Kasiorek 07.09.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 "Szanowna Pani Katarzyno, W załącznikach wycena robocizny, oraz umowa na wykonanie prac. Ze swojej strony mogę zapewnić iż ja wraz z pracownikami dołożymy wszelkich starań aby Pani czas i fundusze poświęcone zakupowi płytek oraz nasza staranna praca wydały owoc w postaci wykonania niepowtarzalnego, olśniewającego i bliskiego ideału (na ile pozwoli jakość materiałów) DZIEŁA. Czy ten facet do pracy przychodzi w smokingu? A tak w ogóle to witam p. Katarzyno w ten przecudny poniedziałkowy poranek A co tak oficjalnie , my tu wszyscy na ty ja również miło witam tylko dlaczego tak zimno ??? W smokingu nie ale na pierwsze spotkanie przyjechał w stroju profesjonalno - motorowym bo szybko się przesiadł z jednośladu do samochodu żeby ze mną pojechać na budowę i jeszcze wcześniej zadzwonił że kawę dla mnie ma, choć to nasze pierwsze spotkanie było naprawdę miło się w ten sposób spotykać z budowlańcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 [ A co tak oficjalnie , my tu wszyscy na ty ja również miło witam tylko dlaczego tak zimno ??? W smokingu nie ale na pierwsze spotkanie przyjechał w stroju profesjonalno - motorowym bo szybko się przesiadł z jednośladu do samochodu żeby ze mną pojechać na budowę i jeszcze wcześniej zadzwonił że kawę dla mnie ma, choć to nasze pierwsze spotkanie było naprawdę miło się w ten sposób spotykać z budowlańcami Wiem ,wiem ,,tylko też chciałam Cie tak wytwornie przywitać A swoja droga ,to rzeczywiście niespotykany fachowiec ,bo jak do tej pory to najczęściej pierwsze zdanie słyszałam coś w rodzaju -Teraz nie mam czasu,trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 07.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja również miło witam tylko dlaczego tak zimno ??? ...a w domu obiecywali mi że bedzie ciepło a ja siedze w pracy i zamarzam!!! W smokingu nie ale na pierwsze spotkanie przyjechał w stroju profesjonalno - motorowym bo szybko się przesiadł z jednośladu do samochodu żeby ze mną pojechać na budowę i jeszcze wcześniej zadzwonił że kawę dla mnie ma, choć to nasze pierwsze spotkanie było naprawdę miło się w ten sposób spotykać z budowlańcami zazdroszczę i życze aby zakończenie wspólpracy było równie miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.09.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hi hi, zaskoczyłam w momencie wysyłania posta. nie ma jak bon ton A jeszcze niedawno usłyszałam od fachowca pani pojedzie i se kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A jeszcze niedawno usłyszałam od fachowca pani pojedzie i se kupi Trzeba jeszcze dodać : -Będzie pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.09.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja również miło witam tylko dlaczego tak zimno ??? ...a w domu obiecywali mi że bedzie ciepło a ja siedze w pracy i zamarzam!!! Ja też czekam na babie lato a nie na pażdziernikową słotę. W sobotę idę na slub siostry, wyszykowałam sobie sukienkę bez rękawków i jeszcze z kapeluszem chciałam zaszaleć a przyjdzie mi kufajkę włozyć bo na taką pogodę się nie szykowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Prognozy są raczej optymistyczne.Upału to raczej już nie będzie ,aLE 24 ST to już załatwia sprawę .Ale ,jak kufajka gustowna to i do kapelusza będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 I zapraszam serdecznie do komentarzy bo tak wszyscy po cichu tu wpadają Ponieważ przyjdą, wyoglądają i mowę im odbiera Kasiorku, normalnie...... to będzie DOM. Piękny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mnie to od dłuzszego czasu odebrało, podziwiam w milczeniu bo nie ma się do czego przyczepić, każdy detal przemyślany. Przez ciebie retro zaczęło mi się podobać a tak się zawsze przed nim broniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mnie to od dłuzszego czasu odebrało, podziwiam w milczeniu bo nie ma się do czego przyczepić, każdy detal przemyślany. Przez ciebie retro zaczęło mi się podobać a tak się zawsze przed nim broniłam Właśniee Ale to też nie jest takie zwyczajne retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 08.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kasiu przepiękne wnętrza... Oglądam, marzę, zakochuję się w szarościach... Pięknie, wspaniały gust! Czy można się inspirować (nieudolnie )??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 08.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 zachęciłaś więc bardzo nieśmiało... tuptam.... a co ja mam mówić przeciez to moje to stodoła ( bardzo kocham moją stodołę ) przy twoich pałacach... to nie jest zwyczajny dom, bo ty i zdolności masz i rozmach zupełnie inny... no pięknie, ale dla mnie po prostu do podziwiania a nie komentowania, trzeba liczyc siły na zamiary... podglądam od dawna i chetnie każde zdjęcie zobaczę...szczególnie ogród, bo to moja słabość a u nas brak wiadomoo czego na jakieś w tym kierunku inwestycje... pięknie masz i basta...koniec, kropki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mnie to od dłuzszego czasu odebrało, podziwiam w milczeniu bo nie ma się do czego przyczepić, każdy detal przemyślany. Przez ciebie retro zaczęło mi się podobać a tak się zawsze przed nim broniłam Właśniee Ale to też nie jest takie zwyczajne retro Przy takich wnętrzach i takim stylu niestety efekt bardzo często zależy od jakości materiałów - a to jest bezpośrednio związane z CENĄ ... jeżeli ma być autentycznie to raczej wychodzi b. wysoka. Ale podziwiam i gratuluje konsekwencji i świadomości tego co chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jestem pod wielkim wrażeniem! pięknie i z klasą! Gratuluję także wspaniałych zdolności artystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 15.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kasiorek, przeglądam Twój dziennik i targa mną bardzo brzydkie uczucie ... zazdrość Nie dość, że piękne, wysmakowane, na swoim miejscu, to jeszcze mam wrażenie, że te wszystkie decyzje, co, gdzie, jak są dla Ciebie tak proste i oczywiste, że nie pozostaje ani milimetr na wątpliwości, wahania (jednym słowem mękę wyboru) Możesz uchylić rąbka tajemnicy kto jest wykonawcą kominka i z czego jest obudowa (portal) ??? To jest kominek z moich marzeń i wyobrażeń Zbierasz tyle ochów i achów, że ja pozostanę przy skromnym "piękne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasianka36 17.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam, ja też zaglądam więc może też napiszę domek fajny. szarości śliczne, stolik niebieski - bardzo si (choć ja za niebieskim ee nie ), biżuteria ładna, zwłaszcza wisior(ek), a kobieta piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ta szachownica była malowana czy to tapeta? Fajnie wygląda. Jeśli malowana to pewnie malarze bluźnili nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ta szachownica była malowana czy to tapeta? Fajnie wygląda. Jeśli malowana to pewnie malarze bluźnili nieco Biedni musieli poznac co to tasma maskujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.09.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No proszę nie dostaje powiadomień do własnego wątku i szukam go gdzieś w czeluściach a on tak pod nosem Odpowiadam prędziutko Helios obudowa kominka jest z marmuru bianco carrera, robiła mi go firma z Warszawy mayland szachownica malowana , widok min malarzy przy zapodaniu tematu - bezcenna ale się dzielnie chłopaki sprawili tofee staram sie dobierać materiały dobrej jakości, jesteśmy niestety ograniczeni finansowo i wiele rzeczy odkładam na czas poźniejszy ale w zamian nie daję " opakowań zastępczych". Myślę że oprócz dobrych materiałów liczy się też pomysła a materiały wcale nie są droższe od tych co stosują inni .Wiele przedmiotów pochodzi spod mojej ręki, przerobionych,kupionych za grosze na allegro bądź na starociach. Oszczędności też mozna szukać kupując za granicą niestety ( tapety z wysyłką o połowę tańsze) Staram się też szukać elementów wyposażenia takich wyjatkowych,niegdzie nie widzianych. Często polskie firmy gina gdzieś pod włoskimi czy hiszpańskimi.A tez potrafia robić cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj Kasiu! Czy masz może wizje urządzenia pokoju córki?Głupie pytanie -na pewno masz.A czy możesz uchylić rąbka tajemnicy ,co szykujesz na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts