pwasylcz 26.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam, poszukuje dobrego wykonawcy tynkow wewnetrznych cem-wap, najchetniej recznych, ok. 200 m. kw. (bez sufitow), nowy dom (Porotherm), okolice Piaseczna. Wykonanie na wiosne, jak bedzie dostatecznie cieplo - tynkowanie PRZED oknami. Prosze o info na [email protected] Powodzenia, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 27.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Czesc. Sorry, ze nie na temat wykonawcy,a le ciekawosc mnie zzera Dlaczego uwazasz, ze tynki cem - wap robione recznie (mieszane i narzucane na sciane recznie) sa lepsze? Moze sie myle, ale tak wynika z postu:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 28.02.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dobrze zrobiony tynk reczny ma lepsze wlasciwosci, przede wszystkim przyczepnosc do podloza. Mozna to uzyskac odpowiednio dobierajac proporcje skladnikow (cement do wapna) w kolejnych warstwach - typowo robi sie trzy: wstepna obrzutka, potem dwie wykanczajace. Poza tym lubie, kiedy rzeczy dzieja sie powoli - to daje czas do namyslu. W budowaniu bezcenny powodzenia, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 28.02.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czesc. No coz, ja mam inne zdanie na ten temat - sklad tynku i jego proporcje wole powierzyc fabryce Ale oczywiscie szanuje Twoje zdanie i moze masz racje Zeby sie o tym przekonac, trzeba by zlecic jakies niezalezne badania, wiec nigdy sie nie doiemy kto z nas ma racje Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts