les111 27.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam serdecznie,jeśli macie ochote to piszcie wszystkie Wasze sugestie mile widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 16.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Hej Witam was gorąco w rodzinie Jaspisowców !!!!!! Widzę , że projekt nie zmienialiście za mocno , u nas był dorobiony kominek , inne okno tarasowe i wywaliliśmy jeden balkon od sypialni . W każdym razie całuję mocno !! dachóweczka ładniutka u nas też kolor brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 16.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzięki Joannaj75,też pozdrawiam,masz racje dużo zmian nie było zmnijszyliśmy okno tarasowe,zrezygnowałem z okna dachowego i zamiast garderoby mam podzielony pokój na dwa mniejsze dla dzieciaków,kominek umiejscowie na scianie dzielącej kuchnie z salonem komin został powiększony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam! U mnie dzieciaki w wieku Wiktor - 8 lat, Sandrunia - 1,5 roku. Dzięki za miły komentarz. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 14.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 postaram sie spytac sasiada o kolor elewacji ale mysle ze nie bedzie pamietal lub nawet sadze ze nie wie http://images23.fotosik.pl/103/b31aca7c01445a71med.jpg CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 29.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gratuluję , piękne okno w klatce schodowej mam takie samo tyle że kolor złoty dąb Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj. Mógłbyś mi udzielić informacji gdzie zamawiałeś okna?? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 08.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej co u Was ... U mnie skończyło się wykończenie łazienki górnej i te OKRĄGŁE OKNO TO holerstwo jest w wykańczaniu , kupiliśmy mozaikę do tego ale podstawa to dobrze wymurowane na równo krawędzie i tynk bo potem nawet mozaika nie zatuszuje krzywizny .... u nas nie wyszło na medal ale jest ... no i teraz " kombinuje nad zasłonką " bo to tez dylemat jak zasłonic okno podczas kąpieli a wanna przy oknie poza tym mam juz adyt energetyczny zrobiony i dostałam klase B czyli wato było sie pomęczyc wiecej i miec teraz domek energooszczedny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 les111 - aTy co 10 kwiecień oststni wpis. Jak to takk Jak tam tynki, bo ja TYNKARZY na gwałt potrzebuję!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 27.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam Jaspisowców cześć joasiu,pozdrowienia z Gliwic u mnie kafle i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 29.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzięki serdeczne jeanpascale,Ty też zaliczasz się do małego grona budującego Jaspisa ? przejrzałem Twoje posty ale się nie doczytałem,pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 29.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 nie chwaląc sie byłem chyba pierwszy Jaspisowiec 2000r tu juz nie mam czym sie chwalic chyba rekord bije w długości budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 02.12.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A jak poradziłeś sobie jeanpascale ze schowkiem na zewnątrz,przeczytałem ze zbierała Ci się tam woda ja mam identyczny problem,myślałem o odwodnieniu liniowym w takim korytku który umiejscowie przed wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 02.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 to nadal problem ten schowek to nieporozumienie, u mnie dodatkowo mam tam wode gruntową, ja go powiekszyłem i mam tam mała piwniczke pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 02.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 joasiu a moze jakies zdjecia łazienki i kuchni ,Prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_Heniek 16.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wyszukałam gdzieś na forum że myślałeś o oknach Bogdański, ale kupiłeś od Hormana? dlaczego? jak ma się profil veka do aluplasta? Właśnie jesteśmy na etapie kupowania okien i nie możemy się zdecydować, tyle firm, tyle profili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 16.04.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Aneta_Heniek to też ja...zakimś cudem zalogowałam się na starym profilu, Oliwki nie budujemy. Budujemy Tymka. Napisz proszę, czym kierowałeś swój wybór w oknach?? Czy Bogdański ma złą opinię w Nowym Sączu? Honer ma lepsza? mamy wycenę od jednego i drugiego, obie ceny zbliżone do siebie, tylko kogo wybrać??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts