tola 16.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kasiu, ja też Cię pocieszę odnośnie róży. Nie gniewaj się już tak na tego Koziołka Matołka. Róże okrywowe wypuszczą jeszcze więcej pąków i będą kwitły aż do przymrozków. Ja czekam na grodowe zdjęcia...ale Ty o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.06.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam - wcześniej wpadłam i się nie przywitałam... Ogród zimowy fajna rzecz, ale bałabym się, ze w lecie będzie bardzo gorąco i nie pomogą nawet rozsuwane ściany. Cały czas oglądam z zachwytem Twoje dzieła i jestem coraz bliżej decyzji zapisania się do Ciebie na przeszkolenie to ja się razem z sąsiadką zapiszę na takie szkolenie do Kasiorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.06.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Anjazzielonego zapraszam częściej dużych zmian już nie będzie ale co nieco do pokazania jeszcze mam, tylko po przeprowadzce ogarnąć się trzeba będzie tolu zdjęcia ogrodowe już w weekend, dziś chłopaki działają na miejscu i do piatku mam obiecane skończneie działań ziemnych, czyli będą wykończone ścieżki, posadzone żywopłoty, posadzone 3 lipki i magnolia i podobno śliczna choineczka i oczywiście rozwiną trawniczek. Już mam dosyć widoków na ugorki z łąką glowac zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 16.06.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ogromnie się cieszę, że trafiłam na Twój wątek. SUPER!! jest dla mnie wielka inspiracją. Również zastanawiałam się nad białą kuchnią z czarnym blatem i czarno-białą podłogą. A tu proszę......mam na tacy Kasiorku powiedz proszę co to za płytki w małej łazience na dole (wyglądają jak koronka z daleka) oczywiście od razu weszłam na Twój sklep, ale czyżby na razie wszystko było wkupione? ani 1 rzeczy nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.06.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kasiu ,może podsuniesz mi jakieś rozwiązanie zagospodarowania ściany z tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.06.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kasiu, miło, że nadal chcesz nas gościć Przyznam, że z niecierpliwością czekam na Twoje kolejne zdjęcia - nie mogę doczekać się zwłaszcza zasłon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.06.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Kasiu, miło, że nadal chcesz nas gościć Przyznam, że z niecierpliwością czekam na Twoje kolejne zdjęcia - nie mogę doczekać się zwłaszcza zasłon! O kochana zasłon to ty sie prędko nie doczekasz mamy inne priorytety najpierw drzwi. Zasłony marzą mi sie takie naprawdę porządne na podszewce a uszycie ich to majątek , zwłaszcza jesli chce się szlachetne tkaniny a takie to już spokojnie powyżej 100 za metr. I do tego mam 4 karnisze łukowe,na zamówienie, czyli znów ponadprogramowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.06.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 tynka mówisz o podłodze, tam to jest V&B na ścianach nie ma płytek, tylko tapeta i panele które z Anglii przywiozłam Beauty odwiedziłam Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dzięki Kasiu ,utwierdziłaś mnie w przekonaniu ,ze zamysł zabudowy jest słuszny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 18.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Wszystkie róże kupiłaś białe????Kompletnie żadnej nie masz w innym kolorze?Mozesz powiedzieć jakie wsadzilaś do donic? Jak już sie zadomowisz troszke to Cię pomęcze o te kopytka i jeszcze sie uśmiechne o jajka wielkanocne Kasiu a piszesz,że robisz rzeczy również na zamówienie!?Zastanawiam sie nad manekinem do przedpokoju ale domyślam sie,że koszt bedzie dość wysoki.Mogłabyś mi powiedzieć orientacyjnie ile wyniósl by mnie zakup u Ciebie takiego manekina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 19.06.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 panele z Anglii, no tak... podaj proszę firmę i nazwę, jeśli pamiętasz, może znajdę na necie..... są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 19.06.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Tosiaczku róże tylko z nazwy białe są a tak naprawdę maja piekne odcienie od czystej bieli po kremowy i bladoróżowy. Ostatnio zakwitła mi New Dawn , przepieknie porcelanowo - różowoTynko nie mam ani nazwy ani firmy, kartony dawno zniszczone a panele kupowane w realu przez wejście do przypadkowego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witaj Kasiu, znalazłam tę nieszczęsną pergolę na Allegro, dziękuję ci za opinię-omal nie kupiłam jej. Chyba skuszę się na żeliwną -widziałam ją w Realu na dziale ogrodniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 20.06.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kasiu, czytając o Twoich psiaczkach nie wytrzymałam i sama wreszcie zaprosiłam do naszej rodziny sunię Westie Kibicuję niezmiennie przepięknemu wnętrzu i zewnętrzu w stylu retro z pozdrowieniami Ash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.06.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 O kochana zasłon to ty sie prędko nie doczekasz mamy inne priorytety najpierw drzwi. Zasłony marzą mi sie takie naprawdę porządne na podszewce a uszycie ich to majątek , zwłaszcza jesli chce się szlachetne tkaniny a takie to już spokojnie powyżej 100 za metr. I do tego mam 4 karnisze łukowe,na zamówienie, czyli znów ponadprogramowe koszty Kasiu, to zdradź przynajmniej, jaka będzie kolorystyka, spróbuję sobie to wyobrazić Chyba, że jeszcze nic konkretnego nie zaplanowałaś, i zobaczysz, co wpadnie Ci w oko się przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kasiu, to zdradź przynajmniej, jaka będzie kolorystyka, spróbuję sobie to wyobrazić Chyba, że jeszcze nic konkretnego nie zaplanowałaś, i zobaczysz, co wpadnie Ci w oko się przy zakupie? Mam wstępnie zaplanowane grube, szare tafty, które mienia się błękitem i fioletem w zaleznosci jak na nie patrzymy . I chcę je do salonu, jadalni i sypialni. Do kuchni pójjdzie delikatna, biała etaminka . Do Karoli marzy mi sie bawełniana kratka a do mojego pokoju gruba bawełna w pasy ( Ikea taka wprowadziła) a do gabinetu grube żaluzje drewniane i też tafta lub aksamit, uff to w ramach planowania a co z tego będzie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kasiu, czytając o Twoich psiaczkach nie wytrzymałam i sama wreszcie zaprosiłam do naszej rodziny sunię Westie Kibicuję niezmiennie przepięknemu wnętrzu i zewnętrzu w stylu retro z pozdrowieniami Ash A to kochane pieski, znajoma mała takiego brzdąca, do zjedzenia był dzięki za kibicowanie i proszę o wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witaj Kasiu, znalazłam tę nieszczęsną pergolę na Allegro, dziękuję ci za opinię-omal nie kupiłam jej. Chyba skuszę się na żeliwną -widziałam ją w Realu na dziale ogrodniczym. Pergola została reanimowana i po trzech godzinach składania, zbijania, skręcania i rzucania mięsem, stoi. Teraz jeszcze powoli traktuję ją impregnatem , bo ostanio go widziała nie wiadomo kiedy i będzie dobrze. Dobrze że zależy mi na starym wyglądzie i nie przeszkadzają mi rozeschnięcia, skręcenia belek, uszkodzenia, bo dawno bym ja odesłała na ich koszt. A tak jak ja pomaluje wygląda jak 100 letnia pergola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 tolu zdjęcia ogrodowe już w weekend ........ czy to ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 czy to ten weekend tak miało być ale sprawa się rypła i będą gdzieś w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts