Kasiorek 21.09.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kasiorku, mozesz zdradzic gdzie zamawialas te oktogonalne biale plytki i ile te cudenka kosztuja odpowiedziałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 TE oczy spoglądające z szuflady ... niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Komódka do sypialni to juz kolejna rzecz, na której pojawia się "ten" odcień niebieskiego. Ładnie się komponuje z połyskującą szarością i czernią. Ja czekam na tego rybiego konia kiedy będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 23.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam Kasiorku, chylę czoła przed twoim talentem! Dziennik twój ogląda się z prawdziwą przyjemnością (robię to dosyć często ) - niewątpliwe źródło inspiracji. A tak przy okazji zapytam o drzwi między tzw. wiatrołapem a garażem, jak będa wyglądać? Widzę, że drzwi do holu będą nawiązywać stylistyką do drzwi wejściowych, a co właśnie z tymi trzecimi? Przyznam, że mam dokładnie ten sam układ w wiatrołapie i zastanawiam się na tymi drzwiami do garażu, żeby w tym małym pomieszczneiu nie zrobić zbyt dużego miszmaszu w postaci 3 par różnych drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.09.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja jeszcze nie mam tam drzwi ale będa takie same jak do szafy po drugiej stronie wiatrołapu, których też jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 24.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 poszłam szukac szczęki pod stołem. byłam ta Twoim blogu i szcęka górna odpadła ( tego jeszcze nie było).jestes niebywale zdolna. czy zawodowo zajmujesz sie dekorowaniem wnetrz?Poprostu brak słów.no brak mi słówjestem pod wielkim wrazeniem Twojego smaku.wydawalo mi sie ze urzadze swoj dom z gustem( choc jest zupelnie w innym strylu, a o gustach sie nie dyskutuje) to widze ze cienki bolek jestem oj cienkijeszcze raz szacuneczek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 24.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam! mam pytanie dotyczace uchwytów do zasłon ...tych z Częstochowy .Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej? Jeśli to nie problem proszę o nazwę firmy a jeszcze lepiej o adres . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.09.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 akselek dziękuję alenrok poszukaj na stronie http://www.kutek.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 24.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jeśli można Kasiorku zapytać-jakie planujesz drzwi wewnętrzne?Rozumiem że oscylować będą kolorystycznie wokół bieli.Czy masz może już jakieś upatrzone?Po co pytam , no pewnie że masz ,bo jedynie konsekwentnie realizujesz swój zamysł tworząc piękny domek .I co masz w planach jeśli chodzi o podłogi ?Po moim ostatnim rekonesansie po sklepach z parkietem , litymi deskami gotowymi i surowymi ,podłogami 3 warstowowmi, drewnem olejowanym i lakierowanym, mogę powiedzieć jedno-wiem, że nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.09.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jeśli można Kasiorku zapytać-jakie planujesz drzwi wewnętrzne?Rozumiem że oscylować będą kolorystycznie wokół bieli.Czy masz może już jakieś upatrzone?Po co pytam , no pewnie że masz ,bo jedynie konsekwentnie realizujesz swój zamysł tworząc piękny domek .I co masz w planach jeśli chodzi o podłogi ?Po moim ostatnim rekonesansie po sklepach z parkietem , litymi deskami gotowymi i surowymi ,podłogami 3 warstowowmi, drewnem olejowanym i lakierowanym, mogę powiedzieć jedno-wiem, że nic nie wiem. Wiem jak będą wyglądały drzwi ale jeszcze nie wiem z której firmy będą. Na pewno białe, bardzo chciałam dębowez klasycznym podziałem frezowym. Na parterze przeszklone, ale to temat na przyszły rok. Na podłogach będzie dębowy parkiet olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just5555 25.09.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kasiorku powiedz nam co planujesz w ogrodzie na tych białych "fundamentach " Na planie ogrodu coś widać ale co to będzie ? Napisz coś więcej .Czy ogród też musi czekać do przyszłego roku z wykończeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 25.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kasiu - przepiękne te kuchenki. Gdzie to wynalazłaś??? Super - mogłyby zastąpić moje marzenie o piecu kaflowym. Ile kosztuje takie cudo i gdzie można to nabyć?? A może nie zastępywac tego marzenia. może warto sobie zrobic choc kuchenke gazową w obudpwie kafli, skoro marzysz o kuchni kaflowej? Nie wiem w czym rzecz, bo moze nie masz miejsca czy kominu w odpowiednim miejscu tu polecam mój zbiór kuchenek http://renatka.multiply.com/photos/album/24/kuchnie_kaflowe_inspiracje ta np nie jest kuchnia kaflową ale wyglada jak kaflowa http://renatka.multiply.com/photos/album/24/kuchnie_kaflowe_inspiracje#photo=32 albo ta http://renatka.multiply.com/photos/album/24/kuchnie_kaflowe_inspiracje#photo=34 Tez jestem ciekawa co to za mebelki. I moze mnie ktos uswiadomi jakie wielkosci wchodz a w grę, mówie o pieniądzach w jakich oscyluja takie ładne zabudowy kuchenne. Tak srednio dla tego rpodzaju mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.09.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kasiorku tak sobie myślę, że jak skończysz podłogi i ściany to...... wystarczy wstawic jeden fotel i wnetrze bedzie dopełnione Jest tak ładnie, że dla mnie wiecej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.09.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kasiorku powiedz nam co planujesz w ogrodzie na tych białych "fundamentach " Na planie ogrodu coś widać ale co to będzie ? Napisz coś więcej .Czy ogród też musi czekać do przyszłego roku z wykończeniem ? Te białe fundamenty to ścieżki tu dla przypomnienia mój projekt ogrodu http://images47.fotosik.pl/9/7e99186222ad0e0d.jpg Niestety opady deszczu uniemożliwiały nam długo skończenie prac ziemnych, drenaże i takie tam i tak naprawdę ekipa wyszła w pod koniec sierpnia. A ponieważ wprowadzimy się gdzieś w grudniu, wolę poczekać z nasadzeniami do wiosny, szkoda robić ogród jak nikogo nie ma na miejscu i nawet ścinanie trawy jest problematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 25.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jak sadzisz rośliny w donicach to właściwie można kiedy się chce, ale ja wolę wsadzic jesienią, to na wiosnę rosliny wygladaja jak by tu jyz troche rosły, i szybciej ruszają. No chyba że ruszysz wczesna wiosna przed wegetację. A wsadzenie roslin jesienia może tez grozić przemarznięciem, bo roślina jeszcze jest w kiepskim stanie i nie ukorzeni sie przed mrozami. jak zwykle bywa na dwoje babaka wróżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.09.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kasiorku tak sobie myślę, że jak skończysz podłogi i ściany to...... wystarczy wstawic jeden fotel i wnetrze bedzie dopełnione Jest tak ładnie, że dla mnie wiecej nie potrzeba Dokładnie tak będzie, w salonie staną tylko dwa fotele, sofa i lampa i mała zabudowa na sprzęt grajacy jak tylko przybędzie parkiet to ja już bym mogła tam siedzieć Ale uparłam się żeby wprowadzić sie jak bedzie wszystko skończone ( w ramach planów na ten rok oczywiście) co oznacza brak drzwi , mebli do sypialni i częściowo do innych pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.09.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jak sadzisz rośliny w donicach to właściwie można kiedy się chce, ale ja wolę wsadzic jesienią, to na wiosnę rosliny wygladaja jak by tu jyz troche rosły, i szybciej ruszają. No chyba że ruszysz wczesna wiosna przed wegetację. A wsadzenie roslin jesienia może tez grozić przemarznięciem, bo roślina jeszcze jest w kiepskim stanie i nie ukorzeni sie przed mrozami. jak zwykle bywa na dwoje babaka wróżyła dlatego wybrałam opcję wiosenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 25.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dołączam do zachwytów nad domemCudo cudo cudo!!! Czy moglabys napisac mi jaka to wanna jest i ile kosztuje? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 26.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Kasiorku,pozwól że "pomęczę" jeszcze temat podłogi.Ja też myślę o dębie,jednak z pewnością czytałaś posty wojtka 2112 że dąb to jest ładny ale na trumny .I tu moje pierwsze ukłucie w sercu.Że może ja taka jakaś staromodna jestem i nie idę z duchem czasu.No ale może to i jakoś przełknę tylko i tak nie wiem co dalej.Czy Ty planujesz lite deski dębowe i olejowanie czy myślisz o jakichś gotowych produktach?ja boję się olejowanej podłogi z racji pilęgnacji a wczoraj moi panowie z ekipy wykończeniowej powiedzieli żebym dała sobie spokój i poszukala gotowej jużfabrycznie polakierowanej/poolejowanej podłogi.Odwiedziłam Kahrsa ale decezji jeszcze nie podjęłam.Jakie jest Twoje zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.09.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja nadal obstaję przy swoim parkiecie, dębowym , olejowanym. Wiem że wymaga większej pieleęgnacji ale daje efekt jakiego szukałam parkiet układany na sposób francuski http://foto3.m.onet.pl/_m/30295982166609445a6514e288028fab,10,19,0.jpg lita deska ma oczywiście swój urok ale nie wszędzie pasuje, gotowe deski są bardziej uniwersalne, ciężki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts