Dorotus1719503897 25.11.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Mam nadzieję że się nie rozczaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Spokojnie. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.11.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A my wykorzystaliśmy te kafle w kuchni - świetnie zgrały się z frontami. Z efektu jesteśmy zadowoleni, chociaż dobranie fugi jest trudne (my chyba mamy najciemniejszą Mapei, musiałaby sprawdzić). Na żywo fuga wygląda ciemniej niż na zdjęciach. Od strony praktycznej też nie sprawiają najmniejszego problemu - po np. smażeniu wystarczy gąbka z płynem do mycia naczyć http://lh6.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMRpXTeQKuI/AAAAAAAAADA/3GpK14qLsJo/s400/DSC_2207.JPG http://lh5.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMRpZ8gFJsI/AAAAAAAAADE/zRYvkBgMd-0/s400/DSC_2212.JPG PAVIS, wiem że to inny temat, ale możesz zdradzić co to za śliczne płytki masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 29.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 PAVIS, wiem że to inny temat, ale możesz zdradzić co to za śliczne płytki masz na podłodze? To Nowa Gala seria Signum nr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dziękuję PAVIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotus1719503897 03.12.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Spokojnie. Będzie dobrze. Nemi, jest dobrze. Na plytkach nie widać różu, no może troszkę, ciutkę. Płytki są na tyle ładne że wogóle mi to nie przeszkadza. Miałam pietra jak zamawiałam, ale teraz juz wiem, że zamówię w sklepie goldgres kolejne płytki (Arkesię beige, 70 m2). Sklep polecam każdemu niezdecydowanemu. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.12.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Dorotus świetnie, że płytki Ci się podbają. Mnie pierwsze co strasznie zaskoczyło to ich grubość. Nie wiem, czy wszystkie takie są, ale ta seria naprawdę masywna. Masz jakąś aranżację swojej łazienki? Z przyjemnością popatrzyłabym na jakąś kolejną łazieneczkę w Mogano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotus1719503897 05.12.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Niestety nie będę oryginalna , moja łazienka będzie taka jak wszystkie. Od dołu 2 płytki jasne, potem ciemny szeroki dekor, kolejne rzędy płytek jasnych i na wysokości futryny wąski ciemny dekor. Prosto ale uroczo. I to mi sie właśnie podoba w tych płytkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.12.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Dziewczęta mam pytanie do osób posiadających panel z kwiatkiem. Ponieważ jest on dość głęboko wycinany moja ekipa sugeruje, żeby te szczeliny zafugować jasną fugą. Jak to było u Was? Please o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 13.12.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nemi my co prawda panelu z kwiatami nie mamy, ale pytalam o niego kiedys w sklepie i powiedziano mi, ze wlasnie trzeba go zafugowac, a jasna fuga bedzie tam moim zdaniem najlepiej wygladac. Wracajac do dawnej dyskusji i kolorach. Moje plytki z Castoramy ( kupowane w listopadzie 2010, odcien A2 ), leza na scianie i jak na razie nikt odcieniu rozu nie zauwazyl. Ja zobacze je dopiero w Swieta Bozego Narodzienia i mam nadzieje, ze rowniez go nie dostrzege. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 em_zetka dzięki za info. Będą w takim razie fugować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violetitsme 16.12.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 dziewczyny! zamówiłam travenę i mogano a później trafiłam na wasz wątek różu na płytkach i szczerze mówiąc wystraszyłam się co mi przyślą, ale dotarła całkiem ecru travena. mogę wam stronkę polecić (bardzo szybkie dostawy - chyba że zasypie) i niskie ceny : http://www.swiat-plytek.com.pl/ moze jak się przypatrzę i wiem to znajdę tego różu gdzieś maźniecie ale dla laików to jest po prostu ecru. później wkleję wam trochę zdjęć bo na razie mam obudowaną wannę, położone płytki na ścianie z umywalką i wc i niedokończony prysznic, w sobotę kładę podłogę. nic nie jest zafugowane więc nie ma jeszcze efektu. mam panel kwiatowy i powiem wam że na pewno trzeba zafugować. poszłam w całkiem nową aranżację traveny mogano ale to potem na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Panel kwiatowy zagugowany wygląda jeszcze lepiej niż niezafugowany. Sprawdziłam u siebie. Tylko ważne, żeby dobrać dobrze fugi - u mnie jasna w kolorze jaśminu sprawdziła się świetnie, ciemna natomiast - ciemnobrązowy (Atlasa chyba) niespecjalnie, więc trzeba będzie kupić pisak (ponoć są takie specjalne do fug) i pomalować. Wczoraj byłam w mieszkaniu, ale zapomniałam zabrać aparatu - dziś wezmę to zrobię jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotus1719503897 18.12.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) http://lh5.ggpht.com/_oHf_vzIxhNg/TQ0-FW0q-yI/AAAAAAAAANk/Y9R19idv8HA/s640/IMG_8349.JPG http://lh6.ggpht.com/_oHf_vzIxhNg/TQ0-HKnsXqI/AAAAAAAAANo/JGpHYogti4c/s640/IMG_8350.JPG Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Dorotus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotus1719503897 18.12.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Czy zastanawialiście się nad kolorem dodatków do Traveny? Czy fioletowy będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 He he - też o tym myślałam. Wydaje mi się, ze płytki są na tyle neutralne, że i czerwony i fioletowy powinien być ok. Moja łazienka już podobno skończona (to znaczy na tym etapie prac, bo tak w ogóle to sporo rzeczy jeszcze brakuje, ale finanse nie do końca na wszystko pozwalają), więc najwyższa pora na myślenie. Dziewczęta jakieś pomysły na kolorystykę dodatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 20.12.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 U nas łazienka skończona -i wyszła CUDNIE Miałas wkleic zdjęcie podłogi (poler CN01 z nowej Gali) ale jak juz podjechłam z aparatem to mi fachowcy całą podłoge przyryli i na dodatek podkleili tasma Więc zdjecia beda pózniej Fudi-z mapei -jasmin do jasnych czekoladowo do ciemnych i taka tez na podłoge Co do kolorów to ja juz zadnego nie bede dodawac -dodatki bedą w ciemym brązie (ręczniki szczotka ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 casse zdjęcia please. Jestem strasznie ciekawa Twojej łazienki. Swoją drogą u mnie fuga poszła Atlasa ciemnobrązowa i jest troszkę za jasna. Mąż mówi, że mogliśmy kupić czarną. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 20.12.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Nemi jak sie uda to zrobie w weekend swiąteczny Bo nie mieszkam tam gdzie się budujemy Fuge tez chciałam czarną ale ta czekoladowa idelanie współgra z ciemnymi płytkami wiec jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Casse to jest czekoladowa z Marpei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts