Kasiorek 30.10.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 taa, ceny mają, szczególnie jak euro podskoczyło, moje planowane wydatki nijak sie miały do tego co zapłaciłam ale nie chciałam już szukać czegoś innego za bardzo się napaliłam i nieodpuściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Co tam cena Jaki klimat w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 01.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam witam i dlaczego taki zastój w dzienniku pytam Znalazlem chwile czasu przed wyjazdem zwiazanym z dzisiejszym dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.11.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jaki zastój w dzienniku, dopiero co w czwartek go uzupełniłam. Taki to teraz okres że żadnych spektakularnych zmian nie ma wszystko pomalutku idzie do przodu ( za wolno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Właśnie odkryłam, że jesteśmy w jednej grupie na Golden Line (Rękodzielnicy). Poznałam Cię po zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Właśnie odkryłam, że jesteśmy w jednej grupie na Golden Line (Rękodzielnicy). Poznałam Cię po zdjęciu Ja tez Cie poznalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 03.11.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No proszę jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Właśnie odkryłam, że jesteśmy w jednej grupie na Golden Line (Rękodzielnicy). Poznałam Cię po zdjęciu Ja tez Cie poznalam. Też po zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Właśnie odkryłam, że jesteśmy w jednej grupie na Golden Line (Rękodzielnicy). Poznałam Cię po zdjęciu Ja tez Cie poznalam. Też po zdjęciu? Po zdjeciu i po imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.11.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 RATUNKU, RATUNKU, RATUNKUPilnie poszukiwane 30 szt płytek V&B Creativ system, podłogowe, 20x20 białeWszędzie na zamówienie a ja nie mogę czekać.%$&%(*^$$^% widać przy realizacji zamówienia dali mi jedną paczkę białych za mało, za to mam jedną paczkę czarnych więcej. Przy takiej ilości kartonów nie zauważyliśmy%$*^%$*^#*^%$MOŻE KOMUŚ ZOSTAŁO, PLISSSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja całość V&B kupowałam w Eurobest na Saskiej - to jest bezpośredni importer i przy dużych ilościach - wszystko miał od ręki i po dobrych cenach.Możę zwarto zadzwonić? http://www.eurobest.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 04.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hejka. A ja mam pytanie o płytki podłogowe, te białe z kwadracikami czarnymi. Czy ten styl się jakoś nazywa? Wiem że nie jeden producent to produkuje i w niejednym rozmiarze są. Są prześliczne i chciałbym takie zrobić w jednym z pomieszczeń Czy to są właśnie te V&B Creativ system? Bo nie mogę znaleźć w necie ich zdjęć. Kasiu, jak to nie tajemnica, podasz mi ceny i producenta? Płytek a także dekorów do zrobienia ramki Dzięki. Co do wykończenia - bajeczne, łuki i sztukateria genialne. Schody a właściwie na razie ich kształt - powalający!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.11.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja całość V&B kupowałam w Eurobest na Saskiej - to jest bezpośredni importer i przy dużych ilościach - wszystko miał od ręki i po dobrych cenach. Możę zwarto zadzwonić? http://www.eurobest.com.pl/ Dziekuję, już załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.11.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 KotSylwester, to nie V&B info wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mi mowę odebrało, jak zawsze, ale komentarze odgrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasiorku, pięknie!!! Prysznic odjazdowy! To jakas specjalna tapeta???? Super to wygląda!! Mam pytanie: pamietasz sklep plakaty.pl?? Kupowałaś tam coś ostatnio? Zamówiłam 2 obrazki do tych paryżanek i wyobraź sobie, ze od 3 tygodni NIC Nie wiem co się stało, telefonów nie odbierają, na maile nie piszą odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 12.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Twój dom to jakiś pałac takie wszystko piękne jak w muzeum będę często Twoje wnętrza zwiedzać w kabinie prysznicowej jest fototapeta zabezpieczona szkłem czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 12.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wpadam, co prawda nie z kawką, ale z herbatką . Prysznic powalający! Muszę Ci powiedzieć, że masz coś z ekshibicjonistki w sobie : goła, w deszczu, na ulicy . Płytki kojarzą mi się z metrem (paryskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 12.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 http://www.lavazza.waw.pl/images/kawa_rys.jpg przysyłam kawę ...i co mam powiedzieć do twoich wnętrz wchodzi się jak do aquaparku, jestem podekscytowana i ciekawa zawsze co zobaczę...ale i pewna że zobaczę coś niebanalnego...pozdrawiam.... Kasiorek a powiedz coś więcej o tym swoim ogrodzie...i zaspokój moja ciekawość bo już dawno chciałam zapytać....co to są te niebieskie liny na granicy działki?????? tak mają wszyscy???? pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.11.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasiu ja dawno nic nie zamawiała, to na co czekałam dostała szybciutko, ale to dawno było Pod prysznicem jest nadruk na szkle, daje to niesamowity efekt, chciałam jeszcze dodać graficznie krople na wydruku, ale stwierdziłam że będzie obraz małoczytelny a jak bedę brała prysznic to i tak będą krople kordzina to niebieskie cuś w ogrodzie to moja zmora z którą walczę, to pozostałści po danym ogrodzemiu budowy z kablem do kamery.#^%$#$^%. Na wiosnę już nie daruję i będzie usuniete. Więcej na tematy ogrodowe dopiero na wiosne niestety teraz juz sobie odpuściłam. Ale planujemy przeprowadzkę luty - marzec i wtedy na miejscu ruszę z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts