ben88 27.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam wszystkich.Czy ma ktos pomysł jak oświetlić salon nad ktorym nie ma sufitu.Moze ktos ma jakies fotki i dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam wszystkich.Czy ma ktos pomysł jak oświetlić salon nad ktorym nie ma sufitu.Moze ktos ma jakies fotki i dobry pomysł? ale jakiś dach chyba jest Rodzinka ma taki salon, do dachu nad salonem jest przymocowany żyrandol. No i zawsze są jeszcze kinkiety i lampy stojące. Ja będę miała sufit ale najlepiej na suficie żadnego światła bym nie dawała. Podobają mi się lampy na długaśnych nogach z kloszem opadającym na stół np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 28.02.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam Dach oczywiscie bedzie.Mi rowniez podobaja sie lampy na dlugich nogach.Mój maż namawia mnie na oswietlenie PUNKTOWE (TAKIE JAK W SKLEPACH), a mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mDom 01.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Idź kierunkiem oświetleń bocznych jednakże możesz nad stołem (jeśli będzie w salonie) umieścić lampę wiszącą. będzie podkreślać to miejsce i odda lepszy klimat. Inspiracji z lampami możesz podpatrzyć na naszych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 01.03.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam.Dziekuje bardzo za podpowiedz. Tak myslalam,ze oswietlenie musi byc poprowadzone z bocznych scian.Niestety gorzej z realizacja.Znalazłam na waszej stronie kilka fajnych pomyslow i postaram sie je wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts