monika.KIELCE 31.05.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Najpierw chcieliśmy dębowe, ale jak zobaczyłam jesionowe to zdecydowaliśmy się na jesion. Trochę za jasne (kolor naturalny), ale za to ładniejsze usłojenie. Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 01.06.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dlaczego za jasne? Przecież idealnie pasuja do drzwi na piętrze.Ale fajna ta niebieska ściana w łazience.Coś na niej będzie? Ręcznikowiec? I mów jak na spowiedzi co to za piękne łóżko.Ono jest białe, materiał czy skóra? Swego czasu mieliście problem z usytuowaniem szafy w sypialni ... jak to w końcu rozwiązaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 01.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 A i jeszcze jedno...nie spodziewałam się , ze Wasz tupek to już tak duża dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 02.06.2011 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hi hi, Majce coś z Tupka jednak zostało bo uwielbia skakać. Po schodach, z murków, krawężników, na łóżku, a już najbardziej to na trampolinie Nazywa się to "tata hupa ysioko". No, ten niebieski to daje po oczach. Ale przysłaniają go drzwi - otwierane do środka, no i duża, biała drabinka. A łóżko? Kolejny kompromis cenowy. Miała być biała skóra, jest kremowa eko. Zamówiliśmy o tydzień za szybko, bo później był weekend promocji w salonie meblowym (urodziny sklepu) i kupilibyśmy inne, które wcześniej było za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 02.06.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No tak już jest.Wy sie pospieszyliście a ja spóźniłam bo mi drzwi od wczoraj podrożały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Monika .....kiedy pochwalisz sie salonem i kuchnią? Jestem strasznie niecierpliwa Mój na razie tworzy sie w komputerze, choć ściany są juz wytynkowane.Musze przerzucic zdjęcia do kompa i wstawię w swoim watku , do którego oczywiście zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.06.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No pochwalę się jak będzie gotowa do chwalenia. Pewnie już niedługo. Póki co niebieska ściana w wersji finalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Monika a gdzie ta ściana ??????? Nic nie widze u Ciebie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.06.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) już jest.ale bardzo ciemny ten niebieski na zdjęciu wyszedł. w rzeczywistości bardziej daje po oczach. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez monika.KIELCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Monika bardzo mi się ściana podoba.Nie wiem co masz na tej ścianie z drzwiami ale ja chetnie i ją bym pomalowała na niebiesko Taka kontynuacja. A palmy bym nie dawała, choc fajnie wyglądałby za ręcznikowcem biały napis - niekoniecznie zwiazany z tematem łazienkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.06.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 nie no, ta palma to takie tylko skojarzenie z niebieskim. Kolor nazywa się burzowa zima a powinien chyba lazurowe lato albo błękitna laguna a na ścianie z drzwiami są już płytki, biała falka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A co jest za tą scianką z umywalką? Masz tam pralnię czy z niej zrezygnowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.06.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No pralka ma tam być, szafki jakieś, na samej ściance wieszak na szlafroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A będziesz miała tą strefę zamkniętą czy otwartą na łazienkę? Masz jakąś fotkę tego kącika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 04.07.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Monika zniknęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie już sie przeprowadziła i nie może sie nacieszyć nowym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.07.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No cześć Monika! Ale mnie ubawiłaś tym wpisem o bananie Nie rozumiem czego jeszcze nie mieszkacie....przeciez macie już wszystko a taras, a w zasadzie brak tarasu, w niczym nie przeszkadza. Kuchnią koniecznie pochwal się na forum o kuchniach. SUUUUUper wyszła. Fajnie zgrały się pstryczki elektryczki na szarej ścianie z uchwytami od szafek. A blat nie miał być przypadkiem czarny? jesli tak to fajnie , ze z niego zrezygnowałaś.Ja tez chce mieć czarny ale jak teraz widzę u Ciebie taki bielutki, lekki...... A i łazienką sie pochwal w " łazienkach naszych" i regałem w gabinecie i ......w ogóle jest fajnie.Ciekawa jestem jak obmysliłaś rozmieszczenie mebli u córci, bo łatwe to nie jest.... Jeszcze napiszę , że fajowy ten kolorek w holu na górze. Jedynie ten kinkiecik wydaje mi sie , że jest za wysoko....Pozdrawiam i czekam na więcej, więcej, więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 11.07.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Nie ma kiedy pisać, nie ma kiedy zdjąć robić, nie ma nawet kiedy nie mieć czasu.Zdarza nam się pospać jakąś nockę ale ciiii - Nadzór Budowlany czuwa. Jakbym wiedziała jaki kinkiet będzie nad schodami, to pewnie bym wypuściła kabelek ciut niżej. Z drugiej strony mężuś mógłby głową zawadzić i popsuć, więc już niech będzie jak jest. Na żywo nie rzuca się ta wysokość w oczy tak jak na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Fajnie to wykombinowałaś z tą pralka....Ja zrobiłam tak jak w projekcie i wydaje mi sie, ze jakoś tak ciasno w tej pralni. U Ciebie chyba jest przestronniej.A będziesz to wnętrze oddzielała jakąś przegrodą ( drzwi przesuwne itp.) ? A tak w ogóle to u Ciebie juz tak czyściutko przejrzyście az nie chce sie wierzyć, ze buduję ten sam domek.U mnie na razie jest bleeeee.Poza tym po ścianach na klatce , w gabinecie i garazu leje sie ciurkiem woda, bo dach dalej nie zrobiony.Nie wiem co na to świeżo położone tynki .... Kiedy przeprowadzka? ja jak zwykle czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher_Krzychu 07.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Cześć Monika, z radością obejrzałem wklejone przez Ciebie zdjęcia. Gratuluję ogrodu. Widać że włożyłaś w niego dużo pracy i efekt jest bardzo fajny. A co to się zieleni na tej powierzchni wzdłuż tui ? nie wygląda to na trawę a na coś liściastego... i tak szybko urosło ? To jakaś roślina okrywowa ? Pozdrowienia i prośba... wrzuć jeszcze parę fotek... może z wnętrza.. jak prezentuje się Wasza koza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.01.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dobre oko To zielone to gorczyca biała czyli zielony nawóz. Zobaczymy jak się trawka przyjmie, bo ziemia u mnie to pustynia. I tak poszły już 2 wywrotki ziemi na użyźnienie i wyrównanie poziomów. Czekam na dwie zabudowy w salonie koło kozy i pod schodami (miały być przed Sylwestrem). W końcu może zamówimy też stół do jadalni. Więc jak już będą to fotki się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts