Jacobina 14.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No i proszę, już wiem dlaczego nie dorwałam jeszcze idealnej skrzyneczki. Nie szukałam w Bawarii ... to nie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jeeesoooo!!! Drzwi... och! ach! Ale te przeszklenia!!! Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.03.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Rasia, jak milo że wpadlaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk2005 15.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Hmmm, no to faktycznie trudny orzech do zgryzienia...Trzeba będzie się znów wybrać na Bartycką. Tak czy siak - dziękuję bardzo za info:) Dziękuję za wszystkie miłe wpisy dotyczące drzwi. naprawde jestem z nich zadowolona. Są bardzo porządnie zrobione i to że wszystkie zostaly zamontowane bez najmniejszych poprawek o czymś świadczy. Drzwi robila mi firma Dudek z Warszawy, lubie dobra robotę , dlatego polecam ich szczerze padlo pytanie o klamki. To trudna sprawa. Zostaly przezemnie wybrane przez wskazanie palcem i zostaly wymieszane elementy z kilku modeli . I teraz wiem o nich tylko tyle że przyjechaly z Wloch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.03.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jesli mogę jeszcze pomóc, to wybierałam je właśnie na Bartyckiej, w pierwszym duzym pawilonie po lewej stronie, na parterze na tyłach schodow, maja wystawkę pod schodami ufff, mam nadzieje że zrozumialaś mój wywód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk2005 15.03.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Bardzo dziękuję na szczegółowe informacje. Byłam na Bartyckiej pierwszy raz w życiu w zeszłym tygodniu - można tam stracić zdrowy rozsądek;)) Jesli mogę jeszcze pomóc, to wybierałam je właśnie na Bartyckiej, w pierwszym duzym pawilonie po lewej stronie, na parterze na tyłach schodow, maja wystawkę pod schodami ufff, mam nadzieje że zrozumialaś mój wywód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 15.03.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dzięki za info na pewno się wybiorę tym bardziej, że jak wyczytałam na ich stronie mają także okna, więc może uda się wszystko załatwić w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.03.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Mebelki są super a zaslonami sie pochwalę jak bedą upiete jak należy, obecnie poszukuje odpowiednich sznurow do podpięcia i musze malżonka uprosić o przymocowanie uchwytow na sznury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk2005 18.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam ponownie:-) Dzień bez odwiedzin tego pięknego domu, wydaje się być zdecydowanie stracony.Mam jeszcze jedną wielką prośbę - o namiar na firmę sztukatorską, jeśli można. Popatrzyłam na oferty tych wszystkich plastikowych i styropianowych, a potem przypomniałam sobie o kosztach przyklejenia etc. I o tym, że finalnie nie są wcale tak efektowne jak te prawdziwe. Bardzo zatem poproszę o cynk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jeszcze raz - super wnętrza! a drzwi .... booooskie! czy możesz proszę zdradzić co to za farba i jaki kolor jest u Ciebie w przedpokoju http://foto3.m.onet.pl/_m/639d668a74529ddd7fc000232aa08a8f,10,19,0.jpg oraz kuchni (jasny szary)? Przeszłam przez kilkanaście stron ale niedopatrzyłam się info. i czekam na więcej zdjęć - bo bardzo przyjemnie się ogląda - a mieszka - to już chyba jak w bajce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRIMA-VERA 30.03.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Chciałam się przywitać Kasiorku, Twój dom jest niesamowity! Budzi skojarzenia z "Alicją w krainie czarów". Może za sprawą tych szachownic, białych bajkowych schodów, białych mebli z graficznymi zdobieniami. Pomysł na pomalowanie ściany nad spocznikiem schodów w szachownicę - świetny! Zazwyczaj ta ściana właśnie stanowi największy problem podczas aranżacji Brakuje mi tu jeszcze białego, dużego, porcelanowego królika, kart ułożonych na stoliku w pasjansa i herbatki w stylowej filiżance Wtedy byłabym już na 100% pewna, że przeniosłam się na drugą stronę lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.04.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 anouk wysłałam priv nicol farby są firmy flugger ale tych ciemnych kolorow nie polecam. ogólnie farby maja bardzo dobre ale ich ciemne kolory nie sa najlepsze, widac na nich każde otarcie prima-vera bardzo dziekuję, ja też tak czasem tu sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.04.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a w dzienniku mala nowość, zapraszam I tak sie zastanawiam czy nie zamienic dziennika w galerie bo do dziennika to juz dawno nie jest podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.04.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Czerwone krzesła w jadalni- wspaniały pomysł! Wspaniały efekt! dzwi też świetne, ale ja dzięki nim dostrzegłam piękną klamkę Moę prosić o namiay, bo o coś tkiego waśnie by mi chodziło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Kasiorku jak zawsze pieknie...a te krzesla sa tak energetyczne...zazdroszcze odwagi, mnie sie bardzo podoba efekt. a drzwi...marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honey83 05.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Kasiorku drzwi są super, a krzesła mają genialny kolor Z niecierpliwością czekam na zdjęcia ogrodu Pomysł z abażurkiem też jest trafiony Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez honey83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.04.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 serdecznie dziękuje za opinie o krzeslach. Z odrobina niesnialości kupiłam jedno i zaraz wieczorem pojechalismy po kolejne 5. Kolor zrobil swoje,taka energetyzujaca kropla, szczegolnie o poranku. Nie lubię domów zbyt poważnych. No, gdybym zamieszkala w jakiejś starej willi na Lazurowym Wybrzeżu to pewnie sięgałabym po wysoką pólkę wyposażenia a tu mogę sobie pozwolic na zmrużenie oka zamiast pompastycznych wnetrz - muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 05.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Piekne drzwi. Perfekcyjnie dobrane przeszklenia do poszczegolnych drzwi. Gratulacje. Podziwiam dbalosc o kazdy szczegół Kasiorku. Jestem pod wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.04.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 PIĘKNIE,PIĘKNIE,PIĘKNIE:jawdrop: Stwarzasz niepowtarzalny klimat w swoim domu. Kasiu wiem,że to pytanie padło już pewnie nie raz ale odszukanie odpowiedzi DUŻO czasu by zajeło dlatego spytam raz jeszcze...gdzie kupiłaś żyrandole?Jeśli byś mogła podaj co to za firma i model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finkax 11.04.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie - właśnie skończyłam wertować dziennik linijka po linijce (szukając odp na moje pytanie) więc wyręczę Gospodynię i odpowiadam Tosiaczkowi --żyrandole KOLEKCJA LILOSA firma AMPLEX.Zdjęcia są na stronie internetowej sklepu. Kasiorek pisze :Tylko na zdjęciach lampy maja klosiki a ja ich nie mam, może dlatego trochę inaczej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts