Kasiorek 28.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A tu chetnie porozmawiam z Wami na temat naszego bliźniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witaj! Widzę, że mam przyjemność być pierwszą komentującą Domek jest przepiękny... a okolica... aż dech zapiera GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kasiorku Gratuluje . Piekne masz mieszkanie , dom pewnie piekniejszy bedzie . Musze to napisac jednak , boshe dlaczego blizniak ? Tak czy owak prezentuje sie bardzo , bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.02.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kasiorku Musze to napisac jednak , boshe dlaczego blizniak ? Tak czy owak prezentuje sie bardzo , bardzo . bardzo długo rozważaliśmy dom wolnostojacy 250 m2, jednak po wielu przemysleniach stwierdziliśmy że te prawie 190 m nam zupełnie wystarczy no i przemawiały tez wzg finansowe, kilka metrów wiecej, kilka stówek wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 i ja sie melduję w Twoich komentarzach od maja czekałam na te chwilę (pochwaliłas sie na zlocie ) i .....dech mi zaparło z wrażenia to nie taki bliźniak jak wiele ,ale ....jaki miałby być kiedy Ty sama jesteś nietuzinkowa ? Domek prezentuje sie fantastycznie -nawet sobie nie wyobrażam co tam bedzie w srodku .....znając Twoją wyobraźnie ....cuda ,panie , cuda Trzymam kciuki za terminy i ...czekam na pierwsze aranżacje http://m.onet.pl/_m/55b9beb09e0138f32a227a6e41332ab3,30,37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kasiorkubardzo się cieszę, że zechcesz nam pokazać wnętrza tego pięknego domu.Okolica niewiarygodnie urokliwa, aż trudno uwierzyć, że są takie miejsca.Pozdrawiam serdecznie i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 biegnę i ja z gratulacjami!dom przepiękny ,az mnie zatkało z wrażenia jestem bardzo ciekawa wnętrz ,bo zapowiadają się nietuzinkowo,juz nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.02.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kasiorku bardzo się cieszę, że zechcesz nam pokazać wnętrza tego pięknego domu. Okolica niewiarygodnie urokliwa, aż trudno uwierzyć, że są takie miejsca. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję. Tolu to tylko 20 km od Warszawki i są jeszcze wolne domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dołączam do grona gratulujących - dom b.ładny, podobnie jak inspiracje. Z przyjemnością będę zaglądać Pozdrawiam.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Piekna okolica!!! Nie mam watpliwosci, ze wnetrza domu zwala nas z nog. Szkoda, ze garaz jest tylko na jeden samochod, bo mieszkajac 20km od W-wy na pewno beda (albo juz sa) dwa. Ale za codzienne spacerki przy takim jeziorku oddalabym miejsce na druge auto. No i na takim osiedlu na pewno beda juz zrobione drogi, chodniki, swiatla uliczne i inne wygody, wiec nie ma co byc drobiazgowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tolu to tylko 20 km od Warszawki i są jeszcze wolne domy kuszące i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kasiorku, szczęka z hukiem mi opadła. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Mogę jedynie dołączyć do chóru pochwał. Dom, mimo, że blixniak, jest bardzo klimatyczny, a do tego ta okolica i jeszcze taka nazwa ulicy. To będzie na pewno magiczny dom. Będę bardzo czekała na Twoje relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 01.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kasiorku,Serdeczne gratulacje! Dom na pewno będzie niesamowity i na pewno zrobi na nas wrażenie, podobnie, jak swego czasu Twoje mieszkanie.Powodzenia i wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasiorku - gratuluję W końcu masz swój wymarzony domek Życzę, żeby teraz wszystko szło zgodnie z planem i żebyście się mogli tam jak najszybciej wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 też zaglądać będę a na początek ..........brak słów ...........ALE FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasiorku, ależ Ty masz talent Ogród rewelacyjny A to oczko/basen jakiej wielkości będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 O i ja przybyłam i bedę śledzić te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Melduję się...................CUDOOO!!!!!!!!! , jak miałaby mieć dom retro to właśnie w taki.................okolica malownicza, osiedle jak z filmów a i wnętrze będzie pewnie przepiękne ( pamiętam twoje mieszkanie) jak rzadko śledzę dzienniki budowy tak Twojego już jestem fanką........... A tak po cichutku można wiedzieć jaki jest koszt 1 m2 takiej inwestycji, tzn do kupna od developera?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.03.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasiorku, ależ Ty masz talent Ogród rewelacyjny A to oczko/basen jakiej wielkości będzie??? Ten zborniczek to mały będzie, Bedzie stał przy murowanej ściance 9 ok1 m szrokości)od strony domu bedzie na niej rzygacz i bedzie pluł do półokrągłego zbiorniczka, natomiast od strony ogrodu bedzie na całości lusrto i pewnie też jakis przekapywacz. A długość zbiorniczka liczę na jakieś 180 cm mniej więcej tak http://www.rzezba.net.pl/zdjecia/01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts