Kasiorek 25.07.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.07.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witaj Kasiorku. Pieerwszy raz sie odzywam, ale podczytuje Twoj dziennik z zaciekawieniem, nalezysz do kilku moich ulubionych. A skoro juz przemawiam, to przede wszystkim gratuluje apartowego sukcesu zawodowo-hobbystycznego Oprocz tego pozwol jednak, ze zadam pytanie: jaka firma robi Twoja kuchnie? Bardzo podoba mi sie zdjecie jej realizacji, ktore zamiescilas, wiec gdybys byla tak kochana i zdradzila ten sekret... Dziekuje z gory i pozdrawiam przyszla glowna projektantke firmy Apart! Dziekuję a kuchnię robi mi firma http://www.pieknewnetrza.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.07.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witaj Widziałam Twoją wypowiedź na temat płytek Zienia. Ja już na 100% będę miała białe Picadilly i się zastanawiam na ile trzymają wymiar. Wiem że zamawiałaś Masz je już może? Albo może dopytywałaś w ww kwestii? Płytki mam już coprawda w garazu ale nie sprawdzałam, zostawiam to zmartwienie fachowcom od plytek i tak już ich nie wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.07.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Gratuluje !!!!!!!!! To Ty powinnaś być twarzą Apartu a nie Kręglicka. A zwiastuny Twojego domu CUDOWNE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 31.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No,Kasiorek-czapki z głów Gratuluję pięknego domku i wielu fajnych pomysłów na jego urządzenie. No i nagrody Apartu-to nie byle co ale potwierdza tylko,żeś dzieweczka utalentowana wszechstronnie. A na miejscu pani Kręglickiej-jakkolwiek to piekna kobieta-trzy razy bym się zastanowiła czy zrobić sobie wspólne zdjęcie...Licho nie śpi... Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.08.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hello, kto się ze mna kawy napije, moje cisnienie lezy na podłodze i kwiczy http://www.baileys.com/en-row/images/baileys_coffee_other.jpg muszę dziś dokonać cięć w planach i niektóre elementy wprowadzić w budżet na przyszły rok. I z czego rezygnować w tym roku, z sofy do salonu z oświetlenia sypialni. Ranny dlaczego to co mi sie podoba musi tak kosztować Zostaniemy na materacu w sypialni i żarówce pod sufitem i bede udawała że to taki nowy design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Łączę się z tobą w bólu i właśnie parzę kawkę Ja też jakis tydzień temu skalkulowałam sobie nasze wydatki i... okazalo się,ze przez następny rok będziemy mieszkac na kartonach i spac na materacach Moje wymarzone lampy Toma Dixona poczekają jeszcze długo aż zawisną nad moim stołem Ech, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.08.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hi hi też mi Dixon zwisnie w postaci 3 kuleczek ale w łazience, pytanie jest tylko kiedy. Małzonek za każdym razem, gdy mówię z radosnym usmiechem " kochanie, znalazłam coś wyjatkowego " od razu mówi - a nie ma nic tańszego . Niestey za dobry deisgn trzeba płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witaj Kasiorku z chęcią poczęstuję się kawką a tak ogólnie mieszkanie jest kosztowne a jeszcze przy Twoim guście i konieczności dotrzymania kroku samej sobie to koszty dopiero są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 05.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam niepamietam czy juz sie tu odzywalam ale jak nie to w skrocie: BOSKO przepiekne wnetrza i super pomysly! A bizuteria to po prostu wspaniala i jestem oburzona zmiana przyznanego miejsca z powodu skomplikowania wzoru CO TO ZA WYMOWKA!!! A propos drogiego designu - ech, i co ja moge dodac, gdy mi w glowie tylko Barcelona van der Rohe (to to NA PEWNO nawet gdybym faktycznie oprocz tego na podlodze spala... a tam bede spala w fotelu ) , Starck i ostatnio krzesla Eames do jadalni. Ale! Z pomoca przyszlo Allegro i ebay, a raczej produkty 'wzorowane' na tych designerskich klasykach. I co teraz?? Czy wypada miec 'podrobe' ktora choc 3-5 razy tansza, to jednak nie do konca taka?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.08.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tez weruję allegro, ale "prawie' czyni różnicę niestety i w materiałach i jakości wykonania. Też myślałam że np do holu kupie sobie pseudo kryształową lampę ale jak ja zobaczyłam to z bliska to ręce mi opadły, tandetny metal i szkiełka które zapewne po jakimś czasie traca blask i niestety różnica widoczna bardziej bo obok na ścianie kinkiety z kryształu już będą , bo już sobie wisza w naszej łazience Nic to ,lampa na przyszły rok przeniesiona i drzwi wewnętrzne i wyposażenie sypialni i wyposażenie salonu ( mamy jedynie fotele do zmiany obicia ) nie chcę rozwiązań tymczasowych bo wiadomo, że takie trzymaja sie najdłuzej, więc będzie baardzo luźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 05.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hmmm no w sumie fakt - w internecie to nie to co na zywo i bez sprawdzenia jakosci tez mozna pieniadze w bloto wyrzucic (a za niektore podroby tez sie niemalo placi np. fotel wzorowany na Barcelonie to i tak 1700zl, choc to i tak dokladnie 10 razy taniej niz wersja Knolla). Spodziewam sie ze jesli juz sie decydowac na 'wzorowane' to na cos takiego gdzie trudno o blad - czyli b. proste. Jezeli np. komus sie marzy b. prosty drewniany stolik designerski, to wieksza szansa ze ten stolik w wersji tanszej bedzie podobny / dobry jakosciowo, niz krysztalowa lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hi hi też mi Dixon zwisnie w postaci 3 kuleczek ale w łazience, pytanie jest tylko kiedy. Małzonek za każdym razem, gdy mówię z radosnym usmiechem " kochanie, znalazłam coś wyjatkowego " od razu mówi - a nie ma nic tańszego . Niestey za dobry deisgn trzeba płacić Jakbym słyszała mojego Chociaż ze względu na rodzaj pracy mój z urodzenia maksymalny minimalista (materac i miska wystarczy ) zaczął doceniac dobry design Po latach prowizorki w wynajmowanych mieszkaniach postanowiłam w naszym domu nie iśc na zadne kompromisy, więc uzbrajam się w cierpliwośc A Dixony, te duze, dwie "bombki", przewiduję nad stolem w salonie Kaiorku, nie poddawaj się - sama wiesz,ze najważniejsze jest tło, a cala reszta to tylko... cała reszta Maluj ściany, wykładaj podłogi i pokazuj swoje wnętrzarskie osiągnięcia. Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry, ja tylko na chwilkę.... wpadłam Ci powiedzieć, (czytałam u KaśkiMaciejowej, ze poszukujesz Domo), niedawno odkryłam ,że UPC, ma ten kanał. dziękuje za uwagę do znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.08.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzień dobry, ja tylko na chwilkę.... wpadłam Ci powiedzieć, (czytałam u KaśkiMaciejowej, ze poszukujesz Domo), niedawno odkryłam ,że UPC, ma ten kanał. dziękuje za uwagę do znów Ja też odkryłam i już sie zdążyłam rozczarować nuuudy, poza moze 3 progamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kasiorku Twój dom pieknieje w oczach. Jest tak bajkowy i wręcz nierealny, ze pewnei trudno wielue osobom uwierzyć, ze to realna realizacja To inny świat dla wiekszosci z nas. Nawet w takich domach nie bywamy... a cóż dopiero w takim zamieszkać czy urządzać go.... Dlatego pewnie i komentarzy mało choć wiele osób zagląda to nie ma śmiałości pisać. Wiesz co chcesz a to najwazniejsze. I nie jest wazne czy sie komus podoba czy nie. Ja uważam, że pieknie jest. Wspaniałe dodatki wynajdujesz. Ta tapeta czarno biała z twarzami rewelacyjna. Zarys ogrodu wręcz powala. Eeeee.... no nie ma co pisać bo wszystko jest takie rpzemyslane, powiazane, pasujace i.... takie dla mnie niedostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witaj Ta tapeta w twarze jest niezwykła, ale i wymagajaca i wcale się "o nią nie boję" , bo zawiśnie u ciebie w domu i bezwzględnie będzie pięknie wkomponowana Strrrrrasznie jestem ciekawa efektu a te uchwyty do zasłon - po prostu OBŁĘDNE i aż do Częstochowy po nie jechałas? A nie mogli przesłac? Acha, nie mogę nie skomentowac parawanu przed kominek- dziewczyno jaką ty masz wyobraźnię! Normalnie bajkowo surrealistyczny konik. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kasiorku, fantastyczny będzie Twój dom, kiedy już go dokończysz - dopracowany w każdym szczególe! pozdrawiam zachwycona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.08.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 maylanddlaczego niedostępne teraz może faktycznie trochę poważnie to wygląda ale zapewniam Cię że będzie kilka rozrywkowych elementów. Fakt mało komentarzy może jak będzie coś więcej widać więcej osob się odezwie. Ostatnio policzyłam że w ciagu dwoch dni zajrzało ponad 400 osób a nie odezwał się nikt Ale mam cicha nadzieję że może ktoś wypatrzy sobie jakieś ciekawe rozwiązanie dla siebie inez uchwyty widziałam tylko w internecie i wolałam nie ryzykować, bo potrzebowała4 a troszkę niestety kosztowały a przy okazji zobaczyłam tez na zywo lampę którą zamówię do salonu. też wolałam ją zobaczyć przed zamówieniem, żeby nie było niesppodzianki. jest sspora ma 120 cm średnicy ale dla mnie jest idealna do salonu oczywiście http://www.amplex.pl/panel/lampy/5b3c8a314465361322d5b28c292f1f.jpg sure zapraszam do odwiedzin na finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 A gdzie w internecie je wyczaiłas? Podzielisz sie kontaktem ? Byc moze pasowałyby do mojej sypialni, takie lub podobne- jesli mają tez inne wzory Lampa również cudna, aż zapragnęłam zmiany wystroju w moim salonie , ale nic z tego - mają byc Dixony i koniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts