Beauty 08.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kbywamy... Dlatego pewnie i komentarzy mało choć wiele osób zagląda to nie ma śmiałości pisać. : Bo ,co tu komentować ,wszystko jest takie doskonałe Zaglądamy ,powzdychamy i czerpiemy inspiracje! Wnętrza na bank będą niezwykłe i niepowtarzalne ,jak i niesamowita jest ich właścicielka!z powodzeniem można by ja okrzyknąć MISS FORUM MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.08.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a proszę bardzohttp://www.kutek.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 08.08.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Przyznam się, co dzień tu zaglądam z nadzieją na nowe zdjęcia. Uchwyty śliczne !!! Tapety odważne , ale ty masz pewnie w głowie wizje jak będą wyglądać na ścianie . Ja jestem przeciętnie uzdolniona plastycznie więc bardziej polegam na "odgapianiu" niż na twórczym myśleniu.Będę dalej co dzień zaglądać do twojego dziennika . Na pewno warto. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.08.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 och, och! piękności tam są! piękne świeczniki- szczególnie Mauro chrom. Miodzio. Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ja się przyznaję , zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 09.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witaj Kasiorku Zapowiadają się przepiękne wnętrza! Jesem stałą "podglądaczką" Twoich wątków. Mieszkanie było śliczne a domek...fju, fju...nie mogę się doczekać finału:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Podglądam z lubością, ale co tam pisać będę i tam nigdy mój dom nie będzie tak wyglądać bo i styl inny i brak takiego zmysłu plastycznego jak Twój... więc tylko na oglądaniu się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.08.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kbywamy... Dlatego pewnie i komentarzy mało choć wiele osób zagląda to nie ma śmiałości pisać. : Bo ,co tu komentować ,wszystko jest takie doskonałe Zaglądamy ,powzdychamy i czerpiemy inspiracje! Wnętrza na bank będą niezwykłe i niepowtarzalne ,jak i niesamowita jest ich właścicielka!z powodzeniem można by ja okrzyknąć MISS FORUM MURATORA Beauty podsumowała brak komentarzy idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.08.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no ładnie, sami cichociemni ale bardzo Wam dziękuję, A ja dziś mam przeprawę z panami wykonawcami. Po raz trzeci zmieniłam koncepcję łazienki, ciekawe jak to zniosą . Niby zmian jest niewiele , głównie dotycza miejsc na oświetlenie, co sie wiąże znów z kuciem na kable i szlifowaniem ścian. Ale ja sie obawiam , czy w tym tempie do BN zdążymy. Niestety nie wszystko idzie mi tak idealnie, moje piekne, długo wyczekane płytki okzazały sie zamiast białych jakieś kremowe. ^%#^%%^%^Niestety na fargmencie podłogi jaki widziałam wyglądały na białe, a teraz sie okazało że do bieli im daleko. Bo mają wyglądać na stare. Co oznacza że wszystkie białe elementy stolarki jaka ma być muszą zostać nieco ocieplone bo za duzy kontast będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Kasiorek, jestem strasznie ciekawa zdjęć jak to wszystko wykończysz i urządzisz a zanim jeszcze zaczniesz zmieniać i urządzać od początku... Cofnę się jeszcze do Twojego wydarzenia z Apartem - GRATULACJE - i tak po babsku: nic dziwnego, że ja wyglądam przy Tobie jak taboret, skoro nawet Kręglicka jakoś tak przygasła u Twojego boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 13.08.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To i ja, i ja! Troche spozniona ale zapewniam ze jestem i ogladam i wzdycham i w ogole BYLE WIECEJ ps. a te trzymajki do zaslon to mnie po prostu oczarowaly.. normalnie chyba je wrzuce na bloga jako inspiracje bo sa boskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 15.08.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 O, no i sie doczekalam piekne i glebokie te kolory - jedna sciana to na maksa wygladala na ciemna ale to dlatego ze zdjecie pod swiatlo Zapowiada sie ekstra, uwielbiam takie odcienie szarego, wiecej, wiecej! ps. A ta tapeta w twarze to gdzie idzie bo chyba nie doczytalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.08.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 faktycznie słońce zmieniło nieco kolor,nie jest aż tak ciemny, ale ciemny jest jestem baardzo zadowolona A mój ukochany Fornasetti zawiśnie w sypialni na jedej ścianie już teraz robię z podobnym motywem konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Qrczę ,Kasiu ,dopiero zauważyłam ,że zamieściłaś nowe zdjęcia!Przegapić coś takiego? Pięknie prezentują się Twoje ściany w zestawieniu z bielą sztukaterii i okien.Będzie cudnie ...już jest w jakim kolorze będą meble ,w kuchni już wiem, a w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 16.08.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Meble "twarde" będą z lakierowanej , białej płyty niskie Tapicerowane z pluszu, kanapa szara, fotele ( z allegro) na nowo obite w niebiekościach i jeszcze jeden fotel uszak w kolorową kratę lub paski. Obecnie pracuje nad obrazami Wypatrzyłam w galerii obraz ale mnie powalił cena , dlatego będzie zrób to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 http://www.studiodecor.pl/img/fota_kontakt.jpg Zobacz ,co dzisiaj przeglądałam.Myślę ,ze pięknie tez u Ciebie wyglądały by takie kasetony na ścianach .Nie mogę się doczekać efektu końcowego.Takimi talentami zostałaś obdarzona ,że nic tylko zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kasiorku pięknie wyszły szarości i całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 18.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ooooo maaaatko... pieknie jest!!! i o matko poraz drugi, bo bede pokornie skomlec o namiary na zyrandol do salonu... szukam wlasnie takiego, ale jakiekolwiek znajde, wygladaja jakos tak... dziadosko. ten nie, ten jest idealny...! pozdrawiam cieplo i kibicuje, kibicuje, kibicuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.08.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Pięknie! Pięknie! Słów brak. Wklejaj Kasiu więcej bo wszystkie nas tu skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pieknie szarości wyszły i gratuluję II miejsca w konkursie APART niestety nie otwiera sie u mnie strona z projektem PS. w krótszych włosach bardzo Ci do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts