Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAŁY BUNGALOW pracownia STYLOWY DOM

Recommended Posts

• 2 months później...

Witam!

Mnie też zachwycił!! Przejrzałam setki projektów i ten najbardziej przypadł mi do gustu. Nie duzy, ale świetny układ. Do min. ograniczona komunikacja, no i sypialnia z łazienką i garderobą. To jego atuty. Mnie sie baaardzo podoba. Troche jednak obawiam się kosztów. Ale przymierzam sie na serio. Pozdrawiam.

p.s. Nareszcie ktoś myśli o tym co ja. :-)

Projekt rzeczywiście "stylowy", i faktycznie dość przyjemny. Ja zwróciłabym uwage jeszcze na wejście niczym nie osłoniete (brak wiatrołapu) w dodatku niemal od razu do pokoju dziennego. troche bałabym się, ze będzie tam wiatr hulał. Bedzie to drogi dom, mimo stosunkowo niewielkiej powierzchni, nie tylko ze wzgledu na kształt dachu i krzywizny. Takze po prostu wymaga ogomnej działki. Na minimalnej 30x30m będzie wyglądał fatalnie.

alison! Ten pokój nr 9 to fajna sprawa np dla dziecka - mozliwość niebanalnej aranzacji. Ja właśnie ten pokój w planach przeznaczam dla swojej córki.

Kosz domu już na pierwszy rzut oka wydaje się ogromny. Ja nawet zastanawiałam sie czy by go trochę nie wyprostować np zlikwidować w sypialni ten parapet do siedzienia - to jedyny projekt gdzie coś takiego jest. U nas raczej nie praktykowane. Pozdrawiam

A co to za styl?

Jak może być salon z widokiem na wejście, zwłaszcza bez wiatrołapu- wrażenie poczekalni, buty itp?

Za małe pom. gosp.

Wjazd do garażu w widoku też nie za wygodny.

TV to raczej na siłę w narozniku umieszczony.

Nie wiem dlaczego taras jest zadaszony przy sypialni a nie przy jadalni/salonie.

Kuchnia z wyspą i barkiem fajna, ale spiżarki to raczej szafki.

Sypialnia z łazienką i garderobą bardzo praktyczna.

Pokoje 8,9 przy powierzchni hallu i przedpokoju troche małe.

Wejście z garażu przez strefe nocną też nie za ciekawe.

I nie wiem po co są drzwi z hallu do kuchni.

• 4 years później...

Witam.

bardzo spodobał mi się projekt mały bungalow z pracowni ,,Studio Stylowy Dom"

http://www.stylowydom.com.pl/projekty/mb/mb.html poszukuje wszelkich informacji na jego temat,zdjęć,uwag osób które ten domek budują bądź już w takim mieszkają.

Z góry serdecznie dziękuję.