Sylwia1667 05.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mi jest najciężej się rozstać z pluszakami córki z wczesnego dzieciństwa, tyle wspaniałych wspomnień jest z nimi związanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia25 06.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 I to właśnie o to chodzi, to jest główną przyczyną "chomikowania" Czasami po prostu nie można wyrzucić pewnych rzeczy, i cóż zalegają, i zajmują więcej miejsca. Ale dzięki nim wspomnienia są nam bliższe. Oj, ale się rozczuliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 o moim chomikowaniu kilka dni temu , nieomal w środku nocy , naszło mnie na robienie pisanek batikiem (przy pomocy wosku) najlepszy do tego jest wosk pszczeli .Skąd do cholery w środku nocy wytrzasnąć wosk ? przypomniałam sobie że kiedyś miałam świeczkę wypaloną do połowy, której nie wyrzuciłam, ani nie spaliłam tylko zachomikowałam po przewaleniu stosu kartonów z przydasiami (a mieszkam na budowie w pudłach) znalazłam porządany ogarek pisanek nie zrobiłam bo szukanie mnie zmęczyło ale satysfakcja ze znalezienia ogarka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wśród tych wszystkich zachomikowanych rzeczy jest jeszcze jedna kategoria;zapakowane w kartony nietrafione prezenty typu komplet filiżanek,czy szkaradna lampa. Nie wyrzuconych, bo to prezenty ale przy przeprowadzce niestety trzeba zachować się po męsku i.....won Tu byłbym ostrożny... Ja kiedyś, z 8 lat temu, dostałem kryształowy wazon. Zakopałem go w szafce z kaszą, ryżem i mąką Po kilku latach tenże wazon zobaczyłem w DW i uroczyście się z nim przeprosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 pisanek nie zrobiłam bo szukanie mnie zmęczyło ale satysfakcja ze znalezienia ogarka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts