nea 02.12.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 nie będę orginalna w mojej ocenie ale cóż mi też się baardzo podoba, a ta soczysta zieleń mchu w połaczeniu z bielą za oknem wygląda cudownie oj będzie się działo, nie mogę się doczekać ciągu dalszego ehh może i ja w końcu w przyszłym roku spędzę święta w swoim domku i będę mogła próbować robić jakieś ozdoby, a na razie podglądam i się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 02.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kasiorek, nie będę ci słodzić bo dużo masz tego. Wszystko cud malyna i tyle. Powiedz tylko jak ty zrobiłaś te magnesy??? Użyłaś magnesów ze sklepu i coś z nimi tajnego nawywijałaś? Interesuje mnie też ten domek w ogrodzie... czy prawa autorskie są zastrzeżone? Czym naniosłąś ten wzorek i skąd że go kobieto miałaś? Jestem zupełnie nowiutka w sprawie dekorowania bo ciągle coś (wymówki) ale mam zamiar zabrać się za to już niebawem Skąd się bierze takie szablony? A dekoracje przepiękne, jak wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 02.12.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kasiu coś mnie jeszcze dusi żeby ci napisać- szkoda że nie dajesz tu czy na blogu porad typu takiego step-by-step to by było super. Twoje dzieła są jedyne w swoim rodzaju a coś takiego pomogło by bezmózgom takim jak ja na wykonanie czegoś zbliżonego...może by co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noveu 02.12.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 o przepraszam za zakłócenmie dziennika i czekamy na przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 02.12.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja raz jeszcze- musiałaś to lustro pojechać werniksem? Powiedz czego użyć żeby na starej komodzie sosnowej po wybejcowaniu wymalować złoty napis? CHodzi mi o taką kaligrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 08.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Przepiękny domek, stylowy, ze smakiem, z pomysłem, klasyczny ale z innowacjami. Oglądając mniej więcej tak wyglądałam: Fajnie, że wszystkie wnętrza utrzymane są w jednym stylu. Wszystko współgra, wszystko robione z pasją i całkowitym oddaniu własnym upodobaniom. Zazdroszczę Ci talentu artystycznego:) Tworzysz naprawdę piękne rzeczy! Pewnie jeszcze nie raz zajrzę do Twojego dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagJak 11.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witam Założyłam tutaj konto po przeczytaniu Pani Kasi bloga. Odnośnie domu- co tu dużo mówić, bajka, nieosiągalna dla wielu z nas Gratuluje pomysłowości, wyczucia smaku. Mam do Pani Kasi pytanie- czy mogłaby Pani polecić mi jaka firma posiada białe i czarne kafelki o wymiarach 15x15 lub 20x20? Poszukuję takich aby stworzyć w korytarzu szachownicę, ale po dzisiejszej wycieczce do marketów budowlanych wróciłam trochę podłamana, bo nigdzie takowych nie było. I czy może któraś z użytkowniczek forum wie, gdzie można dostać płytki oktagonalne, ale nie takie gdzie pomiędzy nimi wstawia sie czarne kwadraciki, tylko takie malutkie ośmiokątne (niestety nie wiem jak wstawić tutaj zdjęcie tych płytek:( Będę ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki. Zaczynam pierwszy w życiu remont i trochę mnie to przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.12.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 kasiu, cały czas podglądam:D ... i już wiem!!!! dziś mnie olśniło!!!Twój domek jest jakby żywcem wycięty z "Alicji w Krainie Czarów"!!! te meble, obrazki, podłogi i w ogóle!!! klasyka z górnej póły plus kropla psychodeli zawsze podglądam Twoje wnętrza, jak dzieciak, przez dziurkę od klucza....pozdrawiam i czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.12.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 arcia , jak pieknie odkryłas moje intencje i zamiary MagJak zerknij na ofertę V&B papuch najwygodniej bedzie uzyć szablonu i zlotej farby akrylowej, lub jak sie chcesz pobawić to szablonem mozna nanieść klej i potem oblozyć napis zlotymi platkami szlagmetalu I zapraszam do dziennika na zimowo - światecznA odslonę jadalni ( na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.12.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Kasiorku pięknie u ciebie, napis na zimy wyszedł super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 14.12.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam w zimowy poranek. Dzień zaczęłam od dziennika "W stylu retro" i jak zawsze jestem nienasycona ilością zdjęć....błagam wklejaj ich więcej !!!Podoba mi się wszystko ...bez wyjątku.A gdy zobaczyłam ogród to już wpadłam totalnie... Bukszpany,lawenda,zioła-wszystko to co lubię i mam w swoim ogrodzie.Jednak wiązy (moja miłość) załatwiły mnie po uszy Podziwiam każdego dnia i czekam na masę zdjęć.....plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 14.12.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja chciałabym się zapytać kiedy nam zaprezentujesz drzwi wewnętrzne? Wydawało mi się, że już jakiś czas temu pisałaś, że na nie czekasz, bardzom ciekawa czy już są i jak się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 15.12.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kasiu jadalnia zimowa i świąteczna ... wieża z liter ... fantastyczna ... proste ... i efektowne jak zawsze ... odniesienie do Alicji ... też zauważyłam ale jak ktos widział twoje pisanki to już zawsze będzie wyczekiwał że zza fotela wyskoczy ... królik ... "psychodeliczna " ... no ja bym powiedziała że masz niesamowite podejście ... ja takie lubie i podałabym ciasteczka na paterze z robakami ( ... kiedyś zgapie ... mogę ... tylko na użytek domowy ... nie mogę sobie odmówić miny pewnych osób:) ) ... wcześniej bukiet wtykając do wazonu z ... wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.12.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świat życzy Zuz@nka http://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SUBwAZqFKCI/AAAAAAAAIEY/qu7tIQJQ2tU/s400/szopka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/12/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.12.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Alunekhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3966.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.12.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Dziekuję Wam za życzenia ale ja wogole nie mam nastroju światecznego Od ponad tygodnia czekam na przesylkę ale kurier ani mysli do mnie dojechac, choc robili to w 24 godz. to wazna przesylka bo w srodku jest choinka ...piękna ponad 3 metrowa . caly świateczny nastrój szlag trafiił. Bo co to za świeta bez choinki ... nowej nie chce kupowac bo cały czas mam nadzieję a ta jak dojdzie po świetach ... to juz jej nie chcę buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.12.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Dziekuję Wam za życzenia ale ja wogole nie mam nastroju światecznego Od ponad tygodnia czekam na przesylkę ale kurier ani mysli do mnie dojechac, choc robili to w 24 godz. to wazna przesylka bo w srodku jest choinka ...piękna ponad 3 metrowa . caly świateczny nastrój szlag trafiił. Bo co to za świeta bez choinki ... nowej nie chce kupowac bo cały czas mam nadzieję a ta jak dojdzie po świetach ... to juz jej nie chcę buuu... Kasiu ,wierzę że choinka dojedzie jutro i zrobisz najpiękniejsze drzewko na świecie ...:hug:Nie martw się -będzie dobrze ....w końcu to są Magiczne Świeta ....ciiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts