Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

w stylu retro - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiorku

Musze to napisac jednak , boshe dlaczego blizniak ? :roll:

Tak czy owak prezentuje sie bardzo , bardzo .

bardzo długo rozważaliśmy dom wolnostojacy 250 m2, jednak po wielu przemysleniach stwierdziliśmy że te prawie 190 m nam zupełnie wystarczy no i przemawiały tez wzg finansowe, kilka metrów wiecej, kilka stówek wiecej :wink:

i ja sie melduję w Twoich komentarzach :D

od maja czekałam na te chwilę (pochwaliłas sie na zlocie ) i .....dech mi zaparło z wrażenia :o to nie taki bliźniak jak wiele ,ale ....jaki miałby być kiedy Ty sama jesteś nietuzinkowa ? :lol:

Domek prezentuje sie fantastycznie -nawet sobie nie wyobrażam co tam bedzie w srodku .....znając Twoją wyobraźnie ....cuda ,panie , cuda :D

Trzymam kciuki za terminy i ...czekam na pierwsze aranżacje :D

http://m.onet.pl/_m/55b9beb09e0138f32a227a6e41332ab3,30,37.jpg :D

Kasiorku

bardzo się cieszę, że zechcesz nam pokazać wnętrza tego pięknego domu.

Okolica niewiarygodnie urokliwa, aż trudno uwierzyć, że są takie miejsca.

Pozdrawiam serdecznie i gratuluję.

Kasiorku

bardzo się cieszę, że zechcesz nam pokazać wnętrza tego pięknego domu.

Okolica niewiarygodnie urokliwa, aż trudno uwierzyć, że są takie miejsca.

Pozdrawiam serdecznie i gratuluję.

Tolu to tylko 20 km od Warszawki :D i są jeszcze wolne domy :wink:

Piekna okolica!!!

Nie mam watpliwosci, ze wnetrza domu zwala nas z nog.

Szkoda, ze garaz jest tylko na jeden samochod, bo mieszkajac 20km od W-wy na pewno beda (albo juz sa) dwa.

Ale za codzienne spacerki przy takim jeziorku oddalabym miejsce na druge auto. :p No i na takim osiedlu na pewno beda juz zrobione drogi, chodniki, swiatla uliczne i inne wygody, wiec nie ma co byc drobiazgowym. :D :wink:

Mogę jedynie dołączyć do chóru pochwał. Dom, mimo, że blixniak, jest bardzo klimatyczny, a do tego ta okolica i jeszcze taka nazwa ulicy. :o

To będzie na pewno magiczny dom.

Będę bardzo czekała na Twoje relacje. :D

Melduję się...................CUDOOO!!!!!!!!! , jak miałaby mieć dom retro to właśnie w taki.................okolica malownicza, osiedle jak z filmów a i wnętrze będzie pewnie przepiękne ( pamiętam twoje mieszkanie) jak rzadko śledzę dzienniki budowy tak Twojego już jestem fanką...........

A tak po cichutku można wiedzieć jaki jest koszt 1 m2 takiej inwestycji, tzn do kupna od developera??????

Kasiorku, ależ Ty masz talent :o :o :o :o

Ogród rewelacyjny :o :o :o :o

A to oczko/basen jakiej wielkości będzie???

Ten zborniczek to mały będzie, Bedzie stał przy murowanej ściance 9 ok1 m szrokości)od strony domu bedzie na niej rzygacz i bedzie pluł do półokrągłego zbiorniczka, natomiast od strony ogrodu bedzie na całości lusrto i pewnie też jakis przekapywacz. A długość zbiorniczka liczę na jakieś 180 cm

mniej więcej tak

http://www.rzezba.net.pl/zdjecia/01.jpg