magpie101 17.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 JA tez mam gosci ze spaniem, od dwoch dni zakupy tacham do domu, juz prawie wszystko mam. Od wtorku pieczenie, od czwartku przy garach. Musze 7 plackow upiec ale z tego 2 dla kogos. Pierniki juz zrobione i rozdane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 JA tez mam gosci ze spaniem, od dwoch dni zakupy tacham do domu, juz prawie wszystko mam. Od wtorku pieczenie, od czwartku przy garach. Musze 7 plackow upiec ale z tego 2 dla kogos. Pierniki juz zrobione i rozdane. Ty Madziu to jesteś superkobita. Chyba też sobie musze rozpisać wszystko, żeby sie wyrobić. Najlepsza resteuracja w Kielcach robi potrawy wigilijne... Ale mnie kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja piec lubie i najlepiej wieczorem jak wszyscy juz wykapani i glowy nie zawracaja! Zakupy robie z lista i odchaczam co kupione . A u babki co robi catering zamowilam kilka polmiskow ozorkow w galarecie i galantyny, bo nie chce mi sie samej grzebac. Zreszta ozorki bardzo lubimy ale nigdy jeszcze nie robilam, bo nie potrafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Moja koleżanka ma jakiś superprzepis na galantynę. Ale nie robiłam nigdy, bo jakoś tak mi schodziło. Ale ta galantyna jest pyszna. Moja mama robi z tego przepisu. Ja też chyba zamówię jakąś rybkę i może coś jeszcze w tej resteuracji, bo sie nie wyrobie. Nawet nie kupiłam jeszcze lampek zewnętrznych, a przecież mam nowe kontakty na elewacji. Pojade w poniedziałek, bo jutro to w sklepach pewnie będzie horror. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 To zamawiaj szybko, bo u nas juz dawni nie chca zamowien przyjmowac na catering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jutro tam podjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jak siersc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jak siersc? Wydaje sie, że sie goi. Do piątku musi wytrwać w tym ubranku, które już wygląda jak ścierka. Mąż nadał sierści nowe pseudo: nosibobek. Bo w tym eleganckim body czasem przynosi bobki do domu. Pewnie wpadają przy robieniu, bo ten kaftan ma taki fason, że na brzuchu dosyć daleko sięga w stronę tyłu. Najgorsze jest odchudzanie. Nie wiem, czy pisałam, ale ostatnio sierść mi wyrwała kiszonego ogórka z ręki i uciekła z nim pod stół. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dobre z tym ogorkiem :)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A tak sobioe sierść śpi do góry kołami w ubranku. http://i39.tinypic.com/iedsb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Bardzo gustowny ten kubraczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Bardzo gustowny ten kubraczek! Zwłaszcza ta krwawa plama po zerwanym szwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Po kontroli napisz koniecznie co i jak! I trzymam kciuki za dobre wyniki! Moj w Wigilie bedzie plakac jak poczuje smazonego karpia, bo strasznie lubi. Zawsze moja mama sie zlituje i mu obierze z osci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Napiszę. Bardzo sie boje tych wyników. Moja to lubi prawie wszystko. Jest strasznie łakoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A moj nie?! Po 18 dostaje gotowane (mieso z udka, warzywa, makaron, a jak my jemy to zaraz jest znowu glodny. Do tego wieczorem parowke cienka musi dostac jak idziemy zakrapiac Leosiowi oko. Leos ma codziennie zakrapiane oko i da sobie to zrobic ale w rece musze miec parowke . No i Emi jak widzi, ze tamtemu niesiemy to tez musi dostac. Tylko tamten wazy 90 kg i dostaje 1 parowke, a Emi wazy 11 i tez dostaje 1 parowke ! Moj uwielbia pierogi z serem, nalesniki, leniwe, kluski slaskie, placki ziemniaczane, paczki, racuchy, rosty, spagetti i pizze, za to wszystko gotow zycie oddac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Acha i jak nie widze to zawsze wypije kotom smietanke, zawsze sie skrada i jak uslysze, ze pije (robi to glosno) to go przegonie ale czesto uda mu sie wszystko wypic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 To może też mu zrób próby wątrobowe.... Moja Pani Doktor, a właściwie sierściowa zakazała mi dawać psu nawet gotowane mięso, tylko samą suchą karmę. Ale gotuję mu mały kawałeki i mieszam z tą karmą, bo nie mam serca pozbawiać go wszystkiego. W piątek go zważę, to zobaczę czy nadal chudnie, bo na oko mi sie wydaje, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.12.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 u Ciebie przynajmniej opatrunek został... moja mała jak przestało ją trochę boleć to co chwilę opatrunek buch na ziemię, w końcu po 6 razach miałam dość, telefon do weterynarz, jak się nic nie sączy to niech zostanie bez. 10 minut później nagle się sączy - mała sobie powyrywała szwy telefon, założyć opatrunek... i tak w kółko, no może poza tym że szwów już nie wyrywa, ale i tak jest rozrywka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 23.12.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia http://www.playcast.ru/uploads/2010/01/05/1453176.gif P.S.: Amalfi, zmieniłaś coś w obranej taktyce przygotowań świątecznych? Tutaj link do sytuacji sprzed 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. p.s. jak siersc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts