Agi75 13.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Monika ale nam zrobiłaś niespodziankę tym tarasem i ogrodem w te chłodne brzydkie dni.ja bym u Ciebie czuła sie jak na wczasach.A ten widok (fotka) z okna na poddaszu na taras jest katalogowa.Ja też czekam na zdjęcia wnętrz.Jak Ci się użytkuje biała kuchnia? nie brudzi się? A jak z rysowaniem frontów? A tak w ogóle to pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.01.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Oj, ja nie mogę się doczekać, kiedy wokół domu pojawi się jakaś trawka. Najchętniej to bym zamówiła z rolki i to już. Fronty w kuchni są do przeżycia. Jak się brudzi to najczęściej blat. No i znać na nim ryski,na razie tylko patrząc pod światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomyem 09.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Hej. Te rolety w oknach kuchennych to są takie sprytne, że można je od góry i od dołu przesuwać? Możesz rzucić jakąś nazwą albo modelem? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No bywają takie spryciule. Pliski na nie mówią. Sznurki czy żyłki przymocowane są do górnej i dolnej części okna no i można nimi manewrować jak się chce. No, prawie, bo prawo - lewo się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monika ale przyjemnie w tej Twojej kuchni.Pliski super! Tez planuję je w pokojach na górze. fajnie zagospodarowałaś wnękę pod schodami a z tym lustrem na szafie bardzo fajny pomysł. Szkoda tylko, że takie marne zdjęcie ściany z kominkiem Takie jakieś ciemne.Koniecznie zrób fotki salonu w dzień.No i jak tam Wasza sypialnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monika a mogłabyś zmierzyć barek w kuchni? Jaki on jest długi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 W salonie bardziej o lampę chodziło, choć jak widać nic nadzwyczajnego. Dlatego fotka lipna. Salon kiedyś się zrobi... Barek wieczorem lub jutro podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 barek: wys. 114, szer 35, szer blatu 46, długość 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monika dzięki za wymiar...barku oczywiście Ja u siebie planuję wysoki na 110, szeroki na 60cm i długi na 165cm. Kurcze nie wiem czy nie będe miała za ciasnego przejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 09.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam Kuchnia piękna Co dałaś na ścianę ponad blatem? Wygląda super i ociepla całą kuchnię Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 20.02.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Sorki, że tak późno, przeoczyłam Twój wpis, a potem długo nie wchodziłam. To zwykła płyta meblowa. Teraz szukam ładnych śrub (zamaskowanych jakoś, ozdobnych) bo założone było na sam klej no i nie sprawdza się.Sprawdza się natomiast (po pół roku użytkowania) jako element wykończeniowy - nic się nie topi, przypala itd. Od czasu do czasu przetrzeć ścierką i to wszystko w zakresie pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 20.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam, Na wstępie powiem że PIĘKNY domek:yes: zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz-już myślę jakby tu w naszym skomponować taką elewację-rewelacja:D A przychodzę z pytaniem odnośnie dachówki (Creaton Balance-tak?) zakupiliśmy taką samą...jesteście zadowoleni na dzień dzisiejszy? Czy może zauważyliście jakieś mankamenty...my kupiliśmy w tempie błyskawicznym i teraz, w porę, szukam potwierdzenia słusznego wyboru... pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję domku, oby się równie fajnie mieszkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 21.03.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Co by tu powiedzieć o dachówce.... Leży na dachu, jak się zakurzy to deszcz umyje, nie porosła niczym, nie spadła więc wcale o niej nie myślę. A jaki masz kolor? Bo tak mi przyszło do głowy, że jak łupek to może jakieś kominki dachowe Ci potrzebne? Ja kupiłam 4, poszły 2 a 2 zostały. W składzie nadmiar dachówki przyjęli ale kominków się wyparli no i mi zostały. Edytowane 21 Marca 2012 przez monika.KIELCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 21.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Co by tu powiedzieć o dachówce.... Leży na dachu, jak się zakurzy to deszcz umyje, nie porosła niczym, nie spadła więc wcale o niej nie myślę. A jaki masz kolor? Bo tak mi przyszło do głowy, że jak łupek to może jakieś kominki dachowe Ci potrzebne? Ja kupiłam 4, poszły 2 a 2 zostały. W składzie nadmiar dachówki przyjęli ale kominków się wyparli no i mi zostały. Dziękuje za odpowiedź, uspokoiłaś mnie;). Bo generalnie decyzje podjęliśmy tak szybko że żadnych informacji nt tej dachówki wcześniej nie sprawdzaliśmy. A wybraliśmy kolor czarny...więc troszkę inny. Kominków nie kupiliśmy wcale, czemu to trzeba by męża zapytać Choć w sumie jeśli byłyby potrzebne to może taki 'łupkowy' bardzo by się nie odznaczał...będę pamiętać w każdym razie:) A nawet wybieramy się kiedyś w Twoje okolice (Kielce?), niedaleko mieszka rodzina i właśnie dziś rano dyskutowaliśmy że musimy się wybrać w odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 21.03.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kolor jednak się sporo różni. A co do stosowania kominków to, jak pisałam, założone mamy dwa, z czego jeden podpięty pod pion kanalizacji, a drugi wentyluje stryszek, bo innej funkcji mu nie znaleziono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 21.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kolor jednak się sporo różni. A co do stosowania kominków to, jak pisałam, założone mamy dwa, z czego jeden podpięty pod pion kanalizacji, a drugi wentyluje stryszek, bo innej funkcji mu nie znaleziono Mój mąż stwierdził tylko że "nie potrzebujemy" bo wentylacje to zrobi się tak a tak (trudno mi to było ogarnąć) i kazał wykreślić (a szt. kosztuje 400zł) no a poza tym są dachówki wentylacyjne...w sumie póki co to nawet nie wiem czemu te kominki mają służyć tak konkretnie, muszę się zagłębić w temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 17.11.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 witaj..mam pytanie o ten ceramiczny GWC.. na wiosne mam zamiar pod kielcami cos zacząć budować i miał być tam żwirowy ale ten łatwiej chyba zrobić.. możesz napisać jak działa?pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 17.11.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 tak na szybko o lecie to tu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?61589-GWC-100-sposob%C3%B3w-zmieszczenia-jamnika-pod-szaf%C4%85&p=5541155#post5541155 zimą to już nie bardzo pamiętam. dziś przy pracy ciągłej na 1 biegu: - wlot do kotłowni z gwc +9- wyciąg z pomieszczeń +20,5- nawiew do pokoju +18 Jak przyjdą mrozy to na pewno podam osiągi GWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 17.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 dzięki.. a na jakiej głębokosci macie to gwc? bo piszesz ze troche głębiej byście dali.. bo u mnie też piasek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 18.11.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 tak około 190cm, plus minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts