Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alter Ego zuzków - kometnarze

Recommended Posts

Witaj Monika.Ale super parapety!!!!!!!!!!!!!!! Te paseczki na nich fajnie wyglądają. Podoba mi się też widok za oknem, ten z drzewem w trawie i w sniegu też ;-) Ja niestety dookoła mam tylko roślinność niską i taki widok będę miała chyba za kilkadziesiąt lat. Teraz czekamy na okna .. Zamówiliśmy plastiki w kolorze winchester. Czy wy macie w oknach nawietrzniki czy przy rekuperacji nie są potrzebne? Pozdrawiam i oczywiście czekam na dalsze fotki.

• Odpowiedzi 253
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dokładnie tematu nie zgłębiałam ale to chyba sprzedawca powinien doradzić. No i zamontować pasowałoby fabrycznie, żeby nie było ew. problemów z gwarancją.

Coś mi się kołacze, że jakieś Polskie Normy na to są, tzn. ile powietrza powinno dopływać przez okno ale pewności nie mam.

Masz rację.Zapytam sprzedawcę. W końcu nie jestem chyba pierwszą osobą która się nad tym zastanawia. A zapomniałam przedtem wspomnieć, że jak patrzę na Twoje pokoje to nie bardzo wiem , w którym miejscu było zrobione zdjęcie(oczywiście poza oknem z widokiem).o ile dobrze pamiętam to na górze powprowadzaliście trochę zmian.

Tak, na lewo ze schodów to łazienka. ścianka nie dzieli całego pomieszczenia na łazienkę i pralnię ale zaznacza ten podział. na tej ściance będzie też lustro i umywalka (od strony wejścia oczywiście.

A ten prostokąt przy dziurze schodowej to nic innego tylko ostatni schodek utworzony z ocieplenia i wylewki. niestety wyszedł o parę centymetrów niższy.

Nie było mnie przez weekend, bo niestety nadal w domu nie mam komputera.Ta naprawa już za długo trwa. Monika bardzo podoba mi sie pomysł z kamieniem za kominkiem.To jakiś marmur? Ja planuję w małej łazience na dole forest green z czarną lub grafitową płytką, ale wiesz jakie to maleństwo i boję się, że czerń już całkiem przytłoczy to wc.