dardurdka 09.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jeśli mogę się wtrącić to ja bym postawiła na stare złoto bo kolory boazerii i podłogi, wszystko takie ciepłe, więc zimny chrom by nie pasował... ale to moje zdanie ja np. lubię stare srebro, ale ono najlepiej wygląda w bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 09.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Podłoga wygląda super!!!! juz przebieram nózkami aby zobaczyć co bedzie dlaej! owoce morza.... czy mówisz o wielkiej krewetce ?? o jej moze byc super!!!!! Zapadły jednak mi bardzo w głowie Twoje słowa, które gdzieś na początku napisałas na blogu budowlanym, że dokładnie wiesz co byś chciała. . To jest problem wielu z nas ,że zbyt wiele rzeczy nam się podoba,a u Kasi wszystko jest takie przemyślane i poukładane .Stanowi jedną całość ,a nie jest zlepkiem przypadkowo podpatrzonych gdzieś w Werandzie pomysłów. No cóż ,ale oprócz tego ,ze się wie ,czego chce ,trzeba mieć jeszcze talent ,co w połączeniu z dobrymi wykonawcami daje efekt w postaci tak cudownego wnętrza.Mowie Wam ,jak Kasiorek zapoda nam zdjęcia kuchni ,to pewne jest ,że wszyscy będziemy zbierać szczęki z podłogi Dziewczyny to prawda co piszecie... i Wybacz mi Kasiorku ale bardzo bardzo Ci zazdroszczę tego talentu... który masz... oraz czasu który posiadasz aby to wszystko dopracować.. pocieszam sie jednak ze kazda z nas jest inna i ma inne potrzeby. Domy niektórych ludzi wg mnie nie są ładne - ale najważniejsze aby oni sami czuli sie w nich dobrze. Niektórzy nie przykładaja uwagi do stroju czy wnetrza... ale cieszą sie tym że maja wreszcie swoje miejsce... i ja moim "łowickim domem" tez bede sie cieszyła - jeśłi oczywisćie w końcu wybudujemy dom... Ciesze się ze trafiłam na Twój wątek... i mogę podejrzeć twoja twórczą pracę... i naprawdę tu chetnie zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 WitamPodłogi są ... takie przemyślane i pracochłonne w tym wzorze- choć to akurat nie mój styl- bardzo mi sie podobają. Fajnie, że znów z ciekawością można do Ciebie zajrzeć. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 hmmm....znowu nie będę oryginalna...i podlogi i kolory ścian prezentuja sie wspaniale. Nie moge sie doczekac zdjęc łazienek i mebli kuchennych...ale wiem ze warto poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jestem pod wrażeniem, wystrój przenosi w czasie, a mówią że teraz tak się nie buduje , powiem - moje klimaty, hm, pozostały zrealizowane tylko namiastki Twoich pięknych klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 10.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Kasiorku, jestem pod wielkim wrażeniem Twojego talentu! weszłam tu na chwilę, przez przypadek, a coś mi się wydaję, że od dziś już stale będę podziwiać Twoje wnętrzarskie i nie tylko realizacje. Nie dość, że wnętrze konsekwentnie utrzymane w stylu, to jeszcze wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe! A jak zobaczyłam konsolkę do sypialni to aż mi dech zaparło! Szkoda że nie chcesz jej sprzedać(( Obawiam się ,że "wizyty" w Twoim domu mogą uzależniać Gratuluję talentu i pomysłowości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 12.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, No podloga wybitna a kuchnia ze kiedy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 12.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Oszz Ty:D prawie gotowe Podlogi odlot;) Swieta w Ventanie? Co z tą kawą i co z Milano? Buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kasiu, a moze podpowiedz jaką baterię do łazienki wybrałaś. Ja szukam i szukam w necie, wiem juz jaki sedes (wybór łatwy bo ja chce podwieszany a retro jest chyba jeden, a przynajmniej jeden w rozsadnych cenach), chyba wiem jaki zlew, ale z bateriami mam problem. Muszę kupic do kabiny prysznicowej, i chciałam z deszczownicą, oraz drugi do wanny retro, czyli baterie wolnostojącą. Klops w tym, że chce jednouchwytowe (nie lubie uzywac tych z dwoma pokretłami) i nie to że ich nie ma ale jak już są to w jakis kosmicznych cenach idących w tysiące. Moze Ty lub ktoś z odwiedzających Twoj temat "retro" wyszperał coś wartego uwagi, i co nie kosztuja majątku. Tak zupełnie przypadkiem widziałam w jakimiś czasopiśmie baterie retro jednouchwytowe (ale takie retro trochę nowoczesne) w cenie ok 1000 zł, czy taka cena ci odpowiada?? Jeśli tak, jestem w stanie odszukać i podać ci ich nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 PIĘKNIE!!! Podłoga wyszła Ci BOSKA!!! Proszę napisz mi jaki kolorek masz w salonie? chodzi mi o ten ciemny szary - grafit? U mnie miały być wnętrza czarno - białe ale po raz kolejny zerkam na ten grafit i coraz bardziej do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kasiu ,kiedy będą kolejne zdjęcia .Kuchnia już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edissa 27.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Oj Kasiorku ja też z niecierpliwością czekam na następne fotki. Z zapartym tchem oczekuję Twojej kuchni jak i kolejnych wnętrz, inspiracji, pomysłów i zakupów... Wszystko co dotąd nam pokazałaś jest przepiękne...podłogi, kominek, mebelki, sztukaterie, oczywiście łącznie z domem. Kasiorku od kilku lat śledzę forum (tylko niedawno się ujawniłam) i Twoje posty. Pamiętam jak zaczynałaś bezinteresownie pomagać i radzić Forumowiczom w urządzaniu ich domów i chcę tutaj zrobić wielki ukłon dla twojej dobrej woli i niesamowitego talentu! Jesteś SZCZĘŚCIARĄ i jesteś WIELKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 piękne podłogi wyszły! Bardzo ładne były już rysunki, mozna w ramki oprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 28.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kasiiorku przeslicznie!!!twojego bloga juz dawno mam w ulubionych (z WM)jestem pod wrazeniem Twojego wyczucia stylu, elegancji i pomysłówbędę kibicować i śledzić z zapartym tchem a tak w ogóle to witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.10.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witajcie kochani Jakoś nastrój budowlany mnie opuścił dziękuję za Wasze wizyty i miłe słowa. Własnie zauwazyłam że w komentarze to zajrzano ponad już 15.000 razy Na placu boju na razie monotonia, płytki w dalszym ciagu się kładą ale widać już światełko w tunelu. niestety montaż kuch bardzo mocno sie opóźni własnie ze wzg na podłogi. Chcę je mieć skończone na 100 %. Jutro jadę na inspekcję więc pewnie będą nowe zdjęcia i mam też zobaczyć próbkę frontów kuchennych więc jest jakiś postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witaj Kasiu! Oglądałam zdjęcia w dzienniku i muszę przyznać ,że nie ,w ogóle mnie nie ....zaskoczyłaś .no ,może troszeczkę Bo w założeniach mialo być pięknie ,a jest po prostu przepięknie.Brak mi słów !chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jeszcze dopytam ,gdzie wyrwałaś taki odlotowy grzejnik? mieli też całe chromowane w takim stylu?on jest elektryczny ,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.10.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ha grzejnik znalazłam W Devonie (devon & devon ) nie ma całych chromowanych , tzn są ale bez żeberek, a mi zależało na takim designie lat 20.Do kompletu mam jeszcze przepiękną umywalkę na chromowanym stelazu ale jeszcze troche czasu uplynie do montażu Grzejnik jest normalny podłaczony do co ale ma dodatkową grzałkę i moge go podłaczyć np latem bez włączania co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zwróciłam uwagę na wtyczkę .Ja mam ogrzewanie tylko podłogowe i zależało by mi na elektrycznym,co by podsuszyć ręczniki.Do takiej konsolki chromowanej przymierzałam się w górnej łazience.Znalazłam piękną w firmie Kerasan,ale niestety maja tylko pod umywalkę 100-tke i nijak takiej dużej nie wcisnę (zahaczałabym drzwiami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dzięki Kasiu , Znalazłam tam taki grzejnik ,o który mi chodziło!Nawiasem mówiąc ..cena już nie jest taka rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts