Amtla 30.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 GRATULUJĘ nagrody i talentu I życzę możliwości realizacji....nie tylko w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 gratulacje nagrody Kasiorku cały czas nie mogę wyjść z podziwu nad Twoim niespożytą pracowitością - bezustannie czerpiesz inspiracje - w zasadzie ze wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 KAsiu gratuluję nagrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.06.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 O rany, ale mi miło ślicznie Wam dziekuję za tak ciepłe słowa Kolekcja zawieszek i bransoletek prawdopodobnie zostanie wydana w przyszłym roku, W czasie rozmowy z organizatorami dowiedziałam się że moje prace były były nominowane do pierwszego miejsca , niestety okazały sie skomplikowane w produkcji a pierwsze miejsce miało byc zrobione już na galę, więc nie dali by rady. I co jeszcze mie ucieszyło to to że projekty były porównywane do starego jubilerskiego rzemiosła a nie do obecnej lini produkcyjnej. A Kręglicka to naprawde fajna kobitka, wypiłysmy razem trochę wina aż będę sie bała otworzyć nastepny nr Vivy lub innej gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 30.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiorek GRATULACJE - mówiłem że jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ha, w takim razie zacznę zaglądać do tych wydawnictw - a wyglądasz bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu, gratuluję wielkiego sukcesu i super wygladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 01.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiorek - nie będę oryginalna - GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I chciałam dodać, że Kręglicka może w zaspę wskoczyć przy Tobie Nooooooo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A Kręglicka to naprawde fajna kobitka, wypiłysmy razem trochę wina aż będę sie bała otworzyć nastepny nr Vivy lub innej gali Wierzę! Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów kupię sobie chyba tę Vivę albo Galę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 02.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Twoje prace są tak charakterystyczne , że właściwie można by odgadnąć kto je zaprojektował. Masz w sobie dużo tego retro. Projekty bardzo ładne i dziwię się , że nie zajełaś I miejsca. Ile czasu poświęciłaś na tę pracę ? Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.07.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kasiu, jesteś szczególnie utalentowana - ale to już pewnie wiesz! Cóż mogę napisać, to co i wcześniej... jestem dla mnie guru, jeśli chodzi o piękne dodatki i wykończenie wnętrz Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 02.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja również gratuluję !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 05.07.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Super! Gratulacje!! i więcej sukcesów! I chciałam dodać, że Kręglicka może w zaspę wskoczyć przy Tobie no powiem Ci że za tej Gali wyglądałaś dużo korzystniej niż ona... może to ten jej strój?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 07.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasiorku, serdecznie gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.07.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzień dobry, zyczę słonecznego dnia wszystkim tu wpadającym I jeszcze raz dziekuje za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzień dobry, zyczę słonecznego dnia wszystkim tu wpadającym I jeszcze raz dziekuje za gratulacje A kiedy będziemy mogli Cię podziwiac ( i pochwalić się znajomym, że znamy Cię osobiście ) w Vivie, albo czymś takim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.07.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzień dobry, zyczę słonecznego dnia wszystkim tu wpadającym I jeszcze raz dziekuje za gratulacje A kiedy będziemy mogli Cię podziwiac ( i pochwalić się znajomym, że znamy Cię osobiście ) w Vivie, albo czymś takim??? Dobre pytanie ale Ci nie odpowiem, nie wiem czy tego rodzaju gazetki beda zainteresowane publikacja takich zdjęć, choć wokół mnie dzięki "Vipom" reporterow multum było. Może gdzieś wkradłam sie w kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No co Ty gadasz W Vivie będze na bank, tylko kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.07.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no to pewnie w nowym numerze będzie jakaś wzmianka o imprezie, niestety nie kupuję tych gazet, tylko przegladam raz miesiacu u fryziera więc nie wiem kiedy sie ukazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts