anna.misia 26.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 witam -ktoś złamał mi różę (taką na jednej nodze) jak możnają uratować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jeżeli na nodze , to klapa. Została podkładka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 26.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Anna.misia żeby Cię pocieszyć- to coś Ci napiszę... w zeszłym roku kupiłam sobie 5 róż na nodze excelsa po 39 zł za sztukę w całej swojej okazałości były tylko 1 dzień- moje psy (wtedy szczeniaki) się do nich dobrały...zostały kikuty po 0,5 m przesadziłam je pod płot i zrobiłam z nich żywopłot; zazieleniły się, zakwitły dziko; dosadziłam do nich dziewannę, budleję fioletową, lawendę i jednoroczne kwiatki i powiem Ci, że uroczo to wyglądało górę róży wsadziłam do ukorzeniacza i do ziemi -zobaczę na wiosnę co z tego wyszło pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 01.03.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dzięki za odpowiedzi-dałam jej szansę ,skleiłam ją taśmą ,trzymała się jeszcze na (skórce) podwiązałam i czekam na wiosnę może są jakieś szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 02.03.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Taka sama, jak sklejenie taśmą urwanej rączki.Nastąpiło przerwanie wszystkich tkanek przewodzących, więc góra bez odżywiania po prostu, umrze. Jeśli umiesz, zaoczkuj podkładkę, lub zrób sadzonki z pędów pobranych z korony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts