Żelka 20.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja tez gratuluje nagrody w konkursie Apart. Piekne projekty. No i tak samo jak Jagna juz pisala, swoja uroda na zdjeciach zaslaniasz nawet slawne kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Pięknieje w oczach Najbardziej jednak powalił mnie koń Cuuuudoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 21.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 piękny dom się zapowiada, na pewno bedę tu często zaglądać. Też planuję wnętrza w podobnym stylu, ale kolorystyka będzie chyba troszkę cieplejsza, na pewno tez będę się starać połączyć. Na razie jestem na etapie regipsów, więc jeszcze wiele przede mną i wszystko może mi się odwidzieć . Niestety ja mam niższe pomieszczenia - tylko 2,7m wysokości - u Ciebie jest ponad 3m z tego co widzę, więc u mnie nie będzie już takiego efektu. Czekam na kolejne wpisy i zdjęcia - mało jest wnętrz na tym forum w takim stylu i z takim wyczuciem smaku jak Twoje. Wiele przedmiotów również wykonam/zaprojektuję sama. Z ciekawości ile kosztowała obudowa kominka i ile ma szerokości i głębokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 czy mozesz dać namiary na tapetę w kratkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wyrazy współczucia z powodu glazurnika. Mój dla odmiany narzekał, że płytki są 30x60 i dlatego jest trudniej . Ale nie dałam się przekonać i nie dopłaciłam.. Ten, któregio mogłabym polecić już dawno wyjechal do Anglii i na razie nie wraca, pozostaje mi trzymac kciuki za pomyślne poszukiwania! pozdrawiam, sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.08.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 czy mozesz dać namiary na tapetę w kratkę??? Tapetę kupiłam jakieś 4 lata temu w Almi Decor nie mogłam sie zebrać żeby dać ją do sypialni no i sie doczekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 czy mozesz dać namiary na tapetę w kratkę??? Tapetę kupiłam jakieś 4 lata temu w Almi Decor nie mogłam sie zebrać żeby dać ją do sypialni no i sie doczekała A pamiętasz z jakiego katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.08.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 To co wyczytałam na rolce tofirma York WallcoveringsRonald Redding Designsnazwa chyba Muirfield wzór RR5817kosztowała wtedy 260 zł/ rolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.08.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jarteobudowa kominka z materiałem kosztowałam mnie 7700( w tym kamień carrara)wymiarów nie mam pod ręką ale jak bedę na budowie to pomierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 25.08.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Wyrazy współczucia z powodu glazurnika. Mój dla odmiany narzekał, że płytki są 30x60 i dlatego jest trudniej . Ale nie dałam się przekonać i nie dopłaciłam.. dołączam się tu do kondolencji... owocnych poszukiwań... mam nadzieje że szybko znajdziesz jakiegoś fachowca... jeśli usłyszę o kimś godnym polecenia dam znać... stawki w Płocku są niższe niż w Warszawie i płocczanie chętnie biorą u Was robotę - bo ten "kompromis cenowy" wychodzi obu stronom na korzyść Kasiorek pytanie - czy wiatrołapie planujesz jakąś wycieraczkę czy dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.08.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziekuję za kondolencje Najlepiej sama zabrałabym się za te płytki ale szukam dalej W wiatrołapie będzie posadzka - dywanik z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 25.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzięki za info odnośnie kominka, ale dla mnie trochę za drogo, szukam kominka do max. 5tys. więc będę musiała dalej szukaćA z tymi robotnikami to normalne. ja juz tak miałam poumawianych tynkarzy, do ocieplenia elewacji i do ogrodzenia, i oczywiście nie ani jedni ani drudzy nie przyszli, ale znalazłam potem innych , myślę że lepszych - z tynków wew. jestem strasznie zadowolona ( a widziałam u znajomych jak można je źle położyć), wiec może u Ciebie tez tak ma być. Znajdziesz kogoś lepszego, tamten pewnie się przestraszył skomplikowania i dlatego tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 25.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ...to jeszcze ja sie z ponownym pytaniem o zyrandol do salonu przypomne, bo chyba Ci sie przy odpowiedziach zgubilam... a glazurnika znajdziesz na pewno, pytanie, ile bedziesz musiala jeszcze "odcierpiec"... u mnie juz 2 ekipy byly, teraz jest trzecia i dalej skonczyc lazienek nie moga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.08.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ups już daję namiar na lampę http://www.amplex.pl/ kolekcja Lilosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 27.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 I co znalazl sie jakis awaryjny glazurnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.08.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 I co znalazl sie jakis awaryjny glazurnik? W sobotę zobaczymy, mam spotkanie A tak wogóle to dzień dobry w ten słoneczny dzień i zapraszam do komentowania, ciekawa jestem Waszych opini na temat mojego ostatniego dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 28.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Naprawdę podziwiam Cię.... nie tylko talent ale to że wszystko masz poukładane i przemyślane w najdrobniejszym szczególe... komoda śni mi się po nocach - nie dawaj już więcej zbliżeń pan na bicyklu boski... ja jestem zbyt chaotyczna mało zdecydowana i zbyt wiele mi się podoba... w domu będę miała cepelię pozdrawiam i czekam na następne dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 01.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Gratuluję talentu."obraz" ma swój klimat na pewno będzie idealnie pasował. Kiedy Ty kobieto na to czas znajdujesz . Podobnie jak przedmówczyni podziwiam za to, że wiesz dokładnie czego chcesz, ja to mam sto pomysłów na raz, i z reguły nie wiem na co się zdecydować - wiec będę decydować w ostatniej chwili jak zwykle. Czekam na dalsze zdjęcia z realizacji. Szczególnie jestem ciekawa łazienek. Sama obecnie szukam białych płytek do dolnej łazienki najlepiej z perłowym delikatnym wzorem lub połyskiem, najchętniej z pionowymi paskami, ale mam problem, bo teraz wysyp kolorowych z różnorakimi wzorkami, kwiatkami itp. Może ktoś takie spotakłł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dom jest niesamowity.gratuluje zdolnosci.nie kazdy ma tego typu talent. gratulacje nagrody.szalowa babka z ciebie.te panie wokol bardzo blado wyszly w twoim blasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 03.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 oooo jakie piekne dziela komodke juz widzialam i jest boska ale obraz! czy to kolaz? bardzo ciekawy pomysl hol tez wyglada przepieknie (to malowanie!) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts