Agi75 10.12.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witaj Monika.Ale super parapety!!!!!!!!!!!!!!! Te paseczki na nich fajnie wyglądają. Podoba mi się też widok za oknem, ten z drzewem w trawie i w sniegu też Ja niestety dookoła mam tylko roślinność niską i taki widok będę miała chyba za kilkadziesiąt lat. Teraz czekamy na okna .. Zamówiliśmy plastiki w kolorze winchester. Czy wy macie w oknach nawietrzniki czy przy rekuperacji nie są potrzebne? Pozdrawiam i oczywiście czekam na dalsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.12.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Przy reku nawietrzniki nie tylko nie potrzebne ale i zakazane, zaburzają wentylację. Jak masz reku, to im szczelniejszy dom, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.12.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 no niestety nie mam i zastanawiam się czy nawietrzniki mam zamawiać i ile i gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.12.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Dokładnie tematu nie zgłębiałam ale to chyba sprzedawca powinien doradzić. No i zamontować pasowałoby fabrycznie, żeby nie było ew. problemów z gwarancją.Coś mi się kołacze, że jakieś Polskie Normy na to są, tzn. ile powietrza powinno dopływać przez okno ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.12.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Masz rację.Zapytam sprzedawcę. W końcu nie jestem chyba pierwszą osobą która się nad tym zastanawia. A zapomniałam przedtem wspomnieć, że jak patrzę na Twoje pokoje to nie bardzo wiem , w którym miejscu było zrobione zdjęcie(oczywiście poza oknem z widokiem).o ile dobrze pamiętam to na górze powprowadzaliście trochę zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.12.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Oj chyba nie aż tyle zmian co u Ciebie wygrzebałam taki rzut: http://img69.imageshack.us/img69/1379/rzutydopodogwkilazienka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.12.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 A co jest obok schodów po lewej? łazienka z pralnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.12.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a i ten prostokąt w holu zaraz po lewej mnie zastanawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.12.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Tak, na lewo ze schodów to łazienka. ścianka nie dzieli całego pomieszczenia na łazienkę i pralnię ale zaznacza ten podział. na tej ściance będzie też lustro i umywalka (od strony wejścia oczywiście. A ten prostokąt przy dziurze schodowej to nic innego tylko ostatni schodek utworzony z ocieplenia i wylewki. niestety wyszedł o parę centymetrów niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nie było mnie przez weekend, bo niestety nadal w domu nie mam komputera.Ta naprawa już za długo trwa. Monika bardzo podoba mi sie pomysł z kamieniem za kominkiem.To jakiś marmur? Ja planuję w małej łazience na dole forest green z czarną lub grafitową płytką, ale wiesz jakie to maleństwo i boję się, że czerń już całkiem przytłoczy to wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A pomysł na kozę w salonie to strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A co będziesz mieć w salonie na podłodze? Z tego co pisałaś to u Ciebie wszędzie ogrzewanie podłogowe.Na górze też.Planujesz wszędzie płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.12.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Na dole prócz gabinetu będą płytki. Gabinet i sypialnie panele, takie ze średniej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 macie już wybrane płytki? U nas też będą płytki i zastanawiam się nad grafitowym affronem z Paradyża. Chociaż nie wiem czy będzie pasował do piaskowca, który chcę miec na jednej ze scian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.12.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Trochę się naszukałam płytek ale w końcu będzie Fanal Iridium. W kuchni negro a w salonie/jadalni/hallu gris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ciekawa jestem jaki odcień ma gris.Szukałam w internecie ale brak zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.12.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 a może to się grys pisało...jak znajdziesz serię, to i ten kolor będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Serię znalazłam ale pojawia się tylko kolor beige. A może ja źle szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.12.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 strasznie ciężki wybór jeśli chodzi o materiały, Setki pomysłów, codziennie coś innego przychodzi mi do głowy...Ale w końcu będzie trzeba podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 13.12.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 link do strony producenta: http://www.fanal.com/serie.php?i=0&name=IRIDIUM&matprima=null&formato=null&acabado=null płytki widziałam najpierw na żywo w sklepie, potem szukanie po necie za ceną. I tak bardzo drogo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts