Ivonesca 02.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 lampa oryginalna....ale też nie moje klimaty ... inwestorka z córką za to slicznie wygląda pozdrawiam serdecznie i czekam na resztę kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 09.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kasiorku Przez watek o bukszpanach tu wpadłam. I musze to napisać. projekt ogrodu- dobra robota! Nie wiem co tam w nim, w srodku-tzn inne gatunki, poza bukszpanami, ale najważniejsze=osnowa jest świetna. Wiem co mówię, to moja branża Pozdrawiam Marta Dziękuję to może dlatego że ten ogród to moje drugie wielkie marzenie i dawno nosiłam w sobie jego wygląd. Oprócz bukszpanów znajdzie sie tam miejsce dla róż ( rosarium) hortensji , clematisów, różaneczników, agapantów ( donice), irysów, gladiol i ... a wszystko w białych odmianach o jeju jak ja Chciałabym mieć tak wszystko przemyślane i pisze zarówno o wnetrzach jak i o ogrozdzie BTW jaka Ty ładna!!!!!!!! to prawda ładna mama i ładna córka... i ładny obrazek z molem ksiażkowym żyrandol do kuchni - GENIALNY!!! i jestem bardzo ciekawa koncepcji łazienki / łazienek! czy bedzie stonowana czy raczej eksloduje z nich kolor!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Płytki niebywale piękne,ale cena?nie ,tego nie da się przełknąć Kasiu ciekawa jestem ,czy maSZ JUŻ KONCEPCJĘ kolorów w kuchni?Jakie płytki planujesz na podłogę ,a może drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Kasiorku Tak się zafascynowałam Twoim domem i piszę sobie tutaj bez zaproszenia To najładniejszy bliźniak jaki widziałam (sama idea bliźniaka mnie samą jednak przeraża) Obok Twojego nie da się pozostać obojętnym. Do tego będzię z klasą wykończony. Fantastycznie, że pomieszczenia są wysokie, w swoim mieszkaniu mam taką samą wysokość i nie wyobrażam sobie mieć niższych, w nowym domu. Zazdroszczę (ale tak pozytywnie) Ci tej żywiołowości i energii Pisanki cudowne. Czy wybrałaś już wariant podłogi do wiatrołapu? Mnie chyba też byłoby ciężko się zdecydować - obydwa są świetne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.06.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 i jestem bardzo ciekawa koncepcji łazienki / łazienek! czy bedzie stonowana czy raczej eksloduje z nich kolor!? Szaro będzie, szaro i czarno i biało i bez plytek na ścianch ale za to jak Nie chciałabym zdradzać się z koncepcją przed realizacją niechaj łazienki pozostaną tajemnicą, musi być w tym wątku trochę akcji , inaczej byłoby nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.06.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Płytki niebywale piękne,ale cena?nie ,tego nie da się przełknąć Kasiu ciekawa jestem ,czy maSZ JUŻ KONCEPCJĘ kolorów w kuchni?Jakie płytki planujesz na podłogę ,a może drewno? Beauty w kuchni jesli chodzi o kolory raczej bardzo stonowanie, czyli ciemno szare ciany, biale meble a podłoga to klasyka z klasyki przyjedzie gdzieś za 2 tyg z Wysp brytyjskichi Dodatki w postaci cynowych naczyń i dużej ilości zielonych roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.06.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Kasiorku Tak się zafascynowałam Twoim domem i piszę sobie tutaj bez zaproszenia To najładniejszy bliźniak jaki widziałam (sama idea bliźniaka mnie samą jednak przeraża) Obok Twojego nie da się pozostać obojętnym. Do tego będzię z klasą wykończony. Fantastycznie, że pomieszczenia są wysokie, w swoim mieszkaniu mam taką samą wysokość i nie wyobrażam sobie mieć niższych, w nowym domu. Zazdroszczę (ale tak pozytywnie) Ci tej żywiołowości i energii Pisanki cudowne. Czy wybrałaś już wariant podłogi do wiatrołapu? Mnie chyba też byłoby ciężko się zdecydować - obydwa są świetne pozdrawiam tutli_putli do mnie można bez zapraszania wpadać, wszyscy mile widziani. W wiatrołapie będzie wersja pierwsza a jak wyjdzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kasiorku ciekam cierpliwie na zdjęcia z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.06.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kasiorku ciekam cierpliwie na zdjęcia z realizacji Gosiek33 pstrykałabym z przyjemnością, tylko nie ma narazie co pstrykać. Plytki gdzieś w drodze a w domu wielkie gładzenie ścian, nawet nie zaglądam żeby sie niezapylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Lubisz trzymać nas w niepewności ,a tu emocje sięgają zenitu Kolor mojej kuchni będzie w ecru i mam dylemat ,jaki dobrać do nich kolor ścian.Kuchnia jest od północnej strony i za dużo słońca nie będzie .Nie chciałabym ,aby było w niej ponuro,bo ja taka ciepla kobitka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.06.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a moja kuchnia od wschodu więc też słońca mało i się nie boję. Jasna ściana do jasnych mebl może wyjść trochę mdło. Do twoich kremowych mebli byłoby faje takie przybrudzone cappucino, ciepłe ciemne ściany będa idealnym tłem dla jasnych mebli i naprawdę wygląda to rasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 oj tak!!! Takie cappucino u Ciebie Beatko będzie na 100 pasować, zwłaszcza, że idealnie zgra się z oknami, i jak pisze Kasia, podkreśli mebelki, a w końcu to one w kuchni grają pierwsze skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 chodzi mi taki kolor po głowie. Masz racje jakiś kontrast musi być koniecznie,bo wszystko się zleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dzien dobry, przyszlam pozebrac dla dzieci z Bacik. Potrzebna kazda ilosc poscieli, moze byc uzywana... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Zaszłam sobie do Ciebie z rana i .... zatkało mnie!!!! Piękny dom, ładne otoczenie, a wewnątrz cuda przewidywane!!!! Kasiorku - jestem pod wrażeniem - ogromnym!!! Zdjęcie "Mola książkowego" - fantastyczne!! I śliczna tapeta w kratę do gabinetu - przyznaj się, gdzie ją namierzyłaś???!!! Nie przepadam za sztukateriami, ale u Ciebie, przy wysokości 3m są po prostu idealne!! Teraz to już się tak łatwo mnie nie pozbędziesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 14.06.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Zaszłam sobie do Ciebie z rana i .... zatkało mnie!!!! Piękny dom, ładne otoczenie, a wewnątrz cuda przewidywane!!!! Kasiorku - jestem pod wrażeniem - ogromnym!!! Zdjęcie "Mola książkowego" - fantastyczne!! I śliczna tapeta w kratę do gabinetu - przyznaj się, gdzie ją namierzyłaś???!!! Nie przepadam za sztukateriami, ale u Ciebie, przy wysokości 3m są po prostu idealne!! Teraz to już się tak łatwo mnie nie pozbędziesz!! A witam Cię serdecznie teraz to wciąż prace budowlane ale prawdziwe urządzanie rozpocznie sie gdzieś w e wrześniu A tapety kupiłam 4 lata temu do sypialni, tylko jakos nie miałam kiedy ich połozyć i tak już zostało, a teraz się przydały jak znalazł. Kupiłam je w Almi Decor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kasiorku no i po co Ty stanelas przy tych wzorach kolorow, nie sposob na tych wzorach sie skupic jak tu taka mila, mloda istotka stanela i swoim pieknem zaslania wszystko. A tak na powaznie, to zagladam od czasu do czasu i podziwiam wszytko. Dostojnie bedzie i z klasa. Ciekawa jestem kominka, ale to juz nie dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Piękny dom i piękna właścicielka Kasiorku - znalazlam zegar do Twojego żyrandola http://img194.imageshack.us/img194/5125/zegar.th.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witaj, Kasiu - wybrałaś b.dobrą armaturę Mam ją w obecnym domu od ok. 10 lat i jest naprawdę niekłopotliwa tzn. nic się nie psuje, nie cieknie itp A ta wanna to moje marzenie do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.06.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witaj, Kasiu - wybrałaś b.dobrą armaturę Mam ją w obecnym domu od ok. 10 lat i jest naprawdę niekłopotliwa tzn. nic się nie psuje, nie cieknie itp A ta wanna to moje marzenie do nowego domu Dzięki ci dobra kobieto wybierałam intuicyjnie jedynie martwi mnie wizja ich polerowania ale jak sie powiedziało a to trzeba i b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts