Juniorka 26.10.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A fugi na podłoge chyba wezme ciemne czy ktos tez tak ma ?? Wole to niz latac z szczotką czy miec brudne My mamy ciemne fugi. Bardzo sobie je chwalę, a inni nam teraz zazdroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 26.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Juniorka a jaki kolor masz do tych płytek ?? (tzn jak masz akurat te płytki jsno bezowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisia2 26.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A my wykorzystaliśmy te kafle w kuchni - świetnie zgrały się z frontami. Z efektu jesteśmy zadowoleni, chociaż dobranie fugi jest trudne (my chyba mamy najciemniejszą Mapei, musiałaby sprawdzić). Na żywo fuga wygląda ciemniej niż na zdjęciach. Od strony praktycznej też nie sprawiają najmniejszego problemu - po np. smażeniu wystarczy gąbka z płynem do mycia naczyć http://images41.fotosik.pl/224/9c23bad47f9f3dd5med.jpg http://images48.fotosik.pl/228/70c0401e85bf0162med.jpg Pavis pamietasz jaki kolor fugi do tych ciemnych płytek, ??kurcze trudna sprawa wszystkie co widziałam w mleczna czekolade wpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 26.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Czy wycinany wzor kwiatow tez nalezy zafugowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisia2 27.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Jacus - tak kwiatka trzeba zafugowac najlepiej jasna fuga ja mam jasmin z mapei, a fugi płytek to juz według upodobań mozesz jasna albo ciemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 27.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzieki gumisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 28.10.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Juniorka a jaki kolor masz do tych płytek ?? (tzn jak masz akurat te płytki jsno bezowe) Pytasz o kolor fugi na podłodze? To kolor "Bali brąz" (ciemniejszego brązu do ciemnych płytek wówczas nie znalazłam) ale nie pamiętam, z której firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2010 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) Przyszły nasze płyteczki - i nie są brdzo rózowe ale tez nie te kremowe -maja ciut ciut tego rózy choc tylko ja go wiedze (bo wiem) inni widza krem wiec jest dobrze i zostawiamy A fugi na podłoge chyba wezme ciemne czy ktos tez tak ma ?? Wole to niz latac z szczotką czy miec brudne Casse gdzie kupiliście płytki? I jeśli znajdziesz chwilkę podaj cenę za m2 - może być na prv. Tak nemi musisz szukac A2 , nie rezygnujesz jednak:):):??? Em -zetka kupiłas te płytki??? Jak uwazacie jakie dodatki no naszej Traveny w jakich kolorach? Jeszcze się trzymam - jutro pędzę do Casto pooglądać je dokładnie. Jak róż zobaczę to umrę. A tak na poważnie to zostają tak na 99%. Mam nadzieję, że w tej jasnej aranżacji, ale nad tym jeszcze pracuję. Edytowane 30 Października 2010 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 30.10.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nemi płytki kupilismy u nich http://goldgres.pl/index.php/product/list/id_category/16 jak klikniesz to beda tez tam ceny Cos ok 82zł m2 U nas w Casto sa własnie takie lekko wpadajace w róż Juniorka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 31.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 My juz mamy swoje lekko rozowe plytki z Castoramy. Jak pisze casse ja widze roz, bo wiem ze jest, nie wszyscy jednak go widza. Odcien plytek A2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja wczoraj przyglądałam się tym w naszej Casto - nie było odcieniu różu (albo nie zauważyłam), ale cena 129 zł za m2 to troszkę za dużo w porównaniu do sklepów internetowych. No nic, trzeba w końcu odebrać od projektanta rozpiskę ile czego będzie potrzebne i zamówić płytki. We wtorek spróbuję podzwonić po sklepach internetowych - zobaczymy jak z tą kolorystyką. Póki co skłaniam się do opcji casse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 01.11.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 129zl za metr w Castoramie? We Wroclawiu w Castoramie sa za mniej niz 95zl za metr ( chyba 92zl z tego co pamietam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No też mnie to zaskoczyło, bo wcześniej pisałyście o niższych cenach. Ale kurcze na prawie 40 metrach kw. płytek różnica prawie 45 zł / m2 względem sklepów internetowych robi różnicę. Chciałam zamówić w GoldGres, ale chyba nie mają panelu z kwiatkiem, więc najpewniej zostanie KupujemyKafelki. Ekipa wykończeniowa chce w piątek mieć płytki, a ja dopiero jutro zamówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) Edit: Jednak w GoldGres mają panel z kwiatkiem, czyli zamawiam u nich. Czekam tylko na zestawienie materiałów od projektantki do mojej łazienki - w WERSJI JASNEJ. http://images50.fotosik.pl/356/11504f4b512e3541med.jpg Jak myślicie dobry wybór? Albo inaczej proszę o utwierdzenie mnie w przekonaniu, że to jest dobry wybór Bo jeszcze chodzi za mną taki pomysł, żeby zamienić brzeg blatu na ciemny - tak jak w tym projekcie: http://images50.fotosik.pl/355/5781fb150d53f8f3med.jpg Edytowane 1 Listopada 2010 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumisia2 02.11.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Zdecydowanie ja jestem za jasną wersją, kontrast wyglada ciekawiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.11.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Płytki zamówione - mam nadzieję że obędzie się bez różowych (i innych) niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 02.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nemi ciekawe jakie beda Twoje plytki. Ja tez jestem za jasna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.11.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Płytki dotarły do mnie dziś wieczorem. Powyciągałam po jednej z co kilku paczek Traveny w poszukiwaniu różu. I nie ma. Oglądaliśmy je dość dokładnie przy świetle żarówki i latarki (przygotowana byłam, a jak) i naprawdę nie dopatrzyłam się tych jasnoróżowych smug, które widziałam na płytkach w Casto i LM. Na 95% wydaje mi się, że są jasnobeżowe! Jutro popatrzę jeszcze na nie przy dziennym świetle - mam nadzieję, że nic im się przez noc nie zmieni. Seria A2, data produkcji - październik 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 05.11.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nemi - super, że nie ma jasnoróżowych smug . I oby przez noc nic się nie zmieniło Ja też jestem za jasną wersją łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Wczoraj spędziłam pół dnia oglądając każdą płytkę. Przy bardzo jasnym świetle dziennym widoczne są takie maleńkie różowe mazaje, ale takie dosłownie minimalne paseczki. W mojej łazience okna brak, więc nie specjalnie mnie to martwi. Przy sztucznym oświetleniu są po prostu beżowe. Hurra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts