PrzemekAsia 16.04.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Czy ktos zastanawia się nad nim ?? Moze ktoś buduje/pobudował ??Mamy działke z wjazdem od poludnia wy bardzo nam przypadł do gustu.http://stylowydom.com.pl/projekty/mb/mb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta10 30.06.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam! Mnie też zachwycił!! Przejrzałam setki projektów i ten najbardziej przypadł mi do gustu. Nie duzy, ale świetny układ. Do min. ograniczona komunikacja, no i sypialnia z łazienką i garderobą. To jego atuty. Mnie sie baaardzo podoba. Troche jednak obawiam się kosztów. Ale przymierzam sie na serio. Pozdrawiam. p.s. Nareszcie ktoś myśli o tym co ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 03.07.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Rzeczywiście, to przyjemny projekt, tylko ten pokój nr 9 wydaje mi się strasznie nieustawny... ale poza tym - dla tych którzy mają wjazd od południa - projekt wydaje się idealny. Wiecie coś o kosztach takiej inwestycji ? Pozdrawiam, ALison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 03.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Zajrzyjcie tu: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21198&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=o kosztach budowy domów Szewczyka tez jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 03.07.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Projekt rzeczywiście "stylowy", i faktycznie dość przyjemny. Ja zwróciłabym uwage jeszcze na wejście niczym nie osłoniete (brak wiatrołapu) w dodatku niemal od razu do pokoju dziennego. troche bałabym się, ze będzie tam wiatr hulał. Bedzie to drogi dom, mimo stosunkowo niewielkiej powierzchni, nie tylko ze wzgledu na kształt dachu i krzywizny. Takze po prostu wymaga ogomnej działki. Na minimalnej 30x30m będzie wyglądał fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta10 03.07.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 alison! Ten pokój nr 9 to fajna sprawa np dla dziecka - mozliwość niebanalnej aranzacji. Ja właśnie ten pokój w planach przeznaczam dla swojej córki. Kosz domu już na pierwszy rzut oka wydaje się ogromny. Ja nawet zastanawiałam sie czy by go trochę nie wyprostować np zlikwidować w sypialni ten parapet do siedzienia - to jedyny projekt gdzie coś takiego jest. U nas raczej nie praktykowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 04.07.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 A co to za styl?Jak może być salon z widokiem na wejście, zwłaszcza bez wiatrołapu- wrażenie poczekalni, buty itp?Za małe pom. gosp.Wjazd do garażu w widoku też nie za wygodny.TV to raczej na siłę w narozniku umieszczony.Nie wiem dlaczego taras jest zadaszony przy sypialni a nie przy jadalni/salonie.Kuchnia z wyspą i barkiem fajna, ale spiżarki to raczej szafki.Sypialnia z łazienką i garderobą bardzo praktyczna.Pokoje 8,9 przy powierzchni hallu i przedpokoju troche małe.Wejście z garażu przez strefe nocną też nie za ciekawe.I nie wiem po co są drzwi z hallu do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekOpo 28.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam. bardzo spodobał mi się projekt mały bungalow z pracowni ,,Studio Stylowy Dom"http://www.stylowydom.com.pl/projekty/mb/mb.html poszukuje wszelkich informacji na jego temat,zdjęć,uwag osób które ten domek budują bądź już w takim mieszkają. Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts