od 17 do czasu aż zasne. Czyli kiepsko. Ale to żafdna nowość. Jakoś sie trzeba sprężyć. U mnie Wigilia, więc nie mam wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts