holmes12 17.02.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Czytałem, że to kiepskie połączenie i zdecydowanie lepiej kupić osobne urządzenia i tak zrobiłem. Ogólnie zawsze lepiej nie mieć urządzeń do wszystkiego. Ale z drugiej strony wiele zależy od potrzeb. Jeżeli suszarka potrzebna jest sporadycznie, to lepszym zakupem może okazać się pralko-suszarka. Przy dużej ilości prania, małych dzieciach lepiej jednak zainwestować w osobne urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.02.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ogólnie zawsze lepiej nie mieć urządzeń do wszystkiego. Ale z drugiej strony wiele zależy od potrzeb. Jeżeli suszarka potrzebna jest sporadycznie, to lepszym zakupem może okazać się pralko-suszarka. Przy dużej ilości prania, małych dzieciach lepiej jednak zainwestować w osobne urządzenia. Z tym sporadycznie to się tak wydaje - gdy się zobaczy jak miękkie i pachnące są rzeczy z takiej suszarki, ile mniej jest prasowania oraz ile kurzu z pościeli i ubrań ona zbiera to inne sposoby suszenia odchodzą do lamusa. A przy małych dzieciach to już w ogóle nie ma o czym mówić - must be i tyle. Nie znalazłem dobrych opinii o żadnej pralko suszarce [za to sporo złych] a sporo się naczytałem gdy jej szukałem, no ale może coś w międzyczasie wymyślili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teodor2424 13.12.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Witam. Planuję zakupić suszarkę do prania. Czy któryś z szanownych forumowiczów mógłby polecić jakiś model. Moje wymagania i parametry: - użytkowanie 2-3 razy/tydz - głownie zależy mi na ubraniach bez prasowania - bez pompy ciepła - do 2500zł - łatwy dostęp do filtrów - długa żywotność wyszukałem takie oto modele: Bosch WTB86201PL Hotpoint-Ariston AQC9 4F5 T/Z1 (EU) Whirlpool AHIC 999P Whirlpool HSCX 80425 Whirlpool HSCX 80311 Candy GVC D1013B-S Proszę o propozycje a może macie inne lepsze ciekawsze? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario_80 04.03.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 teodor, co w koncu kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin834 04.10.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Mam dość mała łazienkę i zastanawiam się czy nie postawić suszarki na pralce, tylko martwi mnie cay nie będzie za głośno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts