Gość justyna_m 24.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 co tutaj dużo pisać miejsce na dom - bajeczne dom - cudowny pomysły - fantastyczne chyba nie ma co doradzać ... Pani domu wie dokładnie czego oczekuje i co zamierza zrobić w domku chciałabym mieć takie zdolności pozdrawiam justek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witaj, Kasiu - wybrałaś b.dobrą armaturę Mam ją w obecnym domu od ok. 10 lat i jest naprawdę niekłopotliwa tzn. nic się nie psuje, nie cieknie itp A ta wanna to moje marzenie do nowego domu Dzięki ci dobra kobieto wybierałam intuicyjnie jedynie martwi mnie wizja ich polerowania ale jak sie powiedziało a to trzeba i b polerowanie nie takie straszne ja do nowego domu wybiorę to samo, tylko w kolorze patynowanego mosiądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja też podziwiałam Piękny komplecik Ale co to za firma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kasiorku przepiękne wyposażenie sobie szykujesz, mnie pozostaje jedynie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zaznaczam ślad ,ze byłam ,oglądałam i podziwiałam!Co tu komentować,po prostu brak mi słów Masz wysublimowany gust i talent dekoratorski nic dodać ,nic ująć.Pozostaje mi tylko podglądać i czerpać inspiracje!!Też bardzo jestem ciekawa ,jaka jest firma tych baterii,aktualnie poszukuję kuchennej i mam pytanie ,czy w ofercie mają też jednouchwytowe w tym stylu?Już teraz wiem ,że dwuuchwytowe bardzo by wkurzały mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.06.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Firma z której wybrałam baterie to Cristinaich strona http://www.cristinarubinetterie.commają cudowny wybór baterii, ceny no cóż... napewno dużo więcej niż produkty marketowe ale warte tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.06.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Zaznaczam ślad ,ze byłam ,oglądałam i podziwiałam!Co tu komentować,po prostu brak mi słów Masz wysublimowany gust i talent dekoratorski nic dodać ,nic ująć.Pozostaje mi tylko podglądać i czerpać inspiracje!!Też bardzo jestem ciekawa ,jaka jest firma tych baterii,aktualnie poszukuję kuchennej i mam pytanie ,czy w ofercie mają też jednouchwytowe w tym stylu?Już teraz wiem ,że dwuuchwytowe bardzo by wkurzały mojego M W tych bateriach retro nie widziałam jednouchwytowej, po prostu styl na to nie pozwala ale w innych seriach są napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wybiorę jednak z wygodnictwa jednouchwytowe.Nie pamiętam w której kolekcji widziałam dość przyzwoite z ceramicznym uchwytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.06.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kasiu mam pytanie nie cierpiące zwłoki!Jakie farby byś poleciła ,jakiej firmy?I co sadzisz o lateksowych?czy one się nie za bardzo świecą?Moi malarze zapewniają ,że lepszych nie ma ,ale one tak do końca do mnie nie przemawiają? Czy do mojego domu pasują faktury na ścianach ,czy raczej zrobić gładkie ,tzn nie tak całkiem ,zmieszane z piaskiem kwarcowym ,drobnym? jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.06.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę Flugger, z tej firmy będę miała farby i zastanawiam się jeszcze nad Banjaminem M ale te chcaiłam tylko do łazienek, bo maja bardzo dobre.Rozumiem że u ciebie po dosypaniu kwarcu powstanie drobna fakturka, ciężko mi to oceniać nie widząc tego, czy to ma jakieś specjalne zadanie ? czy to tylko pomysł wykonawców bo tak robili gdzie indziej ? czy to zamierzony efekt. Musisz sie zastanowić czy ściany bedą elementem dekoracyjnym , czy jedynie tłem dla efektownego wyposażenia. Jeśli to pierwsze to wyposażenie musi być minimalistyczne, dające pierwszeństwo dekoracyjnym ścianom.Jeśli to drugie to żadnych dodatkowych efektów na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiorku miło było, szkoda, że na AP nie zostalaś Next time Mówię Wam ludzie w jakim pięknym miejscu Kasiorek będzie mieszkała Nic tylko zazdrościć. Pięknie, naprawdę pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasiorku miło było, szkoda, że na AP nie zostalaś Next time Mówię Wam ludzie w jakim pięknym miejscu Kasiorek będzie mieszkała Nic tylko zazdrościć. Pięknie, naprawdę pięknie oj potwierdzam otoczenie marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę Flugger, z tej firmy będę miała farby i zastanawiam się jeszcze nad Banjaminem M ale te chcaiłam tylko do łazienek, bo maja bardzo dobre. Rozumiem że u ciebie po dosypaniu kwarcu powstanie drobna fakturka, ciężko mi to oceniać nie widząc tego, czy to ma jakieś specjalne zadanie ? czy to tylko pomysł wykonawców bo tak robili gdzie indziej ? czy to zamierzony efekt. Musisz sie zastanowić czy ściany bedą elementem dekoracyjnym , czy jedynie tłem dla efektownego wyposażenia. Jeśli to pierwsze to wyposażenie musi być minimalistyczne, dające pierwszeństwo dekoracyjnym ścianom.Jeśli to drugie to żadnych dodatkowych efektów na ścianach. Dzięki Kasiu ,ten kwarc to wymyśliłam sobie sama ,ponieważ nie chciałam mieć takich bardzo gładkich ścian Tynki mam cem-wap.,a okna wykończone są gipsem ,więc obawiałam sie ,że nie będzie to już taka sama faktura ,szczególnie na złączeniach.A z tym kwarcem wszędzie było by tak nierówno.Raczej te ściany będą właśnie tłem dla mebli .Mam parę antyków ,więc dam sobie spokój z tymi fakturami .Tylko jakie te kolory??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu baaaardzo serdecznie gratuluję!!! Niesamowity sukces!być może noszę biżuterię Twojego pomysłu,trochę tego mam.Ale Kręglicka to przy Tobie Kopciuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_wlkp 30.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu, skorzystam z nicka męża, bo mimo że oglądam Twój dziennik i czytuję posty to wcześiej "siedziałam" cichutko...zawsze mi się podobałyu Twoje pomysły i projekty; ale tym razem nie mogę: gratuluję biżuterii!!! jest śliczna, nie wiem jakie były pozostałe projekty, ale z tych na stronach apartu Twoje jest...zjawiskowa....cudna....jesteś niesamowita..gratuluję raz jeszcze ...dosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_wlkp 30.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu, skorzystam z nicka męża, bo mimo że oglądam Twój dziennik i czytuję posty to wcześiej "siedziałam" cichutko...zawsze mi się podobałyu Twoje pomysły i projekty; ale tym razem nie mogę: gratuluję biżuterii!!! jest śliczna, nie wiem jakie były pozostałe projekty, ale z tych na stronach apartu Twoje jest...zjawiskowa....cudna....jesteś niesamowita..gratuluję raz jeszcze ...dosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gratuluję nagrody i jeszcze bardziej pomysłu na wspaniałą biżuterię. Mam nadzieję, że wejdzie do produkcji i będę mogła sobie nabyć, którąś z tych cudownych zawieszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu, moje najszczersze gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiorku, ogromne gratulacje!! Piękne rzeczy zaprojektowałaś!!I czy to się da wyćwiczyć, czy z tym się trzeba już urodzić??) I w końcu przeczytalam cały Twój dziennik od dechy do dechy. Dom (choć to nie moje klimaty) będzie przepiękny, gustowny i bardzo elegancki. Widac rękę fachowca Baaaaaardzo podobają mi się kolory, które wybrałaś no i rewelacja ten kącik czytelniczy w salonie. Z niecierpliwością czekam na realizację pomysłów. Aha, lampa do kuchni: BOMBA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 I chciałam dodać, że Kręglicka może w zaspę wskoczyć przy Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts