Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alter Ego zuzków - kometnarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 253
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monika super ten polcolorit w wc i idealnie współgra z grzejnikiem.Powiedz jak sie sprawdza czarna płytka? I gdzie Ty takie wc dla gości zmieściłaś? to kotłownia???? ta scianka obok umywalki mnie myli bo ja takiej nie mam ;-( Wiesz własnie sie zorientowałam , że chyba zmieniłaś plany co do usytuowania blatu w kuchni.Na renderingach chyba był na równi z oknami a teraz widzę parapety....

Witam :)

Monika, myślę, że jesli byśmy chciały mieć jakieś super oryginalne płytki to musiałybyśmy je sobie wyklepać i wypalić własnoręcznie :) A te są śliczne!!! Jedynie martwi mnie czyszczenie.... Nie wiem jak to będzie z tymi przestrzeniami między "bąbelkami" i czy ta połyskująca powierzchnia się nie zetrze jak zacznę to szorować domestosem :o A masz w planach taką "chromowaną" obwódkę wokoło tych kafli?

Pozdrawiam serdecznie i śledzę dalsze postępy w pracach z zapartym tchem :)

Płytki na dole to Polocolorit seria brillante kolor nero:

http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=60

Muszę uprzedzić za wczasu, że wcale się nie prezentują na zdjęciach. Co więcej, gdybym na żywo nie zobaczyła płytki podłogowej to bym nigdy na tą kolekcję nie zwróciła uwagi. Jakoś te wzory odstraszają. Jednak płytki podstawowe - szczególnie ta czarna jest całkiem przyjemna i wydaje się być nawet nowoczesna.

Płytki mają drobinki srebrnego, dlatego dają taki efekt.

Edytowane przez monika.KIELCE

Monika WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wc na dole zapowiada się niesamowicie.Te bąbelki na czarnym tle...dla mnie rewelacja!. Widzę, że wpadłaś na podobny pomysł i obłożyłaś jedną ścianę w wiatrołapie kamieniem.Ja też tak planuję tylko zdecydowałam sie na starą cegłę.Trzymam kciuki za postępy.Już luty...montuje się kuchnia?