Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alter Ego zuzków - kometnarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 253
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dlaczego za jasne? Przecież idealnie pasuja do drzwi na piętrze.Ale fajna ta niebieska ściana w łazience.Coś na niej będzie? Ręcznikowiec? I mów jak na spowiedzi co to za piękne łóżko.Ono jest białe, materiał czy skóra? Swego czasu mieliście problem z usytuowaniem szafy w sypialni ... jak to w końcu rozwiązaliście?

Hi hi, Majce coś z Tupka jednak zostało bo uwielbia skakać. Po schodach, z murków, krawężników, na łóżku, a już najbardziej to na trampolinie :) Nazywa się to "tata hupa ysioko".

No, ten niebieski to daje po oczach. Ale przysłaniają go drzwi - otwierane do środka, no i duża, biała drabinka.

A łóżko? Kolejny kompromis cenowy. Miała być biała skóra, jest kremowa eko. Zamówiliśmy o tydzień za szybko, bo później był weekend promocji w salonie meblowym (urodziny sklepu) i kupilibyśmy inne, które wcześniej było za drogie.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
No cześć Monika! Ale mnie ubawiłaś tym wpisem o bananie :-) Nie rozumiem czego jeszcze nie mieszkacie....przeciez macie już wszystko a taras, a w zasadzie brak tarasu, w niczym nie przeszkadza. Kuchnią koniecznie pochwal się na forum o kuchniach. SUUUUUper wyszła. Fajnie zgrały się pstryczki elektryczki na szarej ścianie z uchwytami od szafek. A blat nie miał być przypadkiem czarny? jesli tak to fajnie , ze z niego zrezygnowałaś.Ja tez chce mieć czarny ale jak teraz widzę u Ciebie taki bielutki, lekki...... A i łazienką sie pochwal w " łazienkach naszych" i regałem w gabinecie i ......w ogóle jest fajnie.Ciekawa jestem jak obmysliłaś rozmieszczenie mebli u córci, bo łatwe to nie jest.... Jeszcze napiszę , że fajowy ten kolorek w holu na górze. Jedynie ten kinkiecik wydaje mi sie , że jest za wysoko....Pozdrawiam i czekam na więcej, więcej, więcej....

Nie ma kiedy pisać, nie ma kiedy zdjąć robić, nie ma nawet kiedy nie mieć czasu.

Zdarza nam się pospać jakąś nockę ale ciiii - Nadzór Budowlany czuwa.

Jakbym wiedziała jaki kinkiet będzie nad schodami, to pewnie bym wypuściła kabelek ciut niżej. Z drugiej strony mężuś mógłby głową zawadzić i popsuć, więc już niech będzie jak jest. Na żywo nie rzuca się ta wysokość w oczy tak jak na fotce.

Fajnie to wykombinowałaś z tą pralka....Ja zrobiłam tak jak w projekcie i wydaje mi sie, ze jakoś tak ciasno w tej pralni. U Ciebie chyba jest przestronniej.A będziesz to wnętrze oddzielała jakąś przegrodą ( drzwi przesuwne itp.) ? A tak w ogóle to u Ciebie juz tak czyściutko przejrzyście az nie chce sie wierzyć, ze buduję ten sam domek.U mnie na razie jest bleeeee.Poza tym po ścianach na klatce , w gabinecie i garazu leje sie ciurkiem woda, bo dach dalej nie zrobiony.Nie wiem co na to świeżo położone tynki ....:-(

Kiedy przeprowadzka? ja jak zwykle czekam na fotorelację ;-)

• 5 months później...

Cześć Monika,

z radością obejrzałem wklejone przez Ciebie zdjęcia. Gratuluję ogrodu. Widać że włożyłaś w niego dużo pracy i efekt jest bardzo fajny. A co to się zieleni na tej powierzchni wzdłuż tui ? nie wygląda to na trawę a na coś liściastego... i tak szybko urosło ? To jakaś roślina okrywowa ? Pozdrowienia i prośba... wrzuć jeszcze parę fotek... może z wnętrza.. jak prezentuje się Wasza koza ?

Dobre oko :) To zielone to gorczyca biała czyli zielony nawóz. Zobaczymy jak się trawka przyjmie, bo ziemia u mnie to pustynia. I tak poszły już 2 wywrotki ziemi na użyźnienie i wyrównanie poziomów.

Czekam na dwie zabudowy w salonie koło kozy i pod schodami (miały być przed Sylwestrem). W końcu może zamówimy też stół do jadalni. Więc jak już będą to fotki się pojawią.