krzysztof123 27.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 JESTESMY BIEDNA RODZINA OSTATNIO DOSTALISMY EKSMISJE Z MIESZKANIA PO MOIM TACIE KTÓRY OTRZYMAŁ TO MIESZKANIE GDY BYŁ DOZORCĄ NA OSIEDLU .NIESTAC NAS NA NOWE KREDYTU NIEMOŻEMY OTRZYMAC BO ZBYT NISKE DOCHODY I MAMY JESZCZE TRÓJKE DZIECI NA UTRZYMANIU WIEC PISZE TE MAILE DO WSZYSTKICH INTERNAUTÓW MOŻE SIE ZNAJDZIE KTOS ZYCZLIWY I POMOŻE NAM FINANSOWO CHOC MAŁA KWOTĄ KAŻDA ZŁOTÓWKA NAS RATUJE . MYŚLE SOBIE ŻE JAK WYŚLE TYLE MAILI CO KOSZT MIESZKANIA I KAŻDA ZYCZLIWA OSOBA WPŁACI NA KONTO 1 ZŁ TO TYLKO 300 000 MAILI LUB WIECEJ .JEŚLI MI SI UDA KUPIĆ MIESZKANIE TO SPRUBUJE STWORZYĆ FUNDACJE DLA TAKICH LUDZI JAK JA. ZGÓRY DZIEKUJE CHOCIAŻ ZA PRZECZYTANIE TEJ TRESCI .PODAM NUMER KONTA A MOŻE SIE UDA.41 1020 1026 0000 1502 0103 1640 PKO BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Tu, czyli na tym forum jest bardzo dużo dobrych ludzi, ale taka informacja to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.02.2009 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ktoś mu musiał wpłacić bo: moge polecic ekipe ktura jeszcze buduje mój dom niedługo koncza są bardzo zaradni niemusiałem sie zajmowac kupnem materialow itd. w moim interesie było tylko jechac i sie rozliczyc bedą robić u mnie też wykonczenia ale już na jesieni podam namiar jakby ktos chciał skorzystać 504 128 629 pracuja w okolicach warszawy wpłaty dalej płyną szerokim strumieniem: ZLECĘ UŁOŻENIE PŁYTEK TEL. 506 058 368 Jednak znalzł się w rozpaczliwej sytuacji: ja potrzebuje blaszaki bo pracownik wyrzucil na smieci a wlasciciel mieszkania potrzebuje je teraz .Jak nie znajde uzywanych to musze kupic nowe Co za kretyn Zbanować oszusta i usunąć jego "dorobek" z foum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 28.02.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Widać to jego recepta na kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A może to miał byc cytat? Powielony z jakiegoś innego źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 A może to miał byc cytat? Powielony z jakiegoś innego źródła? Tez mi sie tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wielkie sa pokłady wiary w ludzie ale jakos nie chce mi się wierzyc że koleś wpada na forum i w pierwszym poście wkleja blaganie o pomoc i zapomina dodać że to dla potzrebującej rodziny i robi to grzecznościowo. W nastepnym pisze że poleca ekipę która robiła mu dom a jeszcze w następnym że sam jest szefm ekipy która robi remonty. Człowiek orkiestra po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 wielkie sa pokłady wiary w ludzie ale jakos nie chce mi się wierzyc że koleś wpada na forum i w pierwszym poście wkleja blaganie o pomoc i zapomina dodać że to dla potzrebującej rodziny i robi to grzecznościowo. W nastepnym pisze że poleca ekipę która robiła mu dom a jeszcze w następnym że sam jest szefm ekipy która robi remonty. Człowiek orkiestra po prostu. A nie na "odwyrtkę"? Bo to był ostatni wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 czyli nie starczyło na wykończeniówkę. Każdemu się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 PODAM NUMER KONTA A MOŻE SIE UDA. I co ? udało się ? Ja proponuje wysłać 600 000 maili, bo czysta tysięcy może zbraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 02.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 PODAM NUMER KONTA A MOŻE SIE UDA. I co ? udało się ? Ja proponuje wysłać 600 000 maili, bo czysta tysięcy może zbraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 na innym watku tego pana co poniektórzy ( w tym ja ) podłaczyli sie i tez proszą ładnie o wpłaty Nie jestesmy az tak pazerni - ustalilismy ze 300 wpłat po 95 groszy nas satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 na innym watku tego pana co poniektórzy ( w tym ja ) podłaczyli sie i tez proszą ładnie o wpłaty Nie jestesmy az tak pazerni - ustalilismy ze 300 wpłat po 95 groszy nas satysfakcjonuje nie badź taka skromna, chyba 300 tysięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 na innym watku tego pana co poniektórzy ( w tym ja ) podłaczyli sie i tez proszą ładnie o wpłaty Nie jestesmy az tak pazerni - ustalilismy ze 300 wpłat po 95 groszy nas satysfakcjonuje Tylko 285 zeta - eeeeeeeee tam, ja pazerna, dla mnie mało. Co Ty kobieto ?, na waciki Ci zabrakło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 To może tak: Serdecznie dziekuję każdej z 300 tysięcy osób, które wpłacą mi po 90 groszy. Aby wasza bezinteresowna pomoc nie była bezinteresowna, obiecuję, że 10 procent uzyskanej kwoty podzielę po równo pomiędzy kolejnych, co-13-tych darczyńców (13,26,39... itd). Wyjdzie po 13*9 groszy minus koszt przelewu, ale jak brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Oczywiscie chodziło o 300 000 Z tej pazernosci trzy zera zjadłam :) ( bosz..... człowiek nigdy sie nie wzbogaci przez to swoje roztrzepanie i nieuwagę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts