rpilski 26.11.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No i jaki to ma związek z tym, że jakaś firma z Rzeszowa prawdopodobnie nie do końca poprawnie zamontowała okna? Ostatnio co chwilę pojawia się post, w którym "dowala się" producentowi okien za grzechy dealerów. Uważacie, że to uczciwe podejście? Dla mnie ma związek - taki że czołowy producent powinien w mojej ocenie jakoś reagować na "czarne owce" wśród dealerów - może zareagował, jeśli to był tego typu przypadek. Chętnie się tego dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peeter13 04.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 niestety jestem posiadaczem okien thermo trzyszybowe w złotym dębie i jestem cholernie nie zadowolony z serwisu w warszawie.Przyjeżdżali już do mnie trzy razy na regulację okien w przeciągu roku i niestety bez efektu.Jeżeli chodzi o okna to gościu z serwisu powiedział, że on osobiście by sobie takich nie kupił ponieważ są ciężkie i się będą często opuszczały i będą wymagały regulacji co najmiej dwa razy do roku a i stwierdził, że będą się krzywiły na słońcu bo są ciemne.Ma serwis przyjechać jeszcze raz jeśli nie poprawią okien i nie wyregulują to zgłaszam to do MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.07.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Czyli nie był u CIebie nikt z fabryki MS a jedynie lokalny montażysta. Tak zwykle jest, ze w pierwszej kolejnosci jezdzi ktos od sprzedawcy. Bądz dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 05.07.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 To chyba dobrze, że wpierw jeździ montażysta, który montował, bo nie wyobrażam sobie, żeby do każdej regulacji jeździł serwis producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja sobie wyobrażam - a ile to by musiało kosztować - oczywiście zapłaci za to Pan, Pani, Społeczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 06.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 okna jedno montaz drugie ... diabeł tkwi w szczegółach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dostałam dziś z MS wycenę okien. Przedstawiciel proponował ciepły montaż na taśmę. Ma to sens? Dom zbudowany z Porothermu. Montaż będzie w ścianie. Wycena dotyczy okien 6-komorowych 3-szybowych MS Evolution. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 06.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 myślę, ze klika oczek w doł poszłoby za taki serwis, bo wtedy byłby jeden serwisant na województwo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts