Agi75 27.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Monika ja tak pokombinowałam, ze teraz szukam grzejnika o szerokości 45-50cm. tez ma byc grafit mat i w takim stylu jak Twój.I niestety nic nie mogę znaleźć!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 27.01.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No ja miałam o tyle dobrze, że nie ograniczała mnie szerokość.Tyle tego jest, że na pewno coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.01.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Monika super ten polcolorit w wc i idealnie współgra z grzejnikiem.Powiedz jak sie sprawdza czarna płytka? I gdzie Ty takie wc dla gości zmieściłaś? to kotłownia???? ta scianka obok umywalki mnie myli bo ja takiej nie mam ;-( Wiesz własnie sie zorientowałam , że chyba zmieniłaś plany co do usytuowania blatu w kuchni.Na renderingach chyba był na równi z oknami a teraz widzę parapety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.01.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Znalazłam grzejnik 40cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 29.01.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Z blatem to jakoś tak samo wyszło. Okna ciut za wysoko osadzone. Ostatecznie będzie 90cm szafki, blat 4cm i jakieś 5-6cm do parapetu. Uznałam, że blat na 100 to ciut za wysoko. Ta "łazienka" to faktycznie kotłownia, a ścianka powstała po zabudowaniu rury od gwc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.02.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Cześć Monika.I jak tam na "budowie"? salon już gotowy? bardzo jestem ciekawa efektu podłogi w salonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna_Inez 08.02.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Super, bardzo mi sie domek podoba )) Nie moge się doczekac zdjęcia łazienki z kaflami PORCELANOSY Firenze Nácar, planuję je właśnie mieć u siebie w łazience Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam w moich progach. Kurcze, myślałam, że takie oryginalne płytki będę mieć, a tu kolejna osoba je ma/planuje. Z drugiej strony potwierdza to trafność wyboru, więc tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna_Inez 09.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam Monika, myślę, że jesli byśmy chciały mieć jakieś super oryginalne płytki to musiałybyśmy je sobie wyklepać i wypalić własnoręcznie A te są śliczne!!! Jedynie martwi mnie czyszczenie.... Nie wiem jak to będzie z tymi przestrzeniami między "bąbelkami" i czy ta połyskująca powierzchnia się nie zetrze jak zacznę to szorować domestosem A masz w planach taką "chromowaną" obwódkę wokoło tych kafli? Pozdrawiam serdecznie i śledzę dalsze postępy w pracach z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Nie, obwódki nie będzie. Będą od ściany do ściany. Natomiast planuję je całe zafugować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna_Inez 09.02.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 aaaa, czyli część płytki będzie pod gugą, to znaczy między ta część między "bąbelkami"? Dobrze zrozumiałam? No całkiem dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Tak właśnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xewcykx 09.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam.Chciałam zapytac o czarne płytki w wc,czy one posiadają srebrne drobinki i jaka jest dokładna nazwa tych płytek bo mam problem ze znalezieniem ich.Z góry dziękuje za odpowiedz i gratuluje trafnych wyborów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.02.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Płytki na dole to Polocolorit seria brillante kolor nero: http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=60 Muszę uprzedzić za wczasu, że wcale się nie prezentują na zdjęciach. Co więcej, gdybym na żywo nie zobaczyła płytki podłogowej to bym nigdy na tą kolekcję nie zwróciła uwagi. Jakoś te wzory odstraszają. Jednak płytki podstawowe - szczególnie ta czarna jest całkiem przyjemna i wydaje się być nawet nowoczesna.Płytki mają drobinki srebrnego, dlatego dają taki efekt. Edytowane 9 Lutego 2011 przez monika.KIELCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xewcykx 10.02.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.02.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Monika,no klekam z zachwytu....zapowiada sie cudownie!!!!!zdradz,co to za mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 15.02.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Te toto białe okrągłe? To płytka porcelanosy Firenze Nacar. Jak się niedawno okazało, wcale nie jest "one and only", kilka osób ją ma/planuje. Przy okazji wyszło też, że przepłaciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.02.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Monika WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wc na dole zapowiada się niesamowicie.Te bąbelki na czarnym tle...dla mnie rewelacja!. Widzę, że wpadłaś na podobny pomysł i obłożyłaś jedną ścianę w wiatrołapie kamieniem.Ja też tak planuję tylko zdecydowałam sie na starą cegłę.Trzymam kciuki za postępy.Już luty...montuje się kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 czesc, wpadam z rewizyta, piekne wnetrza! bardzo fajna biala mozaika bąbelkowa - ale ja nie dawałabym czarnej fugi. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 21.02.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Monika kolejna łazieneczka zapowiada się ciekawie.Choć musze przyznać, że chwilę się zastanawiałam co i jak bo w ogóle nie przypomina mojej łazienki górnej (mam na myśli oczywiście jeszcze puste zimne pomieszczenie przeznaczone na łazienkę...brrrrr) Czekam na dalsze zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts