Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

w stylu retro - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiorku

Przez watek o bukszpanach tu wpadłam. I musze to napisać. projekt ogrodu- dobra robota! Nie wiem co tam w nim, w srodku-tzn inne gatunki, poza bukszpanami, ale najważniejsze=osnowa jest świetna.

Wiem co mówię, to moja branża

Pozdrawiam Marta

Dziękuję :oops: to może dlatego że ten ogród to moje drugie wielkie marzenie i dawno nosiłam w sobie jego wygląd.

Oprócz bukszpanów znajdzie sie tam miejsce dla róż ( rosarium) hortensji , clematisów, różaneczników, agapantów ( donice), irysów, gladiol i ...

a wszystko w białych odmianach

o jeju jak ja Chciałabym mieć tak wszystko przemyślane :o

i pisze zarówno o wnetrzach jak i o ogrozdzie

BTW jaka Ty ładna!!!!!!!!

to prawda ładna mama i ładna córka...

i ładny obrazek z molem ksiażkowym :D

żyrandol do kuchni - GENIALNY!!!

i jestem bardzo ciekawa koncepcji łazienki / łazienek!

czy bedzie stonowana czy raczej eksloduje z nich kolor!?

Witaj Kasiorku

Tak się zafascynowałam Twoim domem i piszę sobie tutaj bez zaproszenia

To najładniejszy bliźniak jaki widziałam (sama idea bliźniaka mnie samą jednak przeraża) Obok Twojego nie da się pozostać obojętnym.

Do tego będzię z klasą wykończony. Fantastycznie, że pomieszczenia są wysokie, w swoim mieszkaniu mam taką samą wysokość i nie wyobrażam sobie mieć niższych, w nowym domu.

Zazdroszczę (ale tak pozytywnie) Ci tej żywiołowości i energii :) Pisanki cudowne.

Czy wybrałaś już wariant podłogi do wiatrołapu?

Mnie chyba też byłoby ciężko się zdecydować - obydwa są świetne :)

pozdrawiam

i jestem bardzo ciekawa koncepcji łazienki / łazienek!

czy bedzie stonowana czy raczej eksloduje z nich kolor!?

Szaro będzie, szaro i czarno i biało i bez plytek na ścianch

ale za to jak :D

Nie chciałabym zdradzać się z koncepcją przed realizacją :D

niechaj łazienki pozostaną tajemnicą, musi być w tym wątku trochę akcji , inaczej byłoby nudno :D

Płytki niebywale piękne,ale cena?nie ,tego nie da się przełknąć :o :o :o :o :o

Kasiu ciekawa jestem ,czy maSZ JUŻ KONCEPCJĘ kolorów w kuchni?Jakie płytki planujesz na podłogę ,a może drewno?

Beauty w kuchni jesli chodzi o kolory raczej bardzo stonowanie, czyli ciemno szare ciany, biale meble a podłoga to klasyka z klasyki przyjedzie gdzieś za 2 tyg z Wysp brytyjskichi

Dodatki w postaci cynowych naczyń i dużej ilości zielonych roślin

Witaj Kasiorku

Tak się zafascynowałam Twoim domem i piszę sobie tutaj bez zaproszenia

To najładniejszy bliźniak jaki widziałam (sama idea bliźniaka mnie samą jednak przeraża) Obok Twojego nie da się pozostać obojętnym.

Do tego będzię z klasą wykończony. Fantastycznie, że pomieszczenia są wysokie, w swoim mieszkaniu mam taką samą wysokość i nie wyobrażam sobie mieć niższych, w nowym domu.

Zazdroszczę (ale tak pozytywnie) Ci tej żywiołowości i energii :) Pisanki cudowne.

Czy wybrałaś już wariant podłogi do wiatrołapu?

Mnie chyba też byłoby ciężko się zdecydować - obydwa są świetne :)

pozdrawiam

tutli_putli do mnie można bez zapraszania wpadać, wszyscy mile widziani.

W wiatrołapie będzie wersja pierwsza a jak wyjdzie zobaczymy :D

a moja kuchnia od wschodu więc też słońca mało i się nie boję.

Jasna ściana do jasnych mebl może wyjść trochę mdło. Do twoich kremowych mebli byłoby faje takie przybrudzone cappucino, ciepłe

ciemne ściany będa idealnym tłem dla jasnych mebli i naprawdę wygląda to rasowo :)

Zaszłam sobie do Ciebie z rana i .... zatkało mnie!!!! Piękny dom, ładne otoczenie, a wewnątrz cuda przewidywane!!!!

Kasiorku - jestem pod wrażeniem - ogromnym!!! Zdjęcie "Mola książkowego" - fantastyczne!! I śliczna tapeta w kratę do gabinetu - przyznaj się, gdzie ją namierzyłaś???!!!

Nie przepadam za sztukateriami, ale u Ciebie, przy wysokości 3m są po prostu idealne!!

Teraz to już się tak łatwo mnie nie pozbędziesz!! :D

Zaszłam sobie do Ciebie z rana i .... zatkało mnie!!!! Piękny dom, ładne otoczenie, a wewnątrz cuda przewidywane!!!!

Kasiorku - jestem pod wrażeniem - ogromnym!!! Zdjęcie "Mola książkowego" - fantastyczne!! I śliczna tapeta w kratę do gabinetu - przyznaj się, gdzie ją namierzyłaś???!!!

Nie przepadam za sztukateriami, ale u Ciebie, przy wysokości 3m są po prostu idealne!!

Teraz to już się tak łatwo mnie nie pozbędziesz!! :D

A witam Cię serdecznie :)

teraz to wciąż prace budowlane ale prawdziwe urządzanie rozpocznie sie gdzieś w e wrześniu

A tapety kupiłam 4 lata temu do sypialni, tylko jakos nie miałam kiedy ich połozyć i tak już zostało, a teraz się przydały jak znalazł. Kupiłam je w Almi Decor

Kasiorku no i po co Ty stanelas przy tych wzorach kolorow, nie sposob na tych wzorach sie skupic jak tu taka mila, mloda istotka stanela i swoim pieknem zaslania wszystko. :wink:

A tak na powaznie, to zagladam od czasu do czasu i podziwiam wszytko.

Dostojnie bedzie i z klasa. Ciekawa jestem kominka, ale to juz nie dlugo. :p

Witaj, Kasiu - wybrałaś b.dobrą armaturę :wink: :D Mam ją w obecnym domu od ok. 10 lat i jest naprawdę niekłopotliwa tzn. nic się nie psuje, nie cieknie itp :wink: A ta wanna to moje marzenie do nowego domu :roll:

Dzięki ci dobra kobieto :D wybierałam intuicyjnie jedynie martwi mnie wizja ich polerowania :D ale jak sie powiedziało a to trzeba i b