bronisław54 26.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mam Pytanie czy ktoś wie jaka jest minimalna odległość budowy budynku mieszkalnego od cmentarza? oraz od drogi gminnej i powiatowej. Z góry dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 26.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mam Pytanie czy ktoś wie jaka jest minimalna odległość budowy budynku mieszkalnego od cmentarza? oraz od drogi gminnej i powiatowej. Z góry dziękuje... Taka jaka została określona w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego. W znanych mi planach dla cmentarzy jest to strefa szerokości 50 m. A strefa od drogi zależy ok jej klasy - też trzeba szukać w co jest zapisane w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 26.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 od cmentarza:50m jeśli jest sieć wodociągowa.jeśli nie ma to więcej, nie pamiętam dokładnie, coś koło 100-150 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 26.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 od cmentarza: 50m jeśli jest sieć wodociągowa. jeśli nie ma to więcej, nie pamiętam dokładnie, coś koło 100-150 chyba. A co w przypadku stojących już budynków..? Bo znam ludzi co mieszkają na cmentarzu, najbliższy grób jest jakieś 5 metrów od budynku... Jak robili wesele, to nawet w gazecie o tym pisali pt. "Wesele na cmentarzu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts